Michael Sheen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michael Sheen
(Michael Christopher Sheen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Newport, Wales
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec

Michael Sheen - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
5.2.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michael Sheen 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Michael Sheen
datum narození 5.2.1969
(herec, instagram)

Michael Sheen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Oppenheimer Strategies
(2016) - Passengers
(2016) - Alenka v říši divů: Za zrcadlem
(2015) - Sedm dní v pekle
(2015) - Daleko od hlučícího davu
(2015) - Barbados
(2014) - The EE BAFTA Film Awards 2014
(2014) - Under Milk Wood
(2014) - The Spoils of Babylon (TV seriál)
(2014) - Kill the Messenger
(2013) - The Hollywood Reporter Roundtables
(2013) - David Frost: Hello, Good Evening & Farewell
(2013) - Prokletí Midasovy skříňky
(2013) - Masters of Sex (TV seriál)
(2013) - Admission
(2012) - Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
(2012) - Jesus Henry Christ
(2012) - The Gospel of Us
(2011) - Shooting the Hollywood Stars
(2011) - Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
(2011) - Británie a Irsko z výšky (TV seriál)
(2011) - Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
(2011) - Resistance
(2011) - Půlnoc v Paříži
(2011) - Few Options
(2011) - Capture Anthologies: The Dimensions of Self
(2010) - Guión busca estrella
(2010) - Zvonilka a velká záchranná výprava
(2010) - Zvláštní vztahy
(2010) - TRON: Legacy 3D
(2010) - Odpočítávání
(2010) - Krásný chlapec
(2010) - Alenka v říši divů
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - BAFTA Film Awards 2009
(2009) - 5 posledních lásek
(2009) - Underworld: Vzpoura Lycanů
(2009) - Twilight sága: Nový měsíc
(2009) - Prokletý klub
(2008) - BAFTA Film Awards 2008
(2008) - Duel Frost/Nixon
(2007) - Xposé
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Music Within
(2007) - Airlock, or How to Say Goodbye in Space
(2006) - The Path to Redemption
(2006) - Underworld: Evolution
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
(2006) - Krvavý diamant
(2006) - Královna
(2006) - Kenneth Williams: Fantabulosa!
(2006) - HG Wells: War with the World
(2006) - The Battle for Rome (TV seriál)
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Zkáza spolku gentlemanů
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2005) - Království nebeské
(2004) - Happy Birthday Oscar Wilde
(2004) - Essential Poems for Christmas
(2004) - Zákon přitažlivosti
(2004) - The Open Doors
(2004) - Dirty Filthy Love
(2004) - Bankéř
(2003) - Underworld
(2003) - Rozverná mládež
(2003) - Proud času
(2003) - The Deal
(2002) - Krajina srdce
(2002) - Čtyři pírka: Zkouška cti
(2000) - GPTV
(1999) - Strážní andělé
(1998) - Lost in France
(1998) - Animated Epics: Beowulf
(1997) - Oscar Wilde
(1996) - Mary Reilly
(1995) - Othello
(1993) - Gallowglass
Michael Sheen - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.2.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michael Sheen 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michael Sheen - herec

se narodil 5.2.1969 ve městě Newport, Wales, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michael Sheen

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Michael Sheen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
16°31’
 
LunaLuna:
Panna
20°50’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
1°49’
R
VenušeVenuše:
Beran
3°08’
 
MarsMars:
Štír
20°26’
 
JupiterJupiter:
Váhy
5°39’
R
SaturnSaturn:
Beran
20°34’
 
UranUran:
Váhy
3°38’
R
NeptunNeptun:
Štír
28°33’
 
PlutoPluto:
Panna
24°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
2°44’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
25°54’
 
CheirónCheirón:
Beran
0°16’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »