Mick Jagger wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mick Jagger
(Michael Phillip Jagger)

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.7. 1943 - 02:30h
Místo:
Dartford, Anglie
Země:
Věk:
75 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, multiinstrumentalista

Mick Jagger - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
26.7.1943 - 02:30  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
26.7.1943 - 00:30  
GB, Dartford:
51°27' s.š., 0°14' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mick Jagger 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Mick Jagger
datum narození 26.7.1943
(zpěvák, multiinstrumentalista, instagram)

Mick Jagger - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Better Than the Original: The Joy of the Cover Version
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - Amazing Grace
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - Život podle Václava Havla
(2014) - Hvězdy za železnou oponou
(2013) - 20 Feet from Stardom
(2013) - 12-12-12
(2013) - Rolling Stones - Hyde Park 2013 (koncert)
(2013) - Muscle Shoals
(2013) - Americká 60. léta (TV seriál)
(2012) - Rolling Stones: Doom and Gloom (hudební videoklip)
(2012) - Muddy Waters & Rolling Stones (koncert)
(2012) - Crossfire Hurricane
(2012) - BB King: The Life of Riley
(2011) - Grammy Awards 2011
(2011) - The Love We Make
(2011) - George Harrison: Living in the Material World
(2011) - Diana Vreeland: The Eye Has to Travel
(2011) - Joschka und Herr Fischer
(2010) - Rolling Stones: Exile On Main Street
(2009) - BAFTA Film Awards 2009
(2009) - 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
(2009) - Už je to tady (koncert)
(2009) - Rock and Roll Hall of Fame Live: Sweet Emotion (koncert)
(2008) - Sedm epoch rocku (TV seriál)
(2008) - Rolling Stones (koncert)
(2008) - Čistá práce
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Občan Havel
(2007) - Manufacturing Dissent
(2006) - Annie Leibovitz: Život objektivem
(2005) - The Work of Director Mark Romanek (hudební videoklip)
(2004) - Memoria del saqueo
(2003) - The Work of Director Michel Gondry (hudební videoklip)
(2003) - Rolling Stones: 4 Flicks (koncert)
(2003) - Rolling Stones: Tip of the Tongue
(2003) - Mayor of the Sunset Strip
(2003) - It's the Number One Party
(2002) - The Best of Bowie (hudební videoklip)
(2002) - The Rolling Stones: Just for the Record
(2001) - Stars 2001 - Die Aids-Gala
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Příběh pop music (TV seriál)
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - Being Mick
(2001) - Andy Warhol - kompletní portrét
(2001) - Muž z Elysejských polí
(2001) - Enigma
(2000) - GPTV
(2000) - It's Only Rock 'n' Roll
(1999) - Můj milovaný nepřítel
(1998) - Donald Cammell: The Ultimate Performance
(1997) - Jobs for the Boys
(1997) - Rolling Stones: Bridges to Babylon Tour (koncert)
(1997) - Bent
(1996) - The Rolling Stones Rock and Roll Circus (koncert)
(1995) - Rolling Stones: Stripped (koncert)
(1995) - Rock & Roll (TV seriál)
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 6
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 5
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 3
(1995) - Antologie Beatles (TV seriál)
(1994) - Eso
(1994) - Rolling Stones: Voodoo Lounge (koncert)
(1993) - Bowie: The Video Collection (hudební videoklip)
(1993) - Hollywood U.K. (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1992) - Freejack
(1991) - Rolling Stones na max (koncert)
(1991) - Queen: The Days of Our Lives
(1989) - 25x5: The Continuing Adventures of the Rolling Stones
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - Moonwalker
(1987) - X-Large (TV seriál)
(1987) - Rolling Stone Presents Twenty Years of Rock & Roll
(1987) - Running Out of Luck
(1986) - Jimi Plays Monterey
(1985) - Ready Steady Go, Volume 2
(1985) - Live Aid (koncert)
(1984) - Video Rewind: The Rolling Stones' Great Video Hits (hudební videoklip)
(1983) - Ready Steady Go, Volume 1
(1982) - Scenes from the Life of Andy Warhol: Friendships and Intersections
(1982) - Rolling Stones: Let's Spend the Night Together (koncert)
(1982) - Břímě snů
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Entertainment Tonight
(1978) - The Rolling Stones - Some Girls: Live in Texas '78 (koncert)
(1978) - Wings of Ash: Pilot for a Dramatization of the Life of Antonin Artaud
(1978) - The Rutles
(1975) - Saturday Night Live
(1973) - Rolling Stones: Ladies and gentlemen (koncert)
(1973) - Rock-a-bye
(1973) - The London Rock and Roll Show
(1973) - Jimi Hendrix
(1972) - Umano non umano
(1972) - Cocksucker Blues
(1970) - Gimme Shelter
(1970) - Představení
(1970) - Ned Kelly
(1970) - Cucumber Castle
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Stones in the Park (koncert)
(1969) - Popcorn
(1969) - Vzývání mého bratra démona
(1968) - Frost on Sunday
(1968) - Sympathy for the Devil
(1968) - All My Loving
(1967) - Beatles, The: A Day in the Life (hudební videoklip)
(1967) - Our World
(1967) - Tonite Let's All Make Love in London
(1966) - Charlie je můj miláček
(1964) - Top of the Pops
(1964) - The T.A.M.I. Show
(1963) - Ready, Steady, Go!
(1948) - Toast of the Town

Mick Jagger - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Mick Jagger - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Mick Jagger - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.7.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mick Jagger 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mick Jagger - zpěvák, multiinstrumentalista

se narodil 26.7.1943 ve městě Dartford, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mick Jagger

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Mick Jagger
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
2°09’
3
 
LunaLuna:
Býk
23°57’
12
 
MerkurMerkur:
Lev
10°54’
4
 
VenušeVenuše:
Panna
13°34’
5
 
MarsMars:
Býk
12°12’
12
 
JupiterJupiter:
Lev
5°29’
3
 
SaturnSaturn:
Blíženci
21°57’
1
 
UranUran:
Blíženci
7°47’
12
 
NeptunNeptun:
Panna
29°48’
5
 
PlutoPluto:
Lev
6°42’
3
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
16°36’
4
R
Černá LunaLilith:
Lev
6°58’
3
 
CheirónCheirón:
Lev
29°52’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
21°18’
4
Domy:
Blíženci
13°06’
Střelec
13°06’
2:
Rak
2°19’
8:
Kozoroh
2°19’
3:
Rak
19°11’
9:
Kozoroh
19°11’
Lev
8°09’
Vodnář
8°09’
5:
Panna
4°30’
Ryby
4°30’
6:
Váhy
17°53’
Beran
17°53’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
5xZeměZemě
6xVzduchVzduch
0xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
10°37’
11
Slun./Luna:
Blíženci
28°03’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »