Milan Neděla wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Milan Neděla

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Milan Neděla - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.2.1934 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Milan Neděla 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Milan Neděla
datum narození 23.2.1934
(herec, instagram)

Milan Neděla - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Tak mi tedy řekněte
(2004) - Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Ecce Constantia
(1987) - Teta (TV seriál)
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Pehavý Max a strašidlá
(1987) - O zatoulané princezně
(1986) - Moře nikdy neuvidím
(1985) - Reklamy Jitky Molavcové
(1985) - Humoriády Felixe Holzmanna
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Pošťácká pohádka
(1981) - Nová dvojpohádka z lesa
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Komik a jeho svět
(1979) - Zmizení herce Bendy
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Spáč
(1977) - „Já to tedy beru, šéfe...!“
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Šikulka
(1976) - Parta hic
(1976) - Kateřina zlé pověsti
(1976) - Fantastická neděle
(1975) - Ženitba
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Letní romance
(1974) - Náš furiant
(1974) - Konec agenta č. 312
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1973) - Poklad krále Davida
(1973) - Noc na Karlštejně
(1972) - Slepé střevo
(1972) - Pan Tau to zařídí
(1972) - Pan Tau a cesta kolem světa
(1971) - Vodník z kaňky
(1971) - Růže a prsten
(1971) - Dívka na koštěti
(1970) - Václav Trojan: Slavík
(1969) - Světáci
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Dobrodružství šesti trampů (TV seriál)
(1969) - Ach, ta vojna
(1968) - Pražské noci
(1968) - Objížďka
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV seriál)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1967) - Když má svátek Dominika
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Divadlo Rokoko
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
(1966) - Slavný chirurg Dr. Sammy
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Strašná žena
(1965) - Délka polibku devadesát
(1965) - Bílá paní
(1964) - Vysílá studio A
(1964) - Půjčovna talentů
(1964) - Táto, sežeň štěně!
(1964) - Náš byteček
(1964) - Bláznova kronika
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Melouch
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1962) - Každý svého špiona
(1962) - Dva z onoho světa
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Obnošená vesta (hudební videoklip)
(1961) - Ztracená revue
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Každá koruna dobrá
(1961) - Hledá se táta!
(1960) - Valčík pro milión
(1960) - Případ Lupínek
(1958) - Tři přání
(1958) - Muž mnoha tváří
(1958) - Mezi nebem a zemí
(1957) - Zářijové noci
(1957) - Přítel lhář
(1957) - Poslušně hlásím
(1956) - Váhavý střelec
(1956) - Honzíkova cesta
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Blázni mezi námi

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.2.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Milan Neděla 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Milan Neděla - herec

se narodil 23.2.1934 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Milan Neděla

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Milan Neděla
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
4°11’
 
LunaLuna:
Blíženci
28°49’
 
MerkurMerkur:
Ryby
20°18’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
8°02’
R
MarsMars:
Ryby
15°14’
 
JupiterJupiter:
Váhy
22°46’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
20°38’
 
UranUran:
Beran
24°36’
 
NeptunNeptun:
Panna
11°12’
R
PlutoPluto:
Rak
22°52’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
18°44’
R
Černá LunaLilith:
Rak
13°52’
 
CheirónCheirón:
Býk
29°01’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »