Mike Newell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mike Newell
(Michael Cormac Newell)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St Albans, Anglie
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
režisér, herec

Mike Newell - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
28.3.1942 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mike Newell 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Mike Newell
datum narození 28.3.1942
(režisér, herec, instagram)

Mike Newell - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Reykjavik
(2012) - Nadějné vyhlídky
(2010) - Princ z Persie: Písky času
(2007) - Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy
(2007) - Láska za časů cholery
(2005) - Harry Potter a Ohnivý pohár
(2003) - Úsměv Mony Lisy
(2003) - The Branch (TV seriál)
(2002) - Jo
(2000) - Mladý Indiana Jones: Masks of Evil
(1999) - Bláznivá runway
(1997) - Krycí jméno Donnie Brasco
(1995) - Neobvyklé dobrodružství
(1994) - Čtyři svatby a jeden pohřeb
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Cesta na západ
(1991) - Čarovný duben
(1990) - Common Ground
(1989) - The Whole Hog
(1989) - Smith and Jones in Small Doses (TV seriál)
(1988) - Soursweet
(1987) - Tichý protest
(1985) - Tanec s cizincem
(1985) - The Good Father
(1983) - Blood Feud
(1983) - Birth of a Nation
(1981) - Bad Blood
(1980) - Probuzení
(1978) - Mr. & Ms. Bureaucrat
(1978) - Little Girls Don't
(1978) - Destiny
(1977) - Muž se železnou maskou
(1977) - The Mayor's Charity
(1977) - Charm
(1977) - Honey
(1977) - The Fosdyke Saga
(1976) - Ready When You Are Mr. McGill
(1976) - Buffet
(1975) - Of the Fields Lately
(1975) - Mrs. Ackland's Ghosts
(1975) - The Midas Connection
(1975) - Lost Yer Tongue?
(1975) - Jack Flea's Birthday Celebration
(1975) - Brassneck
(1975) - The Boundary
(1974) - Silver Wedding
(1974) - Ms or Jill and Jack
(1974) - Late Night Drama (TV seriál)
(1974) - The Childhood Friend
(1974) - The Gift of Friendship
(1974) - Baa Baa Black Sheep
(1973) - £12 Look
(1973) - The Twelve Pound Look
(1973) - The New Word
(1973) - The Melancholy Hussar
(1973) - Barbara's Wedding
(1972) - Not Counting the Savages
(1972) - The Man from Haven (TV seriál)
(1972) - Just Your Luck
(1971) - Mrs. Mouse, Are You Within?
(1971) - The Guardians (TV seriál)
(1971) - Budgie (TV seriál)
(1971) - Big Soft Nelly Mrs. Mouse
(1970) - Death of a Dog
(1970) - Arthur Wants You for a Sunbeam
(1970) - Allergy
(1969) - Blood Relations
(1969) - Big Breadwinner Hog (TV seriál)
(1968) - 69 Murder - The Blood Relation
(1968) - The Visitors
(1968) - Them Down There
(1968) - The Gamekeeper
(1967) - Spindoe (TV seriál)
(1967) - The Kindness of Strangers
(1967) - City 68' (TV seriál)
(1964) - Sharon

Mike Newell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.3.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mike Newell 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mike Newell - režisér, herec

se narodil 28.3.1942 ve městě St Albans, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mike Newell

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Mike Newell
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
7°10’
 
LunaLuna:
Lev
16°42’
 
MerkurMerkur:
Ryby
16°48’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
22°02’
 
MarsMars:
Blíženci
12°35’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
15°24’
 
SaturnSaturn:
Býk
25°10’
 
UranUran:
Býk
27°31’
 
NeptunNeptun:
Panna
28°16’
R
PlutoPluto:
Lev
3°32’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
12°15’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
12°57’
 
CheirónCheirón:
Lev
8°19’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »