Michael Kocáb wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michael Kocáb

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1954 (?)
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
zpěvák, hudební skladatel, politik

Michael Kocáb - Horoskop, Vztahy, Skladatelská filmografie

Datum narození:
Rok 1954 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michael Kocáb 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Michael Kocáb
datum narození v roce *1954
(zpěvák, hudební skladatel, politik, instagram)

Michael Kocáb - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Michael Kocáb - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Šedá zóna (TV seriál)
(2015) - Tajemství rodu II.
(2015) - 13. komnata Michaela Kocába
(2014) - WTF (hudební videoklip)
(2014) - Ceny paměti národa
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2014) - Znovu 89 (koncert)
(2014) - Vrbovský veter
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Copak bych vám lhal?
(2013) - Ceny Anděl 2012
(2013) - Zuzana Michnová - Jsem slavná tak akorát
(2013) - ČT Live - Pražský výběr (koncert)
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Drzá Diana
(2012) - Ceny Anděl 2011
(2012) - Zuzana Michnová a hosté
(2012) - Tribute (koncert)
(2012) - Pražský Hrad Václava Havla II.
(2012) - ČT Live - Oskar Petr 60 (koncert)
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Originální videojournal
(2011) - Interpelace
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2010) - Evoluce 4 z revoluce
(2009) - Český lev 2008
(2009) - Už je to tady (koncert)
(2009) - Pocta Slobode (koncert)
(2008) - Srpnová noc
(2008) - Máte slovo
(2008) - Café X
(2008) - 13. komnata Natálie Kocábové
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Souboj hitů
(2006) - Michal Pavlíček: Story 1982-2006 (hudební videoklip)
(2005) - Zvoňte dvakrát!
(2005) - Vodopád Tomáše Hanáka
(2005) - Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Otázky Václava Moravce
(2004) - Etiketa (TV seriál)
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2003) - Paškál
(2003) - Dvojhlas
(2002) - Ladí neladí
(2002) - Jak na to...
(2002) - Tichý muž
(2001) - Tisíc růží pro Jiřinu
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Bílé Vánoce Lucie Bílé
(2001) - Hledači pevného bodu
(2000) - První pomoc
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Laterna magika - život se snem
(1999) - Věšák
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Tenkrát
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Český slavík ’98
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1997) - Český slavík '97
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Caruso Show
(1994) - Po letech 1989-1994
(1992) - Kufr
(1992) - Nový Hyperion aneb Volnost, rovnost, bratrství
(1991) - Proč Havel?
(1991) - Pražský výběr (koncert)
(1990) - Události, komentáře
(1990) - Aby bylo veselo
(1990) - Frank Zappa v Praze
(1990) - Absolutně free
(1990) - Pražákům, těm je hej
(1990) - Marta a já
(1989) - Koncert pro všechny slušný lidi (koncert)
(1988) - Bílá vrána 87
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Klip klap
(1987) - Domácí úkoly
(1985) - Krysař
(1984) - Nesmírná únava materiálu
(1976) - ...a andělé jeho bojovali

Michael Kocáb - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Michael Kocáb - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1984) Natálie Kocábová - dcera
Další partnerské vztahy:
(*1980) Lejla Abbasová

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michael Kocáb 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michael Kocáb - zpěvák, hudební skladatel, politik

se narodil v roce *1954 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michael Kocáb

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Michael Kocáb
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
4°52’
 
LunaLuna:
Rak
16°52’
 
MerkurMerkur:
Rak
15°12’
 
VenušeVenuše:
Panna
17°13’
 
MarsMars:
Střelec
25°35’
R
JupiterJupiter:
Rak
14°36’
 
SaturnSaturn:
Štír
3°01’
 
UranUran:
Rak
24°05’
 
NeptunNeptun:
Váhy
23°25’
 
PlutoPluto:
Lev
24°01’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
13°42’
R
Černá LunaLilith:
Štír
4°54’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
25°17’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »