Mike Myers wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mike Myers
(Michael John Myers)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.5. 1963 - 12:01h
Místo:
Toronto, Ontario
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, komik

Mike Myers - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
25.5.1963 - 12:01  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.5.1963 - 16:01  
CA, Toronto:
43°47' s.š., 79°14' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mike Myers 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Mike Myers
datum narození 25.5.1963
(herec, scénárista, komik, instagram)

Mike Myers - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Austin Powers 4
(2016) - Untitled Keith Moon Project
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - I Am Chris Farley
(2015) - Being Canadian
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - John Oliver: Co týden dal a vzal
(2014) - Hollywood Film Awards
(2014) - Monty Python živě (převážně)
(2013) - Nantucket Film Festival's 2nd Comedy Roundtable
(2012) - 10th Annual TV Land Awards
(2012) - Do hlubin komedie
(2012) - Shrek's Thrilling Tales
(2012) - Oscar Etiquette: Deleted Scenes
(2012) - Oscar Etiquette
(2011) - Saturday Night Live Special: Backstage
(2010) - Shrek: Zvonec a konec
(2010) - Scared Shrekless
(2010) - Donkey's Christmas Shrektacular
(2009) - Madonna: Celebration (hudební videoklip)
(2009) - Hanebný pancharti
(2008) - MTV Movie Awards 2008
(2008) - Guru lásky
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - Shrek Třetí
(2007) - Shrekovy Vánoce
(2006) - Sean Connery - pocta za celoživotní dílo
(2006) - Hurikán Katrina: rekviem o čtyřech dějstvích (TV seriál)
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2005) - Britain´s 50 Greatest Comedy Sketches
(2005) - Best Ever Family Films
(2004) - Britney Spears: Greatest Hits - My Prerogative (hudební videoklip)
(2004) - The Tech of Shrek 2
(2004) - Meet the Cast of Shrek 2
(2004) - The Greatest Canadian (TV seriál)
(2004) - Shrek 2
(2004) - Far Far Away Idol
(2003) - Alice Cooper - The Ultimate Clip Collection (hudební videoklip)
(2003) - The 55th Annual Primetime Emmy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - The Osbourne Family Christmas Special
(2003) - VH1 Goes Inside (TV seriál)
(2003) - Shrek 4-D
(2003) - Saturday Night Live - Halloween
(2003) - Nikdo se nic nedozví
(2003) - Letuška 1. třídy
(2003) - Kocour
(2002) - Britney Spears: Boys (hudební videoklip)
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - There's Only One Paul McCartney
(2002) - The True Meaning of Christmas Specials
(2002) - Austin Powers - Goldmember
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Comedy Central Canned Ham: Austin Powers in Goldmember
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Creating a Fairy Tale World: The Making of 'Shrek'
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - Shrek in the Swamp Karaoke Dance Party
(2001) - Shrek
(2000) - Madonna: Beautiful Stranger (hudební videoklip)
(2000) - GPTV
(2000) - Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize
(2000) - The Beatles Revolution
(1999) - Madonna: The Video Collection 93:99 (hudební videoklip)
(1999) - Comedy Central's Canned Ham: The Dr. Evil Story
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - And the Word Was Bond
(1999) - Mystery, Aljaška
(1999) - Austin Powers: Špion, který mě vojel
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Tenká růžová čára
(1998) - Pete's Meteor
(1998) - Klub 54
(1998) - Bacharach: One Amazing Night
(1997) - Sparkle Lounge
(1997) - Austin Powers: Špionátor
(1996) - The Daily Show
(1996) - Comedy Central Canned Ham
(1995) - Barbra: The Concert (koncert)
(1995) - Ice & Asphalt: The World of Hockey
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - Inside the Actors Studio
(1993) - Waynův svět 2
(1993) - A tak jsem si vzal řeznici
(1992) - Gomorron
(1992) - Wayneův svět
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - Elvis Stories
(1987) - It's Only Rock and Roll (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1985) - John and Yoko: A Love Story
(1984) - Wide Awake Club (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1977) - Range Ryder and the Calgary Kid (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live

Mike Myers - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Mike Myers - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.5.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mike Myers 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mike Myers - herec, scénárista, komik

se narodil 25.5.1963 ve městě Toronto, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mike Myers

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Mike Myers
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
3°43’
10
 
LunaLuna:
Rak
8°05’
11
 
MerkurMerkur:
Býk
22°39’
10
R
VenušeVenuše:
Býk
7°59’
9
 
MarsMars:
Lev
25°48’
1
 
JupiterJupiter:
Beran
11°18’
8
 
SaturnSaturn:
Vodnář
23°02’
6
 
UranUran:
Panna
1°15’
1
 
NeptunNeptun:
Štír
13°45’
3
R
PlutoPluto:
Panna
9°32’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°01’
11
R
Černá LunaLilith:
Štír
3°56’
3
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°39’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
28°46’
2
Domy:
Lev
24°25’
Vodnář
24°25’
2:
Panna
15°58’
8:
Ryby
15°58’
3:
Váhy
12°56’
9:
Beran
12°56’
Štír
16°00’
Býk
16°00’
5:
Střelec
22°18’
Blíženci
22°18’
6:
Kozoroh
25°54’
Rak
25°54’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
5°12’
11
Slun./Luna:
Blíženci
20°54’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »