Michael Dorn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michael Dorn

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Luling
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herec, režisér

Michael Dorn - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.12.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michael Dorn 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Michael Dorn
datum narození 9.12.1952
(herec, režisér, instagram)

Michael Dorn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Unbelievable!!!!!
(2015) - Méďa 2
(2015) - Con Man (TV seriál)
(2013) - Star Trek: The Next Generation - Regeneration: Engaging the Borg
(2013) - Resistance Is Futile: Assimilating Star Trek -The Next Generation
(2013) - Requiem - A Remembrance of Star Trek: The Next Generation
(2013) - Relativity: The Family Saga of Star Trek - The Next Generation
(2012) - Celebrity Wife Swap
(2012) - Stardate Revisited: The Origin of Star Trek - The Next Generation
(2012) - Shady Lady
(2012) - Reunification: 25 Years After Star Trek - The Next Generation
(2012) - Making It So: Continuing Star Trek - The Next Generation
(2012) - Strange Frame
(2012) - Liberator
(2011) - Rise Above
(2011) - Winx Club (TV seriál)
(2011) - Transformers 3
(2011) - End of the Road
(2010) - Family Guy Presents: It's a Trap
(2010) - Čas na dobrodružství (TV seriál)
(2009) - The Super Hero Squad Show (TV seriál)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2009) - Bionicle: Zrození legendy
(2008) - Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
(2007) - Red Tail Reborn
(2007) - The Deep Below
(2007) - Night Skies
(2007) - Lesser of Three Evils
(2007) - Das Sichtbare und das Unsichtbare
(2006) - Space Top 10 Countdown (TV seriál)
(2006) - Squirrel Boy (TV seriál)
(2006) - Santa Claus 3: Úniková klauzule
(2006) - Rozjeď to naplno
(2006) - Povstání strojů
(2006) - Padlí andělé
(2006) - Hrdinové (TV seriál)
(2005) - Voodoo Secrets
(2005) - Movies That Shook the World (TV seriál)
(2005) - Jak sci-fi seriály změnily svět...
(2005) - Extraterrestrial!
(2005) - Země v ohrožení
(2005) - Heart of the Beholder
(2005) - Galaktická brána
(2005) - Ben 10 (TV seriál)
(2004) - Earthlings: Ugly Bags of Mostly Water
(2004) - Such mich nicht
(2004) - Megas XLR (TV seriál)
(2004) - Danny Phantom (TV seriál)
(2003) - Celebrity Wings (TV seriál)
(2003) - The Interplanetary Surplus Male and Amazon Women of Outer Space
(2003) - Spiderman (TV seriál)
(2003) - Lessons for an Assassin
(2003) - Kim Possible: Problém s časem
(2003) - Kačer Dodgers (TV seriál)
(2003) - Hráči
(2002) - Through the Fire
(2002) - Star Trek X: Nemesis
(2002) - Santa Claus 2
(2002) - Klamné zdání
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - America Loves... Star Trek
(2001) - The Zeta Project (TV seriál)
(2001) - Teroristické komando
(2001) - Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(2001) - The Gristle
(2001) - Grim & Evil (TV seriál)
(2001) - Ali
(2000) - Tesák - velký červený (TV seriál)
(2000) - Static Shock (TV seriál)
(2000) - Hodina stínů
(2000) - Ďábelská hra
(1999) - I Am Weasel (TV seriál)
(1999) - Hercules: Zero to Hero
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1998) - The Best of British (TV seriál)
(1998) - Star Trek IX: Vzpoura
(1998) - Nevinná vražedkyně
(1998) - Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1998) - Gargoyles: Brothers Betrayed
(1997) - Electric Playground
(1997) - Trekkies
(1997) - Communication: The Human Imperative (TV seriál)
(1997) - Mennovo svědomí
(1997) - Johnny Bravo (TV seriál)
(1997) - Dead Man's Gun (TV seriál)
(1996) - Kde jsou všechna UFO?
(1996) - Wing Commander Academy (TV seriál)
(1996) - Superman (TV seriál)
(1996) - Star Trek VIII: První kontakt
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - The Savage Dragon (TV seriál)
(1996) - The Real Adventures of Jonny Quest (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Gargoyles: The Goliath Chronicles (TV seriál)
(1996) - Captain Simian & The Space Monkeys (TV seriál)
(1996) - Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
(1995) - Vražedný boj
(1995) - Timemaster
(1995) - Street Fighter: The Animated Series (TV seriál)
(1995) - The Parent 'Hood (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Cow and Chicken (TV seriál)
(1995) - Amanda & the Alien
(1994) - Masters of Illusion: The Wizards of Special Effects
(1994) - Comic Relief VI
(1994) - Star Trek: Nová generace - Konec cesty
(1994) - Divy minulosti (TV seriál)
(1994) - Veselé obludy (TV seriál)
(1994) - Star Trek VII: Generace
(1994) - Star Trek: Nová generace - Všechno dobré...
(1994) - Gargoyles (TV seriál)
(1994) - Galaxy Beat
(1994) - The Fantastic Four (TV seriál)
(1994) - Aladinova dobrodružství (TV seriál)
(1993) - Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Motomyši z Marsu (TV seriál)
(1993) - Getting By (TV seriál)
(1992) - Out All Night (TV seriál)
(1991) - Star Trek 25th Anniversary Special
(1991) - Star Trek VI: Neobjevená země
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
(1991) - Dinosaurové (TV seriál)
(1990) - Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
(1989) - The Pat Sajak Show
(1987) - Star Trek: Nová generace - Střetnutí na Farpointu
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1985) - 227 (TV seriál)
(1985) - Zubaté ostří
(1984) - Super Password
(1984) - Punky Brewster (TV seriál)
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - The Hero Who Couldn't Read
(1983) - Reading Rainbow
(1983) - Webster (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1983) - Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1982) - Capitol (TV seriál)
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1981) - Gimme a Break! (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - Ďábelské sémě
(1976) - Rocky
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

Michael Dorn - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.12.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michael Dorn 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michael Dorn - herec, režisér

se narodil 9.12.1952 ve městě Luling, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michael Dorn

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Michael Dorn
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
17°22’
 
LunaLuna:
Panna
16°45’
 
MerkurMerkur:
Střelec
0°17’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
28°29’
 
MarsMars:
Vodnář
13°30’
 
JupiterJupiter:
Býk
12°11’
R
SaturnSaturn:
Váhy
24°32’
 
UranUran:
Rak
17°39’
R
NeptunNeptun:
Váhy
23°17’
 
PlutoPluto:
Lev
23°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
15°16’
R
Černá LunaLilith:
Lev
28°23’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
11°26’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Michèle Morgan
(*1920) herečka

Itálie Gioachino Rossini
(*1792) skladatel

Irán Ali Amiri
(*1980) herec, zpěvák

Česká republika Josef Svatopluk Machar
(*1864) básník, fejetonista

Spojené státy Ja Rule
(*1976) rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »