Michael Moore wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michael Moore
(Michael Francis Moore)

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.4. 1954 - 12:45h
Místo:
Davison, Michigan
Země:
Věk:
65 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
kontroverzní režisér, scénárista

Michael Moore - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
23.4.1954 - 12:45  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.4.1954 - 17:45  
US, Davison:
43°1' s.š., 83°41' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michael Moore 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Michael Moore
datum narození 23.4.1954
(kontroverzní režisér, scénárista, instagram)

Michael Moore - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Where to Invade Next
(2015) - Roseanne for President!
(2014) - Bill Maher: Živě z Washingtonu DC
(2014) - And the Oscar Goes To...
(2013) - What Is Cinema?
(2013) - Jak se krade tajemství: Příběh Wikileaks
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2010) - Conan
(2010) - Let It Begin! A Filmmaker's Journey
(2010) - Got Healthcare?
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Hannity
(2009) - O kapitalismu s láskou
(2007) - Sicko
(2007) - Manufacturing Dissent
(2007) - Loose Change: Final Cut
(2007) - Kapitán Mike křižuje Ameriku
(2006) - Al Franken: God Spoke
(2005) - The Young Turks
(2005) - Words and Music in Honor of Fahrenheit 9/11
(2005) - Michael & Me
(2005) - Martial Law 9/11: Rise of the Police State
(2005) - Madonna: Bilance s tajemstvím
(2005) - Children of the Revolution: Tune Back In
(2005) - The Divided State
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - 'Pulp Fiction' on a Dime: A 10th Anniversary Retrospect
(2004) - Choose or Lose Presents: The Best Place to Start
(2004) - Fahrenhype 9/11
(2004) - Fahrenheit 9/11: A Movement in Time
(2004) - Fahrenheit 9/11
(2004) - Tanner on Tanner (TV seriál)
(2004) - The Fever
(2003) - 4Pop
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Stupidity
(2003) - Orwell Rolls in His Grave
(2003) - Korporace
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2002) - Bowling for Columbine
(2001) - Last Party 2000
(2001) - Fever Pitch
(2000) - Trade Off
(2000) - Šťastná čísla
(1999) - Ed TV
(1999) - Děsivá pravda (TV seriál)
(1997) - I Think I Cannes
(1997) - The Big One
(1996) - The Daily Show
(1995) - TV Nation: Volume Two
(1995) - TV Nation: Volume One
(1995) - Kanadská slanina
(1994) - TV Nation (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Gomorron
(1992) - Two Mikes Don't Make a Wright
(1992) - Pets or Meat: The Return to Flint
(1991) - The Charlie Rose Show
(1991) - Blood in the Face
(1989) - Roger a já
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Newsnight

Michael Moore - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Michael Moore - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.4.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michael Moore 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michael Moore - kontroverzní režisér, scénárista

se narodil 23.4.1954 ve městě Davison, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michael Moore

Dnes se narodili
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Michael Moore
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
3°01’
9
 
LunaLuna:
Kozoroh
3°54’
5
 
MerkurMerkur:
Beran
17°08’
9
 
VenušeVenuše:
Býk
23°39’
10
 
MarsMars:
Kozoroh
3°42’
5
 
JupiterJupiter:
Blíženci
23°54’
11
 
SaturnSaturn:
Štír
6°16’
4
R
UranUran:
Rak
19°19’
12
 
NeptunNeptun:
Váhy
24°28’
3
R
PlutoPluto:
Lev
22°33’
1
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
18°46’
6
R
Černá LunaLilith:
Váhy
24°11’
3
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
28°34’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
17°34’
9
Domy:
Lev
16°41’
Vodnář
16°41’
2:
Panna
7°35’
8:
Ryby
7°35’
3:
Váhy
3°38’
9:
Beran
3°38’
Štír
6°06’
Býk
6°06’
5:
Střelec
12°45’
Blíženci
12°45’
6:
Kozoroh
17°21’
Rak
17°21’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
9xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
26°24’
11
Slun./Luna:
Ryby
3°27’
7


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Duke Ellington
(*1899 - 1974) skladatel, pianista, dirigent

Česká republika Petr Muk
(*1965 - 2010) zpěvák

Spojené státy John Nash
(*1928 - 2015) americký matematik, oblast diferenciální geometrie

Velká Británie Burt Kwouk
(*1930 - 2016) herec

Spojené státy Guy Kibbee
(*1882 - 1956) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »