Milan Vágner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Milan Vágner

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ivanovice na Hané
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Milan Vágner - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.9.1929 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Milan Vágner 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Milan Vágner
datum narození 24.9.1929
(herec, instagram)

Milan Vágner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Kouzelný měšec
(1991) - O bláznech jen dobré
(1991) - Někdo zvoní
(1989) - Smrt v kruhu
(1989) - Pozvání na zámek
(1989) - Koeficient užitečného muže
(1988) - Tichý společník
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Případ medvědí jeskyně
(1988) - Husquarna
(1988) - Hurá za ním
(1988) - Čas žhavých kamenů
(1987) - Vražda v zastoupení
(1987) - Proč?
(1987) - Petr a Jan
(1987) - Kachýnka
(1987) - Bakaláři: Vdova
(1985) - Třetí patro (TV seriál)
(1985) - Plukovník Starbottle a krásná žalobkyně
(1985) - Nikotýnka
(1984) - Všichni mají talent
(1984) - Nasredin
(1983) - Parcela 60, katastr Lukovice
(1983) - Konec Černého supa
(1982) - Světlo z temnot
(1982) - Kabát na mladíka
(1980) - Rváč
(1980) - O Stehlíkovi a Juliánce
(1980) - Noční expres
(1979) - Rozhodčí
(1979) - Požehnaný věk
(1979) - O podivném draku na Kamenné Hůrce
(1979) - Kdo chytá štěstí za pačesy
(1978) - Píšťala
(1977) - Svatba
(1977) - Případ hodného vedoucího
(1977) - Krejčí Záševek a bradatý kámen
(1977) - Člověk odjinud
(1976) - Záměna
(1975) - Tango
(1975) - Sázka
(1975) - Přebytečná pravda
(1975) - Nehoda
(1970) - Růženko, spíte sama?
(1970) - Očitý svědek
(1969) - Kníže
(1969) - Kaktus, bomba, letadlo
(1969) - Čepice pro kašpárka
(1968) - Vojnarka
(1968) - Moudrý Engelbert
(1967) - Traktér u královny Pedauky
(1966) - Akce Lucy
(1965) - Sjezd abiturientů
(1965) - Anděl blažené smrti
(1964) - Smrt Tarelkina
(1963) - Zmoudření dona Quijota (divadelní záznam)
(1963) - Chléb, který jíte (divadelní záznam)
(1955) - Tanková brigáda

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.9.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Milan Vágner 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Milan Vágner - herec

se narodil 24.9.1929 ve městě Ivanovice na Hané
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Milan Vágner

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Milan Vágner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
0°56’
 
LunaLuna:
Blíženci
10°11’
 
MerkurMerkur:
Váhy
23°16’
 
VenušeVenuše:
Lev
28°34’
 
MarsMars:
Váhy
21°55’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
16°12’
 
SaturnSaturn:
Střelec
24°27’
 
UranUran:
Beran
9°44’
R
NeptunNeptun:
Panna
2°12’
 
PlutoPluto:
Rak
19°29’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
14°09’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
13°57’
 
CheirónCheirón:
Býk
13°49’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »