Miki Sakai wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Miki Sakai

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Šizuoka
Země:
Věk:
41 let
Povolání:
herečka

Miki Sakai - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.2.1978 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Miki Sakai 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Miki Sakai
datum narození 21.2.1978
(herečka, instagram)

Miki Sakai - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Saikyou no Futari (TV seriál)
(2015) - Kounodori (TV seriál)
(2015) - Keibuho Sugiyama Shintaro (TV seriál)
(2014) - Ashita, Mama ga Inai (TV seriál)
(2013) - Taburakashi ~Daikou Joyuugyou Maki~ (TV seriál)
(2013) - Meido in Japan (TV seriál)
(2013) - Iryu Sosa 3 (TV seriál)
(2011) - Iryū sōsa (TV seriál)
(2011) - Gekijoban Kamen Raida Ozu Wandafuru: Shogun to Niju-ichi no Koa Medaru
(2009) - Samayou yaiba
(2009) - Kasouken no Onna (TV seriál)
(2009) - Gynae: Sanfujinka no onna tachi (TV seriál)
(2008) - Hana no hokori
(2007) - Nagai nagai satsujin
(2005) - Saishū heiki kanojo: Another love song
(2005) - Hakusen Nagashi Saishusho ~Yume Miru Goro wo Sugitemo
(2003) - Shoro nagashi
(2003) - Saigo no Bengonin (TV seriál)
(2003) - One piece: Dead end no bôken
(2003) - Hakusen Nagashi ~Nijuugo-sai
(2002) - Rimōto (TV seriál)
(2002) - HR (TV seriál)
(2002) - Ashita ga aru sa: The Movie
(2001) - Tomie: Re-birth
(2001) - Rabu reboryûshon (TV seriál)
(2001) - Hakusen Nagashi ~Tabidachi no Uta
(2000) - Jubunairu
(1999) - 24 jikan dake no uso
(1999) - Hakusen Nagashi hatachi no kaze
(1998) - Taian ni butsumetsu
(1998) - Shinsengumi keppuhroku (TV seriál)
(1998) - Shin dousei jidai
(1998) - Shinano no Columbo
(1998) - Rakuen eno hashi
(1998) - Kurenai (TV seriál)
(1998) - Ishimitsu Makiyo no shogai
(1998) - Bôihanto (TV seriál)
(1998) - Aishi suginakute yokatta (TV seriál)
(1997) - Yukai
(1997) - Sore ga kotae da! (TV seriál)
(1997) - Nagareita shichinin
(1997) - Koi to hanabi to kanransha
(1997) - Hakusen nagashi 19 no haru
(1997) - Aisuru
(1996) - Skip
(1996) - Miyazawa Kenji sono ai
(1996) - Hakusyuu no Toki
(1996) - Hakusen nagashi (TV seriál)
(1995) - Love Letter
(1995) - Himeyuri no Tô

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.2.1978 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Miki Sakai 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Miki Sakai - herečka

se narodila 21.2.1978 ve městě Šizuoka
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Miki Sakai

Dnes se narodili
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Miki Sakai
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
2°30’
 
LunaLuna:
Lev
14°39’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
27°53’
 
VenušeVenuše:
Ryby
9°47’
 
MarsMars:
Rak
22°46’
R
JupiterJupiter:
Blíženci
26°04’
 
SaturnSaturn:
Lev
26°42’
R
UranUran:
Štír
16°24’
R
NeptunNeptun:
Střelec
18°06’
 
PlutoPluto:
Váhy
16°22’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
7°49’
R
Černá LunaLilith:
Rak
3°53’
 
CheirónCheirón:
Býk
1°54’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Lohniský
(*1920 - 1980) herec

Spojené státy Robert Oppenheimer
(*1904 - 1967) teoretický jaderný fyzik

Česká republika Alois Rašín
(*1867 - 1923) politik, ekonom, první československý ministr financí

Itálie Michelangelo Buonarroti
(*1475 - 1564) renesanční sochař, architekt, malíř, básník

Česká republika Stanislav Milota
(*1933 - 2019) kameraman, režisér, herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »