Michael Gross wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michael Gross
(Michael Edward Gross)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec

Michael Gross - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.6.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michael Gross 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Michael Gross
datum narození 21.6.1947
(herec, instagram)

Michael Gross - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Quackerz
(2016) - Last Call at Murray's
(2016) - Holidays
(2016) - Camp Cool Kids
(2015) - Tremors 5: Bloodlines
(2015) - Rosemont
(2015) - Grace and Frankie (TV seriál)
(2015) - C Street
(2015) - Becoming Santa
(2014) - The Stanley Dynamic (TV seriál)
(2012) - Naughty or Nice
(2012) - Meant to Be
(2012) - Krásná řeznice
(2012) - Atlas Shrugged II: The Strike
(2012) - Adopting Terror
(2011) - The 9th Annual TV Land Awards
(2011) - 12 vánočních přání
(2011) - Pizza Man
(2010) - Dan Vs. (TV seriál)
(2009) - Tak se měj
(2008) - Střepy reality
(2008) - Jurské komando
(2008) - Američan v Číně
(2005) - Paní Harrisová
(2004) - Panika
(2004) - Chvění 4: Legenda ožívá
(2003) - Tremors (TV seriál)
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2001) - Chvění 3
(1999) - Batman Beyond: The Movie
(1998) - Přistání naslepo
(1997) - 87. revír: Vlna veder
(1997) - Odvážné srdce
(1996) - The Outer Limits Phenomenon
(1996) - 87. revír: Sníh
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Vracejí se... znovu
(1996) - Únos letu 285
(1996) - Příběh doktora Fleisse
(1996) - Padělek
(1996) - Chvění 2: Vrátili se zpět!
(1995) - Zrazená důvěra
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Awake to Danger
(1994) - Za zavřenými dveřmi
(1994) - Snowbound: The Jim and Jennifer Stolpa Story
(1994) - Lavina
(1994) - In the Line of Duty: The Price of Vengeance
(1993) - Ohnivá bouře: 72 hodin v Oaklandu
(1992) - Msta
(1992) - Alan & Naomi
(1991) - DAS!
(1991) - In the Line of Duty: Manhunt in the Dakotas
(1991) - Chladný jako led
(1990) - Vestige of Honor
(1990) - Chvění
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Karen na dvoře krále Artuše
(1988) - Při výkonu služby: Vrazi agentů
(1988) - Kšeft za všechny prachy
(1987) - Right to Die
(1985) - A Letter to Three Wives
(1985) - Family Ties Vacation
(1984) - Summer Fantasy
(1983) - Cook a Peary: Boj o severní pól
(1982) - Nature (TV seriál)
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - The Neighborhood
(1982) - Little Gloria... Happy at Last
(1981) - Dream House
(1980) - Tak mi řekni, co chceš
(1980) - F.D.R.: The Last Year
(1975) - A Girl Named Sooner

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Bříza

Bříza

Keltský horoskop
Lidé zplozeni pod vládou Břízy jsou neobyčejně příjemné a dobré povahy – škoda jen, že je Bříza tak vzácné znamení. Lidé Břízy jsou výhradně duchovně a citově založení lidé, kteří nejsou nijak vázání na hmotné statky. Jsou velmi skromní, nikdy na ostatních nic nevyžadují, nikdy nikomu nepůsobí žádné starosti. U člověka zrozeného jako Bříza si můžete být naprosto jisti, že nikdy nezneužije vaší důvěry či laskavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.6.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michael Gross 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michael Gross - herec

se narodil 21.6.1947 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michael Gross

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Michael Gross
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
29°16’
 
LunaLuna:
Lev
6°10’
 
MerkurMerkur:
Rak
23°28’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
9°13’
 
MarsMars:
Býk
23°05’
 
JupiterJupiter:
Štír
18°34’
R
SaturnSaturn:
Lev
6°53’
 
UranUran:
Blíženci
22°22’
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°01’
 
PlutoPluto:
Lev
11°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
1°03’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
15°43’
 
CheirónCheirón:
Štír
2°23’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »