Miki Mizuno wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Miki Mizuno

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Yokkaichi
Země:
Věk:
44 let
Povolání:
herečka

Miki Mizuno - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.6.1974 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Miki Mizuno 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Miki Mizuno
datum narození 28.6.1974
(herečka, instagram)

Miki Mizuno - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Nigeru onna (TV seriál)
(2016) - Love Song (TV seriál)
(2016) - Kazoku no Katachi (TV seriál)
(2015) - 37.5°C no Namida (TV seriál)
(2015) - An - Zen a lívanečky
(2015) - Aimu Homu (TV seriál)
(2014) - Team Batista 4: Raden Meikyu (TV seriál)
(2014) - Kazoku Gari (TV seriál)
(2013) - Soratobu Kouhoushitsu (TV seriál)
(2013) - Ore wa mada honki dashite nai dake
(2013) - Bushido Man
(2012) - Ten no Hakobune (TV seriál)
(2012) - Dead Mine
(2011) - Waya! Ucchu Ichi No Osekkai Daisakusen
(2011) - Vinou lásky
(2011) - Tomato no shizuku
(2011) - Hanako no Nikki
(2009) - Soratobu Taiya (TV seriál)
(2009) - Katen no Shiro
(2009) - Hâdo ribenji, Mirî: Buraddi batoru
(2008) - Sasori
(2008) - Nanase Futatabi (TV seriál)
(2008) - Kiru
(2008) - Katana Karumono: Nihonmatsu no Bouken
(2008) - Jaji no futari
(2008) - Hâdo ribenji, Mirî
(2008) - Ano sora wo oboeteru
(2007) - Zukan ni nottenai mushi
(2007) - Shin onna tachiguishi retsuden
(2007) - Kuchisake onna
(2007) - Garireo (TV seriál)
(2005) - Vyjednavač Masajoši Mašita
(2004) - Koibito wa sunaipâ: Gekijô-ban
(2003) - Okaasan to issho (TV seriál)
(2003) - Odoru daisosasen the movie 2: Rainbow bridge wo fusaseyo!
(2003) - Koibumi (TV seriál)
(2002) - Hatsu taiken (TV seriál)
(2000) - Xiang si chen xianzai
(2000) - Senrigan
(2000) - Oyaji (TV seriál)
(2000) - Beautiful Life (TV seriál)
(1999) - Sarariiman Kintarō
(1999) - Salaryman Kintaro (TV seriál)
(1998) - Odoru daisosasen bangaihen - Wangansho fukei monogatari shoka no kôtsûanzen special
(1998) - Odoru daisosasen
(1997) - Odoru daisosasen (TV seriál)
(1997) - Best Partner (TV seriál)
(1997) - Best Partner (TV seriál)
(1996) - Smap x Smap
(1996) - Tsubasa wo Kudasai! (TV seriál)
(1996) - Gamera 2: Region shurai
(1996) - Age 35 Koishikute (TV seriál)
(1995) - Dai shitsuren
(1994) - Shoot
(1992) - Kunoichi ninpô chô 2: Sei shôjo no hihô
(1991) - Kunoichi ninpô chô

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.6.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Miki Mizuno 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Miki Mizuno - herečka

se narodila 28.6.1974 ve městě Yokkaichi
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Miki Mizuno

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Miki Mizuno
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
6°24’
 
LunaLuna:
Váhy
27°27’
 
MerkurMerkur:
Rak
10°02’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
2°57’
 
MarsMars:
Lev
11°56’
 
JupiterJupiter:
Ryby
17°43’
 
SaturnSaturn:
Rak
8°04’
 
UranUran:
Váhy
23°39’
R
NeptunNeptun:
Střelec
7°29’
R
PlutoPluto:
Váhy
4°07’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
18°28’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
5°11’
 
CheirónCheirón:
Beran
24°06’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »