Michael Peña wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michael Peña

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
42 let
Povolání:
herec

Michael Peña - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.1.1976 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michael Peña 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Michael Peña
datum narození 13.1.1976
(herec, instagram)

Michael Peña - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - War on Everyone
(2017) - CHiPs
(2016) - Collateral Beauty
(2015) - The Vatican Tapes
(2015) - Marťan
(2015) - Hell & Back
(2015) - Bláznivá dovolená
(2015) - Ant-Man
(2014) - Underwater Dreams
(2014) - Železná srdce
(2014) - Chozen (TV seriál)
(2014) - Chavez
(2014) - Gracepoint (TV seriál)
(2014) - Frontera
(2013) - The 2013 Film Independent Spirit Awards
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Turbo
(2013) - Špinavý trik
(2013) - Gangster Squad – Lovci mafie
(2012) - Sunday Brunch
(2012) - Patrola
(2011) - 30 minut nebo méně
(2011) - Světová invaze
(2011) - Obhájce
(2011) - Mistrovský plán
(2011) - Dobrý doktor
(2010) - 10 Minutes
(2010) - Everything Must Go
(2009) - Zevlovat a prudit
(2009) - Synku, synku, cos to proved
(2009) - Nahoru a dolů (TV seriál)
(2008) - Šťastlivci
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Odstřelovač
(2007) - Hrdinové a zbabělci
(2006) - 50 tablet
(2006) - World Trade Center
(2006) - Stávka
(2006) - Babel
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Americký sen
(2004) - Million Dollar Baby
(2004) - Crash
(2004) - Calcium Kid
(2003) - Svět podle Lelanda
(2003) - Předmět lásky
(2002) - Zóna soumraku (TV seriál)
(2002) - Policejní odznak (TV seriál)
(2002) - Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
(2002) - American Family (TV seriál)
(2001) - Vždy věrný
(2001) - Ukradni, co můžeš!
(2001) - Muži, ženy a psi (TV seriál)
(2000) - 60 sekund
(2000) - Policejní okrsek (TV seriál)
(1999) - Roswell (TV seriál)
(1999) - Paradise Cove
(1999) - Bellyfruit
(1998) - Odplata
(1998) - Felicity (TV seriál)
(1998) - Boogie Boy
(1997) - Prodavač iluzí
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Ochránce (TV seriál)
(1996) - Moesha (TV seriál)
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - Mí drazí Američané
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Návrat do divočiny
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.1.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michael Peña 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michael Peña - herec

se narodil 13.1.1976 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michael Peña

Dnes se narodili
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Michael Peña
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°25’
 
LunaLuna:
Blíženci
6°39’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
9°14’
 
VenušeVenuše:
Střelec
14°28’
 
MarsMars:
Blíženci
15°05’
R
JupiterJupiter:
Beran
16°40’
 
SaturnSaturn:
Lev
0°05’
R
UranUran:
Štír
6°46’
 
NeptunNeptun:
Střelec
12°56’
 
PlutoPluto:
Váhy
11°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
18°36’
R
Černá LunaLilith:
Beran
8°14’
 
CheirónCheirón:
Beran
23°37’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Hedy Kiesler
(*1914 - 2000) herečka

Francie Paul Meurisse
(*1912 - 1979) herec, snoubenec Édith Piaf

Česká republika Jan Palach
(*1948 - 1969) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Indie Osho - Rajneesh
(*1931 - 1990) duchovní učitel, mystik a guru

Česká republika Vilém Slavata z Chlumu a Košumberka
(*1572 - 1652) šlechtic a spisovatel vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »