Michael York wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michael York
(Michael York-Johnson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.3. 1942 - 05:05h
Místo:
Fulmer, Anglie
Země:
Věk:
77 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Michael York - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Holliday (B)
Datum narození a čas (místní čas):
27.3.1942 - 05:05  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.3.1942 - 04:05  
GB, Fulmer:
51°33' s.š., 0°34' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michael York 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Michael York
datum narození 27.3.1942
(herec, instagram)

Michael York - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Swan Song: The Story of Billy Wilder's Fedora
(2014) - Trophy Heads
(2014) - Sleeping Beauty
(2011) - Mlýn a kříž
(2010) - Tom a Jerry: Sherlock Holmes
(2010) - Pravosudije volkov
(2009) - Madonna: Celebration (hudební videoklip)
(2009) - Transformers: Pomsta poražených
(2008) - Świadectwo
(2008) - Mary Pickford: The Muse of the Movies
(2008) - Star Wars: Klonové války (TV seriál)
(2008) - Čtyři roční období (TV seriál)
(2007) - Chris a Don, příběh lásky
(2007) - Flatland: The Movie
(2006) - 50 Films to See Before You Die
(2005) - The Hobart Shakespeareans
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2005) - Ikona
(2005) - Destrukce systému
(2004) - Making 'Murder on the Orient Express'
(2004) - Ruské peklo
(2004) - D'Artagnanova dcera
(2003) - The 100 Greatest Musicals
(2002) - Screen Tests of the Stars
(2002) - Founding Brothers
(2002) - Orson Welles Tales from the Black Museum (TV seriál)
(2002) - Liberty's Kids: Est. 1776 (TV seriál)
(2002) - Austin Powers - Goldmember
(2001) - Comedy Central Canned Ham: Austin Powers in Goldmember
(2001) - In Search of Peace
(2001) - Země dinosaurů 7: Kámen chladného ohně
(2001) - Megiddo: The Omega Code 2
(2001) - Emberi kaland, Az (TV seriál)
(2000) - Founding Fathers (TV seriál)
(2000) - Pokušitel
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(2000) - Borstal Boy
(1999) - Madonna: The Video Collection 93:99 (hudební videoklip)
(1999) - Intimate Portrait: Cheryl Ladd
(1999) - Puss in Boots
(1999) - Kód Omega
(1999) - Le Château des singes
(1999) - The Haunting of Hell House
(1999) - Austin Powers: Špion, který mě vojel
(1998) - Na plovárně
(1998) - Utopenec na útěku
(1998) - The Treat
(1998) - Rytířem na hradě Camelot
(1998) - Merchants of Venus
(1998) - Lovers and Liars
(1998) - Klub 54
(1998) - Glory, Glory
(1998) - Dokonalí andílkové
(1997) - The Long Way Home
(1997) - Vánoční koleda
(1997) - Un coup de baguette magique
(1997) - Sbohem Ameriko
(1997) - Rozparovač
(1997) - Pravé ženy
(1997) - Ira Gershwin at 100: A Celebration at Carnegie Hall
(1997) - Dark Planet
(1997) - Austin Powers: Špionátor
(1996) - Comedy Central Canned Ham
(1996) - The Great War and the Shaping of the 20th Century (TV seriál)
(1996) - Září
(1996) - A Young Connecticut Yankee in King Arthur's Court
(1996) - Prsten
(1996) - Nouvelle tribu, La (TV seriál)
(1995) - L'Ombra abitata
(1995) - Not of This Earth
(1995) - Gospa
(1994) - TekWar: TekLab
(1994) - Riskantní poslání
(1994) - The Magic Flute
(1993) - The American Film Institute Salute to Elizabeth Taylor
(1993) - Zahrady světa s Audrey Hepburnovou (TV seriál)
(1993) - Širé Sargasové moře
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - The Magic Paintbrush
(1993) - Diskrétnost zaručena
(1993) - David Copperfield
(1992) - Tékozló apa
(1991) - The Wanderer
(1991) - Souboj srdcí
(1991) - Rošáda
(1991) - Eline Vere
(1990) - Noc lišky
(1990) - Navštivte ráj
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Vyděrač
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Návrat tří mušketýrů
(1989) - Dokud se nesejdeme (TV seriál)
(1989) - Dáma a lupič
(1988) - Z rovnováhy
(1988) - Vražedná modř
(1988) - Tajemství Sahary (TV seriál)
(1988) - Míle za čtyři
(1987) - Žolík
(1986) - Meč Gideonův
(1986) - Dark Mansions
(1986) - Daleká země
(1986) - Are You My Mother?
(1985) - Úsvit
(1985) - Space (TV seriál)
(1985) - Au nom de tous les miens (TV seriál)
(1984) - Success Is the Best Revenge
(1984) - Pohádky bratří Grimmů a příběhy z pohádkových knih (TV seriál)
(1984) - Pán z Ballantrae
(1983) - The Weather in the Streets
(1983) - Fantom opery
(1983) - Au nom de tous les miens
(1981) - Vendredi ou la vie sauvage
(1981) - Bílí lvi
(1980) - Konečný úkol
(1979) - The Riddle of the Sands
(1979) - Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1978) - Formule 1
(1978) - Much Ado About Nothing
(1978) - Fedora
(1977) - Ostrov doktora Moreaua
(1977) - Ježíš Nazaretský
(1977) - Dvojčata
(1976) - Logan's Run: A Look Into the 23rd Century
(1976) - Seven Nights in Japan
(1976) - Loganův útěk
(1975) - Nevhodné chování
(1974) - Vražda v Orient expresu
(1974) - Tři mušketýři 2
(1974) - Nadějné vyhlídky
(1973) - Tři mušketýři
(1973) - Lost Horizon
(1973) - England Made Me
(1972) - Kabaret
(1971) - Vzducholoď
(1971) - Vzali nohy na ramena
(1970) - Pro každého něco
(1969) - The Guru
(1969) - Justine
(1969) - Alfréd Veliký
(1968) - The Strange Affair
(1968) - Romeo a Julie
(1967) - Zkrocení zlé ženy
(1967) - Smashing Time
(1967) - Sága rodu Forsytů (TV seriál)
(1967) - Red and Blue
(1967) - Nehoda
(1967) - Liefdesbekentenissen

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.3.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michael York 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michael York - herec

se narodil 27.3.1942 ve městě Fulmer, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michael York

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Zuzana Stivínová ml.
(*1973) herečka

Česká republika Vlastimil Harapes
(*1946) herec, choreograf, tanečník

Česká republika Lukáš Pavlásek
(*1978) komik, herec, moderátor

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802) prozaik, dramatik, spisovatel


Michael York
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
5°51’
1
 
LunaLuna:
Lev
0°00’
6
 
MerkurMerkur:
Ryby
14°42’
1
 
VenušeVenuše:
Vodnář
20°57’
1
 
MarsMars:
Blíženci
11°47’
4
 
JupiterJupiter:
Blíženci
15°13’
4
 
SaturnSaturn:
Býk
25°02’
3
 
UranUran:
Býk
27°27’
3
 
NeptunNeptun:
Panna
28°18’
7
R
PlutoPluto:
Lev
3°33’
6
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
12°19’
7
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
12°48’
4
 
CheirónCheirón:
Lev
8°21’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
13°17’
8
Domy:
Vodnář
7°26’
Lev
7°26’
2:
Beran
7°56’
8:
Váhy
7°56’
3:
Býk
14°13’
9:
Štír
14°13’
Blíženci
6°30’
Střelec
6°30’
5:
Blíženci
24°12’
Střelec
24°12’
6:
Rak
12°10’
Kozoroh
12°10’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
6°58’
11
Slun./Luna:
Blíženci
2°56’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) herec

Česká republika Gabriela Osvaldová
(*1953) herečka, textařka

Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) bosenskosrbský politický aktivista, který spáchal atentát na Františka Ferdinanda d’Este

Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) krasobruslař, mezinárodní technický specialista

Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Peter Sellers
(*1925 - 1980) herec

Česká republika Pavel Dostál
(*1943 - 2005) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR

Polsko Isaac Bashevis Singer
(*1902 - 1991) spisovatel, prozaik

Spojené státy Martin Van Buren
(*1782 - 1862) 8. prezident usa

Spojené státy William J. Brennan
(*1906 - 1997) soudce



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »