Mike Tyson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mike Tyson
(Michael Gerard Tyson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
30.6. 1966 - 09:40h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
53 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
boxer

Mike Tyson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
30.6.1966 - 09:40  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.6.1966 - 13:40  
US, New York:
42°13' s.š., 73°52' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mike Tyson 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Mike Tyson
datum narození 30.6.1966
(boxer, instagram)

Mike Tyson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Meet the Blacks
(2016) - Back in the Day
(2016) - A Week in London
(2015) - Lip Sync Battle
(2015) - Mr Calzaghe
(2015) - Champs
(2015) - Brand: A Second Coming
(2015) - Yip Man 3
(2015) - Vincentův svět
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Shawn Michaels: Mr Wrestlemania
(2014) - Maravilla, la película
(2014) - Jsem Ali
(2014) - Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
(2014) - Algérie pour toujours
(2013) - UFC 160: Velasquez vs. Bigfoot 2
(2013) - The 67th Annual Tony Awards
(2013) - The History of WWE: 50 Years of Sports Entertainment
(2013) - Mike Tyson: Naprostá pravda
(2013) - Zpátky do ringu
(2013) - Scary Movie 5
(2012) - WWE Hall of Fame 2012
(2012) - WrestleMania XXVIII
(2012) - I Beat Mike Tyson
(2012) - Hollywood Renegade
(2012) - Attitude Era
(2011) - Comedy Central Roast of Charlie Sheen
(2011) - Pařba v Bangkoku
(2011) - The Cookout 2
(2011) - Breaking In (TV seriál)
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Conan
(2009) - The Brian McKnight Show
(2009) - Pařba ve Vegas
(2009) - Brothers (TV seriál)
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - Tyson
(2007) - The Shawn Michaels Story: Heartbreak and Triumph
(2007) - Fool N Final
(2006) - Rocky Balboa
(2005) - The Outsider
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Milenka
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2002) - Driven (TV seriál)
(2001) - P. Diddy feat. Black Rob & Mark Curry - Bad Boy for Life (hudební videoklip)
(2001) - I Love 1980's (TV seriál)
(2001) - Krokodýl Dundee v Los Angeles
(2001) - Beyond the Glory (TV seriál)
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Černá a bílá
(1999) - Boxeři
(1998) - WrestleMania XIV
(1998) - Royal Rumble
(1995) - MADtv
(1993) - WWF Raw Is War
(1993) - Fallen Champ: The Untold Story of Mike Tyson
(1991) - Voices that Care
(1990) - Sammy Davis, Jr. 60th Anniversary Celebration
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - The Late Show
(1986) - Liberty Weekend
(1985) - Larry King Live
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1983) - Webster (TV seriál)
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars

Mike Tyson - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Champs
Mike Tyson - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1964) Robin Givens - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1977) Lauren Woodland
(*1970) Tabitha Stevens
(*1970) Naomi Campbell
(*1952) Beverly Johnson (fáma)
(*1969) Luciana Gimenez (fáma)
(*1971) Kenya Moore

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.6.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mike Tyson 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mike Tyson - boxer

se narodil 30.6.1966 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mike Tyson

Dnes se narodili
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) herečka


Spojené státy Anastacia
(*1968) zpěvačka, návrhářka

Česká republika Lubomír Lipský ml.
(*1951) režisér

Česká republika František Hrubín
(*1910) spisovatel, básník


Mike Tyson
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
8°18’
11
 
LunaLuna:
Střelec
11°35’
4
 
MerkurMerkur:
Lev
4°01’
12
 
VenušeVenuše:
Blíženci
4°49’
10
 
MarsMars:
Blíženci
22°48’
10
 
JupiterJupiter:
Rak
11°57’
11
 
SaturnSaturn:
Ryby
29°35’
8
 
UranUran:
Panna
16°06’
1
 
NeptunNeptun:
Štír
19°39’
3
R
PlutoPluto:
Panna
16°06’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
23°05’
10
R
Černá LunaLilith:
Ryby
10°03’
7
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°13’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
1°36’
6
Domy:
Lev
28°19’
Vodnář
28°19’
2:
Panna
20°46’
8:
Ryby
20°46’
3:
Váhy
18°31’
9:
Beran
18°31’
Štír
21°43’
Býk
21°43’
5:
Střelec
27°16’
Blíženci
27°16’
6:
Vodnář
0°04’
Lev
0°04’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
10°01’
11
Slun./Luna:
Panna
24°57’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alfred de Vigny
(*1797 - 1863) romantický spisovatel, básník a dramatik

Francie Eugène Viollet-le-Duc
(*1814 - 1879) architekt, restaurátor, teoretik

Německo Fritz Wunderlich
(*1930 - 1966) operní pěvec, tenor

Spojené státy Spiro Agnew
(*1918 - 1996) prezident

Francie Antoine Laurent de Jussieu
(*1748 - 1836) francouzský botanik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »