Milan Kňažko wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Milan Kňažko

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1945 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec

Milan Kňažko - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1945 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Milan Kňažko 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Milan Kňažko
datum narození v roce *1945
(herec, instagram)

Milan Kňažko - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zádušní oběť
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2016) - Agáva
(2015) - Osobnosť televíznej obrazovky 15. ročník
(2015) - Návraty k hereckým legendám: Milan Kňažko
(2015) - 13. komnata Milana Kňažka
(2015) - Tajemství Mariána Labudy
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2015) - Stopy života - Na dřeň
(2015) - Stopy života - Duch silnic
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2015) - Jan Hus
(2015) - Doktor Martin (TV seriál)
(2014) - Kredenc
(2014) - Milan Čorba
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Herecké legendy (TV seriál)
(2013) - Z Borotína až na Sněžku
(2013) - Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
(2012) - Legendy: Tajemství Radoslava Brzobohatého
(2011) - Návrat kráľov
(2011) - Slovenské kino (TV seriál)
(2011) - Lidice
(2011) - Hranaři
(2011) - Čerešňový chlapec
(2010) - Slnko v sieti 2010
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Nesmrtelní (TV seriál)
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2010) - Domina
(2009) - Speciál k filmu Normal (TV seriál)
(2009) - November+20
(2009) - Nežná 1989 - 20 rokov manželstva so Slobodou
(2009) - Normal
(2009) - Nepolepšitelný
(2009) - Les mrtvých
(2008) - Sedem
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Picasso (divadelní záznam)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Hit storočia
(2007) - Ceny Thálie 2006
(2007) - Vladimír Körner
(2007) - Labyrintem k revoluci
(2007) - Hostel Part II: The Next Level
(2007) - V hlavní roli
(2007) - Hostel II
(2007) - Boží duha
(2006) - Portrét
(2006) - Labyrintem revoluce (TV seriál)
(2006) - To horké léto v Marienbadu
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Rána z milosti
(2005) - Bel Ami
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Dievča za milión
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Tie dni (TV seriál)
(2002) - Promülle
(2002) - Prevzatie moci
(2001) - Na kus řeči
(2000) - Kaviareň "u filipa"
(1999) - Soirée z Mlynskej doliny
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Tenkrát
(1998) - Na plovárně
(1997) - Novoty
(1997) - Bolkoviny
(1996) - Smotánka
(1996) - Milan Kňažko
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Co jste dělali v listopadu?
(1992) - Nový Hyperion aneb Volnost, rovnost, bratrství
(1991) - Fragmenty nežných dní
(1990) - Antonio Salieri Requiem
(1990) - Tváre a postoje - Milan Kňažko
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Poslední motýl
(1990) - Nežiadúci účinok
(1990) - Jen o rodinných záležitostech
(1990) - Dumky
(1989) - Staroružová dráma
(1989) - Reverend
(1989) - Omyly tradičnej morálky
(1989) - Inzerát na sny
(1988) - Veľká rošáda
(1988) - Tony peňazí
(1988) - Portrét Doriana Graya
(1988) - Návrat
(1988) - Mária Stuartová
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1988) - Adolf Eichmann
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Strapúšik (TV seriál)
(1987) - Devět kruhů pekla
(1986) - Višňový sad (divadelní záznam)
(1986) - Safari (TV seriál)
(1986) - Posledná zastávka
(1986) - Papilio
(1986) - Kohút nezaspieva
(1986) - Chlapec do náručia
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - ...nebo být zabit
(1985) - Ideálny manžel
(1985) - Hluchý muž na hranici
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - Návrat Jána Petru
(1984) - Jazda na spiacom obrovi
(1984) - Epizóda
(1984) - Bé rímska trojka lomeno šesť
(1983) - Zánik samoty Berhof
(1983) - Tunel Omega (TV seriál)
(1983) - Silvestrovské pranie
(1983) - Pod cudzím nebom
(1983) - Oblouk světla
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Chrobák v hlave
(1983) - Heloisa a Abelard
(1982) - Thibaultovci
(1982) - Právo na omyl
(1982) - Otvorený účet
(1982) - Mongolské rozprávky (TV seriál)
(1982) - Medzi nami
(1982) - Clavijo
(1981) - Škola žien
(1981) - Služobná cesta
(1981) - Prefíkaná vdova
(1981) - Po deviatich rokoch
(1981) - Ostrov
(1981) - Mizantrop
(1981) - Macbeth
(1981) - Emília Galottiová
(1981) - Čudné dievča
(1980) - Zbraně noci - síla dne
(1980) - Prelom
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1980) - Karate-gi
(1980) - Horacius
(1980) - Hodiny
(1979) - Žiadne veľké slová
(1979) - Uzlíky nádeje
(1979) - Na vysokej skale: Múdry blázon
(1979) - Mandragora
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Hra bezohľadných
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Dobrý večer, majster Dusík
(1978) - Večera
(1978) - Spolužiak
(1978) - Rozvedená
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Muž z Manassasu
(1978) - Klebetnice
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1978) - Článok na prvú stranu
(1977) - Vojáci Svobody I. - IV.
(1977) - Ťapákovci
(1977) - Rusalka
(1977) - Klamstvo dočasu - pravda naveky
(1977) - Gomez
(1977) - Druhá láska
(1976) - Komunisté (TV seriál)
(1976) - Tereza
(1976) - Posledný pohárik
(1976) - Mário a kúzelník
(1976) - Hurá na letný byt
(1976) - Dvakrát do tej istej rieky
(1976) - Anjel prichádza oknom
(1975) - Život na úteku
(1975) - Zlaté jabĺčko pre Johanku
(1975) - Svetlo severu
(1975) - Straty a nálezy (TV seriál)
(1975) - Nevěsta s nejkrásnějšíma očima
(1975) - Čokoládový hrdina
(1975) - Amulet
(1974) - Viktória Régia
(1974) - Piková dáma
(1974) - Madame Favart
(1974) - Deň, ktorý neumrie
(1973) - Ch. Gounod: Faust a Markéta
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Zajtra bude neskoro
(1971) - Úklady a láska
(1971) - Plachtinská svadba
(1971) - Parížski mohykáni (TV seriál)
(1971) - Nevesta hôľ
(1971) - Klinko a Kompit kráľ
(1970) - Ring voľný
(1968) - Román o base
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Môj vienok zelený
(1968) - Koniec a začiatok
(1965) - Šerif za mrežami

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Milan Kňažko 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Milan Kňažko - herec

se narodil v roce *1945 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Milan Kňažko

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Milan Kňažko
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
4°48’
 
LunaLuna:
Býk
12°55’
 
MerkurMerkur:
Lev
22°12’
R
VenušeVenuše:
Rak
27°36’
 
MarsMars:
Blíženci
23°42’
 
JupiterJupiter:
Váhy
0°39’
 
SaturnSaturn:
Rak
20°47’
 
UranUran:
Blíženci
17°10’
 
NeptunNeptun:
Váhy
5°01’
 
PlutoPluto:
Lev
10°36’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
6°07’
R
Černá LunaLilith:
Štír
2°11’
 
CheirónCheirón:
Váhy
4°21’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »