Milan Kiš wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Milan Kiš

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bratislava
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Milan Kiš - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.8.1934 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Milan Kiš 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Milan Kiš
datum narození 3.8.1934
(herec, instagram)

Milan Kiš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Zlatý hlas
(2002) - Večer plný secesie
(1998) - Jeppe z vŕšku (divadelní záznam)
(1993) - Prípad na vidieku
(1992) - O troch točkách
(1991) - Zbytočné trápenia
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Diabol vo Francúzsku
(1991) - Čerti nespia
(1990) - Sila lásky
(1990) - Rozprávka o tichej krajine
(1989) - Živé svetlo
(1989) - Zlatňanka
(1989) - Turandot
(1989) - Semaforová rozprávka
(1989) - Prorok Rak
(1989) - Núraddín Ali a Anísaldžalísa
(1989) - Novinári
(1989) - Mediteránske rozprávky
(1989) - Jánošíkov dar
(1988) - Proso
(1988) - Marhuľový lekvár
(1987) - Zbojnícke fašiangy
(1987) - Záplata na záplate
(1987) - Začiatok sezóny
(1987) - Noc pred Kračúnom
(1987) - Modré kráľovstvo
(1987) - Kobyla na bielej čiare
(1987) - Ako som nedostal Nobelovu cenu
(1986) - Utekajme, už ide!
(1986) - Šťastie na dobierku
(1986) - Safari (TV seriál)
(1986) - Pytačky
(1986) - Kráľ a rozprávkar
(1986) - Dobríčko
(1986) - Cena odvahy
(1985) - Zbierka zaujímavostí
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV seriál)
(1985) - Skon Paľa Ročku
(1985) - Skleníková Venuša
(1985) - Hodinky
(1985) - Ako dve hrdličky
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Vynálezy hodinára Aurela (TV seriál)
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
(1984) - V bludisku pamäti
(1984) - Neodchádzaj nocou letnou
(1984) - Múdry Maťko a blázni
(1984) - Loktibrada
(1984) - Dies irae
(1983) - Zlatá rybka
(1983) - Výlet do mladosti
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV seriál)
(1983) - Tam je hviezda Sírius
(1983) - Saša
(1983) - Rozprávkový kráľ
(1983) - Princezná a mesiac
(1983) - Pozadie
(1983) - Pozadí
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV seriál)
(1983) - Múdra Gabriela
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Jožko Púčik a jeho kariéra
(1982) - Život bez konca (TV seriál)
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Pomocník
(1982) - O smelom krajčírikovi
(1982) - Najstarší škorec Svätopluk
(1982) - Chuť vody
(1982) - Guľôčky
(1981) - Ťažká profesia
(1981) - Paradajka za rohom
(1981) - Konôpka
(1981) - Ďuro-Truľo
(1981) - Dobrodružstvá Janka Hraška (TV seriál)
(1981) - Člny proti prúdu
(1981) - Crainquebille
(1980) - Nevera po slovensky
(1980) - Neveľká komédia
(1980) - Muž, ktorý miloval symfóniu čísel
(1980) - Děti zítřků
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Svadba Arneho Jurgu
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Prvá vina odpustená
(1979) - Pericola
(1979) - Dve frašky
(1979) - Byt
(1979) - Bitka o Van Gogha
(1978) - Zlaté časy
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV seriál)
(1978) - Vraj cholera
(1978) - Spadla z nebe (TV seriál)
(1978) - Sladké bezvládie
(1978) - Posledná fáza zatmenia
(1977) - Zlatá réva
(1977) - Tlstibáb
(1977) - Pyrrhovo víťazstvo
(1977) - Penelopa
(1977) - Chlapi
(1977) - Ako sa Vinco zaťal
(1976) - Štipku soli
(1976) - Ružové sny
(1976) - Postup
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Vivat Beňovský (TV seriál)
(1975) - Tetované časom
(1975) - Kamarátka pre nás dvoch
(1975) - Jurát
(1975) - Horúčka
(1974) - Sezam,otvor sa!
(1974) - Luigiho srdce
(1973) - Dolina
(1972) - Adam Šangala
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - V tieni vlkov (TV seriál)
(1971) - Parížski mohykáni (TV seriál)
(1969) - Nevesta
(1969) - Chválenkári (TV seriál)
(1968) - Pomsta starej dámy alebo na každého raz dôjde
(1968) - Balada o siedmich obesených
(1967) - Čaj u pána senátora

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.8.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Milan Kiš 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Milan Kiš - herec

se narodil 3.8.1934 ve městě Bratislava
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Milan Kiš

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Milan Kiš
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
10°26’
 
LunaLuna:
Býk
24°54’
 
MerkurMerkur:
Rak
21°16’
 
VenušeVenuše:
Rak
12°52’
 
MarsMars:
Rak
12°25’
 
JupiterJupiter:
Váhy
17°16’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
25°55’
R
UranUran:
Býk
1°27’
 
NeptunNeptun:
Panna
10°57’
 
PlutoPluto:
Rak
24°45’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
10°13’
R
Černá LunaLilith:
Lev
1°44’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
8°52’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »