Mike Epps wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mike Epps
(Michael Elliot Epps)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Indianapolis, Indiana
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
herec

Mike Epps - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.11.1970 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mike Epps 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Mike Epps
datum narození 18.11.1970
(herec, instagram)

Mike Epps - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2020) - Richard Pryor: Is It Something I Said?
(2016) - The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
(2016) - Term Life
(2016) - Padesát odstínů černé
(2016) - Nina
(2016) - Meet the Blacks
(2015) - Stealing Cars
(2015) - Bessie
(2014) - Survivor's Remorse (TV seriál)
(2014) - School Dance
(2013) - Richard Pryor: Zapomeňte na logiku
(2013) - Repentance
(2013) - Pařba na třetí
(2012) - Záblesk slávy
(2012) - Mac & Devin Go to High School
(2011) - GGN: Snoop Dogg's Double G News Network
(2011) - Phunny Business: A Black Comedy
(2011) - Velký skok
(2010) - Conan
(2010) - Šťastný los
(2010) - Love Chronicles: Secrets Revealed
(2010) - Faster
(2009) - The Mo'Nique Show
(2009) - The Brian McKnight Show
(2009) - Sněhová nadílka
(2009) - Pařba ve Vegas
(2009) - Leváci
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - The Players: The Cast of 'Extinction'
(2008) - Beyond Raccoon City: Unearthing 'Resident Evil: Extinction'
(2008) - Band of the Sand: Actors Unite
(2008) - V rytmu soulu
(2008) - Vítej doma
(2008) - Lovecká sezóna 2
(2008) - Hancock
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Z vězení do éteru
(2007) - Resident Evil: Zánik
(2007) - Pokerový král
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Něco nového
(2005) - Nick Cannon Presents Wild 'N Out
(2005) - Richard Pryor: The Funniest Man Dead or Alive
(2005) - Roll bounce
(2005) - Honeymooners
(2005) - The Boondocks (TV seriál)
(2004) - Still 'Bout It
(2004) - Resident Evil: Apokalypsa
(2003) - Uncensored Comedy: That's Not Funny
(2003) - Pokušení
(2003) - Nejhledanější v Malibu
(2002) - Další hroznej pátek
(2002) - Benjamins
(2001) - Access Granted
(2001) - Kdo hulí, ten umí
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2000) - Zkurvenej pátek
(2000) - Vnadidlo
(2000) - Ultimátum
(1999) - Líc pro pasáky, rub pro šlapky
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1997) - Zbloudilci

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.11.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mike Epps 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mike Epps - herec

se narodil 18.11.1970 ve městě Indianapolis, Indiana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mike Epps

Dnes se narodili
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Mike Epps
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
25°44’
 
LunaLuna:
Rak
28°40’
 
MerkurMerkur:
Střelec
8°17’
 
VenušeVenuše:
Štír
12°55’
R
MarsMars:
Váhy
18°26’
 
JupiterJupiter:
Štír
18°30’
 
SaturnSaturn:
Býk
18°35’
R
UranUran:
Váhy
11°55’
 
NeptunNeptun:
Střelec
0°26’
 
PlutoPluto:
Panna
29°09’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
28°15’
R
Černá LunaLilith:
Panna
8°25’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°15’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Roger Moore
(*1927 - 2017) herec

Norsko Henrik Ibsen
(*1828 - 1906) dramatik, básník

Německo Heinrich Himmler
(*1900 - 1945) politik, nacista, říšský vůdce SS, šéf gestapa

Kanada Desimal
(*1980 - 2006) hudebník DnB, skladatel

Česká republika Xena Longenová
(*1891 - 1928) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »