Michelle Yeoh wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michelle Yeoh
(Michelle Yeoh Choo-Kheng)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Ipoh
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herečka, tanečnice, Bond Girl (Wai Lin) z 1997

Michelle Yeoh - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.8.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michelle Yeoh 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Michelle Yeoh
datum narození 6.8.1962
(herečka, tanečnice, Bond Girl (Wai Lin) z 1997, instagram)

Michelle Yeoh - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Blazing Samurai
(2016) - Tchie-ťi Jin-pching
(2016) - Mechanic: Resurrection
(2014) - Záchrana orangutanů
(2013) - Nejlepší recept
(2011) - The Lady
(2011) - Kung Fu Panda 2
(2010) - Zrození legendy
(2010) - Rose, c'est Paris
(2010) - Protiúder (TV seriál)
(2010) - Jianyu Jianghu
(2009) - Za ochranu orangutanů
(2008) - Útěk z Huang Shi
(2008) - Purple Mountain
(2008) - Mumie: Hrob Dračího císaře
(2008) - Babylon A.D.
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Sunshine
(2007) - Far North
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Gejša
(2004) - Silver Hawk: Maska spravedlnosti
(2002) - Ultimate Fights from the Movies
(2002) - Bondovy dívky jsou věčné
(2002) - Tian mai chuan qi
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Rank (TV seriál)
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2000) - GPTV
(2000) - Tygr a drak
(1999) - Xing yue tong hua
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Jackie Chan: My Story
(1997) - The View
(1997) - The Secrets of 007: The James Bond Files
(1997) - James Bond: Shaken and Stirred
(1997) - Highly Classified: The World of 007
(1997) - Zítřek nikdy neumírá
(1997) - Song jia huang chao
(1996) - Thé ou café
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Top Fighter 2
(1996) - A Jin de gu shi
(1994) - Howard Stern
(1994) - 7 jin gong
(1994) - Yong Chun
(1994) - Shao Lin xiao zi II: Xin wu long yuan
(1993) - Xian dai hao xia zhuan
(1993) - Wu xia qi gong zhu
(1993) - Tai ji: Zhang San Feng
(1993) - Superpolda
(1993) - Meč proti meči
(1993) - Dong fang san xia
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Police Story 3
(1987) - Zhong hua zhan shi
(1987) - Špinavé peníze
(1986) - Red Force
(1985) - Šťastné hvězdy
(1985) - Red Force 2
(1984) - Mao tou ying yu xiao fei xiang

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.8.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michelle Yeoh 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michelle Yeoh - herečka, tanečnice, Bond Girl (Wai Lin) z 1997

se narodila 6.8.1962 ve městě Ipoh
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michelle Yeoh

Dnes se narodili
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Michelle Yeoh
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
13°32’
 
LunaLuna:
Váhy
19°36’
 
MerkurMerkur:
Lev
21°54’
 
VenušeVenuše:
Panna
27°34’
 
MarsMars:
Blíženci
19°30’
 
JupiterJupiter:
Ryby
10°46’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
7°38’
R
UranUran:
Lev
29°46’
 
NeptunNeptun:
Štír
10°46’
 
PlutoPluto:
Panna
8°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
8°29’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
1°14’
 
CheirónCheirón:
Ryby
9°40’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Cusack
(*1966) herec, scénárista

Spojené státy Kathy Bates
(*1948) herečka

Francie Anny Duperey
(*1947) herečka, spisovatelka

Slovensko Andrea Verešová
(*1980) modelka

Česká republika Kamila Nývltová
(*1989) zpěvačka, muzikálová herečka, finalistka x factoru


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jack Lemmon
(*1925 - 2001) herec

Itálie Bud Spencer
(*1929 - 2016) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Švédsko Michael Nyqvist
(*1960 - 2017) herec

Česká republika Emil Hácha
(*1872 - 1945) překladatel, prezident, právník

Česká republika Milada Horáková
(*1901 - 1950) politička, oběť justiční vraždy, symbol odporu proti totalitě



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »