Michael Degen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michael Degen
(Michael Max Degen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chemnitz
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
herec

Michael Degen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.1.1932 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michael Degen 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Michael Degen
datum narození 31.1.1932
(herec, instagram)

Michael Degen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Donna Leon – Das goldene Ei
(2015) - Donna Leon - Tierische Profite
(2014) - Donna Leon - Reiches Erbe
(2013) - Donna Leon - Auf Treu und Glauben
(2012) - Ztracen na Sibiři
(2012) - Hannah Arendt
(2012) - Donna Leon - Schöner Schein
(2011) - Donna Leon - Das Mädchen seiner Träume
(2010) - Nechte maličkých přijíti ke mně
(2009) - Rosamunde Pilcher: Ať rozhodne srdce
(2009) - Jako přes tmavé sklo
(2009) - Chefinspektor Ochajon - Die Seele eines Mörders
(2008) - Vater aus Liebe
(2008) - Sommerwellen
(2008) - Řecké polibky
(2008) - Krvavá skvrna
(2008) - Kmotra
(2007) - Temná hodinka Benátské republiky
(2007) - Tatort - Satisfaktion
(2006) - Zwei Bräute und eine Affäre
(2006) - Zákon laguny
(2006) - Naše chůva je milionář
(2006) - Konečná stanice Benátky
(2006) - Bouřlivý příliv
(2005) - Tajné kanály
(2005) - Pod bílými plachtami: Koncert na rozloučenou
(2005) - Loď snů - Vancouver
(2005) - Dokaž, že je to zlé
(2004) - Harald Schmidt
(2004) - Zemřít tiše
(2004) - Velká voda
(2004) - Strom přání (TV seriál)
(2004) - Der Vater meines Sohnes
(2003) - Babij Jar
(2003) - Život na rozcestí
(2003) - Rosamunde Pilcher: Srdce se nemýlí
(2003) - Přátelé z lepší společnosti
(2003) - Der zweite Frühling
(2003) - Benátské finále
(2002) - Ve věci paní Brunettiové
(2002) - Nobilita
(2002) - Nachts im Park
(2002) - Liebe unter Verdacht
(2001) - Leo und Claire
(2000) - Vendeta
(2000) - Tatort - Viktualienmarkt
(2000) - Šaráda
(2000) - Rote Glut
(2000) - Manila
(1998) - Místo činu: Frankfurt - Růže pro Naďu
(1998) - Kidnapping - Ein Vater schlägt zurück
(1998) - Das Frankfurter Kreuz
(1998) - Eine ungehorsame Frau
(1998) - Dr. med. Mord
(1997) - Leute heute
(1997) - Verschollen in Thailand
(1997) - Verschollen in Thailand (TV seriál)
(1997) - Porträt eines Richters
(1997) - Die Letzte Rettung
(1996) - Spitzenleistung
(1996) - OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
(1996) - Klinika pod palmami (TV seriál)
(1995) - Das Wilde Mädchen
(1994) - Tatort - Die Sache Baryschna
(1994) - Die Letzte Entscheidung
(1994) - Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
(1993) - Unvergeßliches Wochenende... in Salzburg, Ein
(1993) - Sahara-Projekt, Das (TV seriál)
(1993) - Christinas Seitensprung
(1993) - Auto Fritze (TV seriál)
(1992) - Männer auf Rädern
(1991) - DAS!
(1991) - Žabí princ
(1991) - Struppi & Wolf
(1991) - Die Erbschaft
(1990) - Der Meister des jüngsten Tages
(1990) - Docteur M.
(1989) - Wie du mir...
(1989) - Mission: Eureka (TV seriál)
(1988) - Die Männer vom K3 - Spiel über zwei Banden
(1988) - Game, Set, and Match (TV seriál)
(1987) - Wer lacht schon über Rosemann
(1987) - Die Kolonie
(1987) - Die Bombe
(1986) - Das Wahlergebnis
(1986) - Das Mord-Menü
(1985) - Na dosah ruky
(1985) - Dom Juan
(1984) - Theater Talk
(1984) - Julia
(1984) - Die Ewigen Gefühle
(1983) - Plötzlich und unerwartet
(1983) - Geschwister Oppermann, Die (TV seriál)
(1983) - Diese Drombuschs (TV seriál)
(1982) - Les Affinités électives
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1980) - Mann von gestern, Ein
(1979) - Buddenbrooks, Die (TV seriál)
(1977) - Tatort - Das Mädchen am Klavier
(1977) - Pariser Geschichten (TV seriál)
(1977) - Mimo dobro a zlo
(1976) - Jednadvacet hodin v Mnichově
(1976) - Der Herr der Schöpfung
(1975) - Filmriss
(1974) - Supermarkt
(1972) - Spuren
(1970) - Die U-2-Affäre
(1969) - Die Rückkehr
(1968) - Der Zauberberg
(1968) - Die fremde Frau und der Mann unterm Bett
(1968) - Der zehnte Mann
(1966) - Der Ritter vom Mirakel
(1966) - Die Geschichte des Rittmeisters Schach von Wuthenow

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.1.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michael Degen 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michael Degen - herec

se narodil 31.1.1932 ve městě Chemnitz
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michael Degen

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Michael Degen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
10°24’
 
LunaLuna:
Štír
24°43’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
22°59’
 
VenušeVenuše:
Ryby
15°12’
 
MarsMars:
Vodnář
10°34’
 
JupiterJupiter:
Lev
18°35’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
27°21’
 
UranUran:
Beran
16°00’
 
NeptunNeptun:
Panna
7°18’
R
PlutoPluto:
Rak
20°40’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
28°40’
R
Černá LunaLilith:
Beran
19°41’
 
CheirónCheirón:
Býk
18°38’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »