Mila Kunis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mila Kunis
(Milena Markovna Kunis)

Pohlaví:
Žena
Narození:
14.8. 1983 - 17:00h
Místo:
Černivci
Země:
Věk:
34 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Mila Kunis - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
14.8.1983 - 17:00  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.8.1983 - 13:00  
UA, Černivci:
48°18' s.š., 25°56' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mila Kunis 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Mila Kunis
datum narození 14.8.1983
(herečka, instagram)

Mila Kunis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Bad Moms
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Jupiter vychází
(2015) - Hell & Back
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Annie
(2014) - The Angriest Man in Brooklyn
(2013) - Ten třetí
(2013) - Pokrevní pouto
(2013) - Mocný vládce Oz
(2012) - 2012 MTV Movie Awards
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - FOX 25th Anniversary Special
(2012) - Evening Urgant
(2012) - Méďa
(2012) - C.K. Williams: Tar
(2011) - 2011 MTV Movie Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Black Swan: Metamorphosis
(2011) - Kamarád taky rád
(2010) - Conan
(2010) - Noční rande
(2010) - Kniha přežití
(2010) - Family Guy Presents: It's a Trap
(2010) - Černá labuť
(2009) - Spike's Guys Choice
(2009) - Family Guy Presents: Seth & Alex's Almost Live Comedy Show
(2009) - Picture
(2009) - Tom Cool
(2009) - Family Guy Presents: Something Something Something Dark Side
(2009) - Extrakt
(2008) - VH1 Rock Honors: The Who
(2008) - Max Payne
(2008) - Kopačky
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Výchovný tábor
(2007) - Stěhování pana McAllistera
(2007) - Po sexu
(2007) - The Hills with James Franco and Mila Kunis
(2007) - Family Guy Presents: Blue Harvest
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story
(2004) - Tony 'n' Tina's Wedding
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - MTV Icon: Aerosmith
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Americké psycho 2
(2001) - S dětmi na krku (TV seriál)
(2001) - Holka jako lusk
(2000) - Vitamin C: The Itch (hudební videoklip)
(2000) - The Teen Choice Awards 2000
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - The Teen Choice Awards 1999
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1998) - Milo
(1998) - Krippendorfův kmen
(1998) - Gia
(1997) - Miláčku, zmenšil jsem nás!
(1996) - Svalnatý Santa Claus
(1996) - Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
(1995) - Pirani útočí
(1995) - Make a Wish, Molly
(1994) - Brisant
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Mila Kunis - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1978) Ashton Kutcher - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1980) Macaulay Culkin

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.8.1983 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mila Kunis 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mila Kunis - herečka

se narodila 14.8.1983 ve městě Černivci
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mila Kunis

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Mila Kunis
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
21°10’
8
 
LunaLuna:
Štír
9°08’
11
 
MerkurMerkur:
Panna
18°01’
9
 
VenušeVenuše:
Panna
7°15’
9
R
MarsMars:
Lev
0°32’
8
 
JupiterJupiter:
Střelec
1°28’
12
 
SaturnSaturn:
Váhy
29°15’
10
 
UranUran:
Střelec
5°04’
12
 
NeptunNeptun:
Střelec
26°37’
1
R
PlutoPluto:
Váhy
27°06’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
21°54’
7
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
16°36’
2
 
CheirónCheirón:
Blíženci
2°36’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
26°27’
3
Domy:
Střelec
8°29’
Blíženci
8°29’
2:
Kozoroh
13°25’
8:
Rak
13°25’
3:
Vodnář
26°09’
9:
Lev
26°09’
Beran
3°37’
Váhy
3°37’
5:
Býk
0°55’
Štír
0°55’
6:
Býk
21°23’
Štír
21°23’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
6°03’
11
Slun./Luna:
Váhy
0°09’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »