Michaela May wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michaela May
(Gertraud Berta Mittermayr)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Mnichov
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herečka

Michaela May - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.3.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michaela May 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Michaela May
datum narození 18.3.1952
(herečka, instagram)

Michaela May - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Rosamunde Pilcher - Wahlversprechen und andere Lügen
(2015) - Frau Roggenschaubs Reise
(2015) - Franziskas Welt: Hochzeiten und andere Hürden
(2015) - Familienfest
(2014) - Unterwegs mit Elsa
(2013) - Utta Danella: Když se stahují mračna
(2012) - Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
(2012) - Tessa Hennig - Elli gibt den Löffel ab
(2012) - Katie Fforde: Maják s vyhlídkou
(2011) - Rozmarné jaro: Ženská k pohledání
(2011) - Loď snů - New York
(2011) - Inga Lindström: Tajemný náhrdelník
(2011) - Die göttliche Sophie - Das Findelkind
(2010) - Zamilovaní doktoři
(2010) - Zamilovaná jeptiška
(2010) - Trau' niemals deinem Chef
(2010) - Eine Sennerin zum Verlieben
(2009) - Polizeiruf 110 - Endspiel
(2009) - Liebe in Venedig, Eine
(2009) - Die Göttliche Sophie
(2008) - Vier Tage Toskana
(2008) - Unser Mann im Süden (TV seriál)
(2008) - Polizeiruf 110 - Wie ist die Welt so stille
(2008) - Polizeiruf 110 - Rosis Baby
(2008) - Alles was recht ist (TV seriál)
(2007) - Polizeiruf 110 - Taubers Angst
(2007) - Polizeiruf 110 - Jenseits
(2007) - Muž mých snů
(2007) - Hotel snů: Dubai
(2006) - Vier Meerjungfrauen II - Liebe à la carte
(2006) - Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
(2006) - Sen mého muže
(2006) - Polizeiruf 110 - Mit anderen Augen
(2006) - Polizeiruf 110 - Er sollte tot...
(2006) - Kurhotel Alpenglück
(2005) - Das perfekte Promi-Dinner
(2005) - Die Manuela-Story - Alles und noch viel mehr
(2005) - Polizeiruf 110 - Die Prüfung
(2005) - Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel
(2005) - Pod bílými plachtami: Odysea srdcí
(2004) - Salon Brasil
(2004) - Polizeiruf 110 - Vater unser
(2004) - Polizeiruf 110 - Die Maß ist voll
(2003) - Polizeiruf 110 - Tiefe Wunden
(2003) - Polizeiruf 110 - Pech und Schwefel
(2003) - Auch Erben will gelernt sein
(2002) - Sag einfach ja
(2002) - Rosamunde Pilcherová: To hlavní je láska
(2002) - Polizeiruf 110 - Um Kopf und Kragen
(2002) - Polizeiruf 110 - Silikon Walli
(2002) - Loď snů - Chile
(2001) - SOS Barracuda: Lovec dívek
(2001) - Polizeiruf 110 - Gelobtes Land
(2001) - Polizeiruf 110 - Fluch der guten Tat
(2001) - Hochzeit zu viert
(1999) - Zum Sterben schön
(1999) - Liebe und weitere Katastrophen
(1999) - Kanadische Träume - Eine Familie wandert aus (TV seriál)
(1999) - Dreamboy obšťastní každou ženu
(1998) - Widows - Erst die Ehe, dann das Vergnügen
(1998) - Milostné scény z planety Země
(1998) - Das Traumschiff - Argentinien
(1996) - Princezna Fantaghiró 5
(1996) - Männer sind was Wunderbares
(1995) - Wozu denn Eltern?
(1995) - Lovers
(1994) - Unsere Schule ist die Beste (TV seriál)
(1994) - Männer sind was Wunderbares - Etikettenschwindel
(1993) - Zwei Halbe sind noch lange kein Ganzes (TV seriál)
(1993) - Tatort - Kesseltreiben
(1993) - Klippen des Todes
(1992) - Doktor z hor (TV seriál)
(1992) - Der Struppi ist weg
(1991) - DAS!
(1991) - Zu zweit geht alles besser
(1989) - Nest, Das (TV seriál)
(1989) - Die Männer vom K3 - Tödlicher Export
(1989) - Hájovna Falkenau (TV seriál)
(1987) - Zur Freiheit (TV seriál)
(1987) - Das Hintertürl zum Paradies
(1986) - Schafkopfrennen (TV seriál)
(1986) - Lauter Glückspilze (TV seriál)
(1986) - Kir Royal (TV seriál)
(1986) - Irgendwie und sowieso (TV seriál)
(1986) - Hans im Glück (TV seriál)
(1984) - Wiesingers, Die (TV seriál)
(1983) - Jak by se vám to líbilo ?
(1982) - Neonstadt
(1982) - Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
(1982) - Der Gutmütige Grantler
(1982) - Flöhe hüten ist leichter
(1981) - Tipfehler
(1981) - Die Fluchtlinie
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1980) - Weekend
(1980) - Gesucht wird... Drei Geschichten um nicht ganz ehrenwerte Herren
(1980) - Der Falsche Paß für Tibo
(1980) - Dobytí nebe (TV seriál)
(1980) - The American Success Company
(1979) - Wencke, Udo und der blaue Diamant
(1979) - Tatort - Ein Schuß zuviel
(1979) - Fallstudien
(1977) - Tatort - Flieder für Jaczek
(1976) - Die Leute von Feichtenreut
(1974) - Münchner Geschichten (TV seriál)
(1973) - Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
(1973) - Das Familienfest
(1972) - Kinderheim Sasener Chaussee (TV seriál)
(1972) - Eine Handvoll Brennesseln
(1970) - Komm, liebe Maid und mache
(1969) - Výstřely na Broadwayi
(1969) - Pepe, der Paukerschreck - Die Lümmel von der ersten Bank, III. Teil
(1969) - Der Ewige Gatte
(1967) - Tod läuft hinterher, Der (TV seriál)
(1965) - Chaloupka strýčka Toma
(1965) - Heidi

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.3.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michaela May 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michaela May - herečka

se narodila 18.3.1952 ve městě Mnichov
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michaela May

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Michaela May
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
27°50’
 
LunaLuna:
Střelec
19°54’
 
MerkurMerkur:
Beran
16°13’
 
VenušeVenuše:
Ryby
2°20’
 
MarsMars:
Štír
18°11’
 
JupiterJupiter:
Beran
20°07’
 
SaturnSaturn:
Váhy
12°41’
R
UranUran:
Rak
9°54’
 
NeptunNeptun:
Váhy
20°57’
R
PlutoPluto:
Lev
19°30’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
29°21’
R
Černá LunaLilith:
Rak
28°54’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
11°43’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »