Michael Stipe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michael Stipe
(John Michael Stipe)

Pohlaví:
Muž
Narození:
4.1. 1960 - 00:26h
Místo:
Atlanta Junction
Země:
Věk:
60 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák

Michael Stipe - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
4.1.1960 - 00:26  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.1.1960 - 05:26  
US, Atlanta Junction:
33°45' s.š., 84°23' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michael Stipe 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Michael Stipe
datum narození 4.1.1960
(zpěvák, instagram)

Michael Stipe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - R.E.M. by MTV
(2013) - 12-12-12
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - This Is Not a Show: Live at the Olympia in Dublin
(2009) - Shadow Play: The Making of Anton Corbijn
(2009) - Rock and Roll Hall of Fame Live: Sweet Emotion (koncert)
(2008) - 6 Days
(2008) - Patti Smith: Sen o životě
(2008) - One Giant Leap 2: What About Me?
(2007) - Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony
(2007) - Kapitán Mike křižuje Ameriku
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2006) - New York Dolls: On the Lip
(2006) - R.E.M.: When the Light Is Mine - The Best of the I.R.S. Years 1982-1987
(2005) - The Work of Director Stéphane Sednaoui (hudební videoklip)
(2005) - The Work of Director Mark Romanek (hudební videoklip)
(2005) - The Colbert Report
(2005) - The 100 Greatest Albums
(2005) - NotNa
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - R.E.M.: When in Rome
(2004) - The Culture Show
(2004) - Feeding the Beast: The 24-Hour News Revolution
(2004) - R.E.M.: Perfect Square (koncert)
(2004) - Natural Heroes (TV seriál)
(2004) - National Anthem: Inside the Vote for Change Concert Tour
(2004) - Fahrenheit 9/11: A Movement in Time
(2003) - The Best of R.E.M.: In View 1988-2003 (hudební videoklip)
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Junior Eurovision Song Contest
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Enough Rope with Andrew Denton
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - 1 Giant Leap
(2001) - We Know Where You Live
(2001) - Stop for a Minute (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - TV total
(1999) - REM: Uptake
(1999) - Making the Video (TV seriál)
(1999) - Olive, the Other Reindeer
(1998) - The Panel
(1998) - CD:UK
(1998) - Meeting People Is Easy
(1998) - Hollywood Aids
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1997) - Anthem
(1996) - The Daily Show
(1996) - RoadMovie (koncert)
(1996) - R.E.M.: New Adventures in Hi-Fi Stereophonic on Film
(1996) - Color of a Brisk and Leaping Day
(1995) - R.E.M. Parallel (hudební videoklip)
(1995) - The Frank Skinner Show
(1995) - R.E.M.: Rough Cut
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - MTV Video Music Awards 1993
(1993) - Rock and Roll Inaugural Ball
(1993) - The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)
(1992) - Later with Jools Holland
(1991) - R.E.M.: This Film Is On (hudební videoklip)
(1990) - R.E.M.: Pop Screen (hudební videoklip)
(1990) - Tourfilm: R.E.M.
(1990) - Time Capsule
(1989) - Unplugged (TV seriál)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - This Morning
(1987) - R.E.M.: Succumbs
(1987) - Athens, Ga. - Inside/Out
(1987) - Arena Brains
(1984) - Musik Convoy
(1982) - Late Night with David Letterman
(1981) - Wetten, dass..?
(1964) - Top of the Pops

Michael Stipe - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.1.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michael Stipe 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michael Stipe - zpěvák

se narodil 4.1.1960 ve městě Atlanta Junction, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michael Stipe

Dnes se narodili
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Michael Stipe
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
12°51’
4
 
LunaLuna:
Ryby
24°40’
6
 
MerkurMerkur:
Střelec
29°48’
3
 
VenušeVenuše:
Střelec
2°13’
2
 
MarsMars:
Střelec
22°39’
3
 
JupiterJupiter:
Střelec
19°26’
3
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
9°50’
4
 
UranUran:
Lev
20°26’
11
R
NeptunNeptun:
Štír
8°45’
2
 
PlutoPluto:
Panna
5°59’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
28°33’
12
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
16°00’
9
 
CheirónCheirón:
Vodnář
24°35’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
26°36’
10
Domy:
Váhy
8°24’
Beran
8°24’
2:
Štír
6°05’
8:
Býk
6°05’
3:
Střelec
6°43’
9:
Blíženci
6°43’
Kozoroh
9°08’
Rak
9°08’
5:
Vodnář
11°30’
Lev
11°30’
6:
Ryby
11°44’
Panna
11°44’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
23°46’
11
Slun./Luna:
Vodnář
18°45’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Výročí úmrtí dnes mají
Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893 - 1973) herec, scénárista

Česká republika Luděk Munzar
(*1933 - 2019) herec

Francie Gérard de Nerval
(*1808 - 1855) francouzský romantický básník

Spojené státy Nelson Rockefeller
(*1908 - 1979) americký státník a politik

Itálie Dietrich von Hildebrand
(*1889 - 1977) německý katolický filosof a teolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »