Michael Lange wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michael Lange
(Michael Randall Lange)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jackson, Iowa
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
režisér

Michael Lange - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
1.3.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michael Lange 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Michael Lange
datum narození 1.3.1950
(režisér, instagram)

Michael Lange - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - The Mysteries of Laura (TV seriál)
(2012) - Život pod cenou (TV seriál)
(2011) - Záměna (TV seriál)
(2011) - My Future Boyfriend
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2007) - Dirty Sexy Money (TV seriál)
(2006) - Heuréka – město divů (TV seriál)
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2005) - Point Pleasant (TV seriál)
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2003) - Miss Match (TV seriál)
(2002) - Everwood (TV seriál)
(2002) - Do Over (TV seriál)
(2001) - Pasadena (TV seriál)
(2001) - Maybe It's Me (TV seriál)
(2001) - Lovci netvorů (TV seriál)
(2001) - Jumping Ship
(2000) - Tucker (TV seriál)
(2000) - Titans
(2000) - Praktikantka
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(1999) - Roswell (TV seriál)
(1999) - Čmuchalové (TV seriál)
(1999) - Angel (TV seriál)
(1998) - To Have & to Hold (TV seriál)
(1998) - Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
(1998) - Dawsonův svět (TV seriál)
(1997) - Hráči (TV seriál)
(1997) - Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
(1997) - Crisis Center (TV seriál)
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Tracey Takes On... (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Předčasné vydání (TV seriál)
(1996) - Pier 66
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Dangerous Minds (TV seriál)
(1996) - The Burning Zone (TV seriál)
(1995) - Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
(1995) - Charlie Grace (TV seriál)
(1995) - Herkules (TV seriál)
(1995) - Akta X: Únos
(1994) - Weird Science (TV seriál)
(1994) - New York Undercover (TV seriál)
(1994) - Heaven Help Us (TV seriál)
(1994) - Burkeho zákon (TV seriál)
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - The Larry Sanders Show
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - Going to Extremes (TV seriál)
(1991) - The Commish (TV seriál)
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1990) - Zapadákov (TV seriál)
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Life Goes On (TV seriál)
(1989) - Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
(1988) - Paradise (TV seriál)
(1988) - Freddyho noční můry (TV seriál)
(1987) - Rags to Riches (TV seriál)
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1986) - The Last Precinct (TV seriál)
(1985) - Our Family Honor (TV seriál)
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - Crazy Like a Fox (TV seriál)
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.3.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michael Lange 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michael Lange - režisér

se narodil 1.3.1950 ve městě Jackson, Iowa, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michael Lange

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Michael Lange
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
10°20’
 
LunaLuna:
Lev
1°57’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
19°55’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
4°32’
 
MarsMars:
Váhy
9°07’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
20°29’
 
SaturnSaturn:
Panna
16°30’
R
UranUran:
Rak
0°58’
R
NeptunNeptun:
Váhy
16°53’
R
PlutoPluto:
Lev
16°27’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
8°57’
R
Černá LunaLilith:
Býk
5°22’
 
CheirónCheirón:
Střelec
20°56’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »