Milan Mach wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Milan Mach

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Žirovnice
Země:
Věk:
† 69 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Milan Mach - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.1.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Milan Mach 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Milan Mach
datum narození 4.1.1926
(herec, instagram)

Milan Mach - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
(1990) - Vracenky
(1990) - Přísahám a slibuji (TV seriál)
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Uf - oni jsou tady
(1988) - O princi Bečkovi
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV seriál)
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Podivná přátelství herce Jesenia
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1985) - Chán Sulejmán a víla Fatmé
(1985) - Domov
(1984) - Všechno nebo nic
(1984) - Rumburak
(1984) - Bakaláři: Jako tenkrát
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - „Babičky dobíjejte přesně!“
(1982) - Revue na zakázku
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Hamlet (divadelní záznam)
(1981) - Upír z Feratu
(1981) - Tři spory: Spor architekta Zítka
(1981) - Pošťácká pohádka
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Až já budu velká
(1980) - Živá voda
(1980) - Loupežnická pohádka
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - Prerušená hra
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Paragraf 224
(1979) - O chudém královstvíčku
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1977) - Fanda
(1977) - Adéla ještě nevečeřela
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Půjčka
(1976) - Panenka z vltavské tůně
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1975) - Typicky ženská reakce
(1975) - Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus, Des (TV seriál)
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Egyptologové
(1973) - Výstřely v Mariánských Lázních
(1973) - Hroch
(1973) - Černé na bílém
(1972) - Silvestr budiž pestr
(1972) - Boříkovy lapálie (TV seriál)
(1971) - Kat nepočká
(1970) - Pan Gaston
(1970) - Obavy komisaře Maigreta
(1970) - Kocour v bačkorách
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1968) - Pražské noci
(1968) - Kardinál Zabarella
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Červená kůlna
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1967) - Útěk
(1967) - Těžká srdeční komplikace
(1967) - Svatba jako řemen
(1967) - Studie jednoho strachu
(1967) - Drak se vrací
(1966) - Poklad byzantského kupce
(1966) - Eliška a její rod (TV seriál)
(1966) - Dáma na kolejích
(1965) - Pension pro svobodné pány
(1965) - Námestie svätej Alžbety
(1965) - Hrdina má strach
(1964) - Případ Daniela
(1964) - Čintamani & podvodník
(1964) - Bubny
(1964) - ...a pátý jezdec je Strach
(1963) - Zahrada královnina
(1963) - Šach mat
(1963) - Smutný půvab
(1963) - Modrý autobus
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV seriál)
(1962) - Neomylní
(1962) - Horoucí srdce
(1961) - Vyvolení
(1961) - Tri razy svitá ráno
(1960) - Rychlík do Ostravy
(1959) - Zkouška pokračuje
(1958) - Tři přání
(1958) - O lidech a tramvajích
(1958) - Hlavní výhra
(1957) - Poslušně hlásím
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1956) - Dědeček automobil
(1952) - Divotvorný klobouk
(1951) - Mikoláš Aleš
(1949) - Veliká příležitost
Milan Mach - Knihy

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.1.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Milan Mach 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Milan Mach - herec

se narodil 4.1.1926 ve městě Žirovnice
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Milan Mach

Dnes se narodili
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Milan Mach
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
13°23’
 
LunaLuna:
Panna
12°07’
 
MerkurMerkur:
Střelec
21°14’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
22°43’
 
MarsMars:
Střelec
5°08’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
29°38’
 
SaturnSaturn:
Štír
23°07’
 
UranUran:
Ryby
22°02’
 
NeptunNeptun:
Lev
24°24’
R
PlutoPluto:
Rak
13°40’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°07’
R
Černá LunaLilith:
Lev
12°36’
 
CheirónCheirón:
Beran
23°45’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) herečka, režisérka

Spojené státy Jane Russell
(*1921) herečka

Velká Británie Tony Scott
(*1944) režisér, herec

Spojené státy Eric Douglas
(*1958) herec, komik, syn Kirka Douglase

Česká republika Josef Vojtek
(*1965) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladimír Dlouhý
(*1958 - 2010) herec

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896 - 1968) herec, scénárista, režisér, dramatik

Česká republika Václav Beneš Třebízský
(*1849 - 1884) romanopisec, katolický kněz

Spojené státy Bernard Baruch
(*1870 - 1965) obchodník

Belgie Jijé
(*1914 - 1980) umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »