Mikuláš Huba wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mikuláš Huba

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Spišská Nová Ves
Země:
Věk:
† 67 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, pedagog, recitátor, národní umělec

Mikuláš Huba - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.10.1919 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mikuláš Huba 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Mikuláš Huba
datum narození 12.10.1919
(herec, pedagog, recitátor, národní umělec, instagram)

Mikuláš Huba - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Gen.sk (TV seriál)
(1990) - Svědek umírajícího času
(1985) - Materské znamienko (TV seriál)
(1985) - Ideálny manžel
(1985) - Hĺbkový rekord
(1984) - Poetka pohybu (cesta za krásnom s akademickou maliarkou SIBYLOU GREINEROVOU)
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Povstalecká história (TV seriál)
(1984) - Keď jubilant plače
(1984) - Dom pod morušou
(1983) - Saša
(1983) - Růže a sníh
(1983) - Rodinná anamnéza
(1983) - Putování Jana Amose
(1983) - Pod cudzím nebom
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Heloisa a Abelard
(1983) - Anička Jurkovičová
(1982) - V tomto meste, v tejto chvíli
(1981) - Režisér
(1981) - Victoria v podjeseň
(1981) - Tá dáma
(1981) - Ruleta
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Prípad Evy Burdovej
(1981) - Mesiac na dedine (divadelní záznam)
(1981) - Macbeth
(1981) - Dvanásť nahnevaných mužov
(1981) - Člny proti prúdu
(1980) - Zbraně noci - síla dne
(1980) - Prelom
(1980) - Na baňu klopajú (TV seriál)
(1980) - Katedra etiky
(1980) - Jubelove deti
(1980) - Hodina zažíhania sviec
(1980) - Balladyna
(1979) - Ruy Blas
(1979) - Na vysokej skale: Múdry blázon
(1979) - Lesanka
(1979) - Jennie Gerhardtová
(1978) - Viťúzi (divadelní záznam)
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Izrafel
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1977) - Živá mŕtvola (divadelní záznam)
(1977) - Vojna a mier (divadelní záznam)
(1977) - Vojáci Svobody I. - IV.
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Biele vrany
(1977) - Amok
(1977) - Advokátka
(1976) - Komunisté (TV seriál)
(1976) - Na priamej linke
(1976) - Krásna neznáma
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Vivat Beňovský (TV seriál)
(1975) - Šepkajúci fantóm
(1975) - Straty a nálezy (TV seriál)
(1975) - Lampióniky
(1975) - Horúčka
(1975) - Ešte sa nevraciam
(1974) - Viktória Régia
(1974) - Tajný agent
(1974) - Buddenbrookovci
(1973) - Herec a doba
(1973) - Skrytý prameň
(1973) - Jaltská konferencia 1945
(1973) - Desatinka citu
(1972) - Zajtra bude neskoro
(1972) - Inšpektor sa vracia
(1971) - V tieni vlkov (TV seriál)
(1971) - Úklady a láska
(1971) - Parížski mohykáni (TV seriál)
(1971) - Hájnikova žena
(1970) - Kapitoly z dejín SND
(1970) - Vrahom je Fox
(1970) - Otvorené okná
(1970) - Falošný Nero
(1969) - Naša pani Oľga Borodáčová
(1969) - Žena z antisveta
(1969) - Rozmajrín
(1969) - Pštrosí večierok
(1969) - Príbehy z lepšej spoločnosti (TV seriál)
(1969) - Molièr
(1968) - Peter a Lucia
(1967) - Profily (TV seriál)
(1967) - Vreckári
(1967) - Pasca
(1966) - Živý bič
(1966) - Škandál v Melodias banke
(1966) - Siedmy kontinent
(1966) - Ľahostajní
(1965) - Smrť prichádza v daždi
(1964) - Sám vojak v poli
(1962) - Mladé letá
(1960) - Na pochode sa vždy nespieva
(1959) - Letiště nepřijímá
(1956) - Posledná bosorka
(1954) - Múzeum V. I. Lenina
(1952) - Únos
(1952) - Mladé srdcia
(1951) - Boj sa skončí zajtra
(1951) - Akce B
(1950) - Priehrada
(1948) - Vlčie diery
(1946) - Varúj...!

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.10.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mikuláš Huba 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mikuláš Huba - herec, pedagog, recitátor, národní umělec

se narodil 12.10.1919 ve městě Spišská Nová Ves
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mikuláš Huba

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Mikuláš Huba
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
18°06’
 
LunaLuna:
Býk
28°46’
 
MerkurMerkur:
Váhy
28°43’
 
VenušeVenuše:
Panna
12°20’
 
MarsMars:
Panna
1°25’
 
JupiterJupiter:
Lev
13°50’
 
SaturnSaturn:
Panna
7°24’
 
UranUran:
Vodnář
28°03’
R
NeptunNeptun:
Lev
11°13’
 
PlutoPluto:
Rak
7°46’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
26°38’
R
Černá LunaLilith:
Štír
29°06’
 
CheirónCheirón:
Beran
4°05’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »