Milan Stehlík wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Milan Stehlík

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec

Milan Stehlík - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1944 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Milan Stehlík 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Milan Stehlík
datum narození v roce *1944
(herec, instagram)

Milan Stehlík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Cizí příbuzní
(2009) - Jan Hus - mše za tři mrtvé muže
(2008) - David a Goliáš aneb Pepička to zařídí (divadelní záznam)
(2008) - Anglické jahody
(2006) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2001) - Brnění a rolničky
(2000) - Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
(1998) - Smůla
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1997) - Celý muž
(1995) - Rok na vsi (divadelní záznam)
(1994) - O zlatém pokladu
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1993) - Il Giovane Mussolini
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Světýlka z blat
(1992) - Noc pastýřů
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1991) - Princezna za dukát
(1991) - Krásná čarodějka
(1990) - Princezna Slonbidlo
(1990) - Pernikářka a větrný mládenec
(1990) - O hloupé havířce
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Kouzelný cedníček
(1987) - Jak se princ učil řemeslu
(1987) - Hádání s Hadovkou
(1987) - Dan
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Peníze a krev
(1986) - O rybáři a rybce
(1986) - O Popelákovi
(1986) - My holky z městečka (TV seriál)
(1985) - Jubileum
(1984) - Štěstí
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - Čertův švagr
(1983) - Naši furianti (divadelní záznam)
(1983) - Hodina splněných přání
(1982) - Střepy nesou někdy štěstí
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1981) - Prstýnek ze zlata kočičího
(1980) - Loupežnická pohádka
(1979) - Zadržitelný vzestup Arthura Uie (divadelní záznam)
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Bakaláři: Potvrzení
(1977) - Sázka na třináctku
(1977) - Paličova dcera
(1977) - O líném Honzovi
(1976) - Nezbedná pohádka
(1975) - Jak se ševcem šili čerti
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1973) - Poklad krále Davida
(1973) - O ševci Matějovi
(1971) - Svědectví mrtvých očí
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Člověk není sám
(1969) - Učedník kouzelníka Čáryfuka
(1968) - O Honzovi a princezně Félince
(1968) - České pohádky: O dvou poutnících
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Princezna Pampeliška
(1967) - Dobrodružství Toma Sawyera
(1966) - Dvě z Říma
(1966) - Dobrodružství Huckleberryho Finna - Král a vévoda
(1966) - Dobrodružství Huckleberryho Finna - Jak jsme osvobozovali Jima
(1963) - Strach a bída třetí říše

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Milan Stehlík 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Milan Stehlík - herec

se narodil v roce *1944 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Milan Stehlík

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Milan Stehlík
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
23°25’
 
LunaLuna:
Střelec
19°31’
 
MerkurMerkur:
Býk
12°45’
 
VenušeVenuše:
Beran
3°40’
 
MarsMars:
Rak
8°18’
 
JupiterJupiter:
Lev
17°02’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
22°09’
 
UranUran:
Blíženci
6°21’
 
NeptunNeptun:
Váhy
2°19’
R
PlutoPluto:
Lev
6°24’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
2°42’
R
Černá LunaLilith:
Panna
6°03’
 
CheirónCheirón:
Panna
9°54’
R
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »