Miley Cyrus wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Miley Cyrus
(Destiny Hope Cyrus)

Pohlaví:
Žena
Narození:
23.11. 1992 - 16:19h
Místo:
Nashville, Tennessee
Země:
Věk:
25 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, textařka

Miley Cyrus - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
23.11.1992 - 16:19  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.11.1992 - 22:19  
US, Nashville:
36°10' s.š., 86°47' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Miley Cyrus 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Miley Cyrus
datum narození 23.11.1992
(herečka, zpěvačka, textařka, instagram)

Miley Cyrus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Madonna - Bitch I'm Madonna ft. Nicki Minaj (hudební videoklip)
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards - Pre-Show
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2015) - Jeremy Scott: The People's Designer
(2015) - Hot Girls Wanted
(2015) - Byla to divoká noc
(2015) - A Very Murray Christmas
(2014) - Tongue Tied (hudební videoklip)
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards: Red Carpet
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards
(2014) - The 2014 Billboard Music Awards
(2014) - Miley Cyrus: Bangerz Tour (koncert)
(2013) - Will I Am ft. Miley Cyrus, French Montana & Wiz Khalifa: Feelin' Myself (hudební videoklip)
(2013) - Miley Cyrus: Wrecking Ball (hudební videoklip)
(2013) - Miley Cyrus: We Can't Stop (hudební videoklip)
(2013) - Mike Will Made-It - 23 ft. Miley Cyrus, Wiz Khalifa & Juicy J (hudební videoklip)
(2013) - Teen Choice Awards 2013
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - Miley: The Movement
(2013) - Miley Cyrus: Adore You (hudební videoklip)
(2012) - 2012 MTV Video Music Awards
(2012) - Teen Choice Awards 2012
(2012) - I Heart Radio Music Festival
(2012) - Billboard Music Awards 2012
(2012) - LOL
(2012) - Kočka
(2011) - Friends for Change Games
(2011) - Justin Bieber: Never Say Never
(2010) - Just Stand Up (hudební videoklip)
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - 2010 American Music Awards
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Miley Cyrus in London: Live at the O2 (koncert)
(2010) - Sex ve městě 2
(2010) - Poslední píseň
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - The Teen Choice Awards 2009
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - VH1 Divas Live 2009
(2009) - Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
(2009) - Wizards on Deck with Hannah Montana
(2009) - Super Rhino
(2009) - Hannah Montana
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - 2008 American Music Awards
(2008) - The Teen Choice Awards 2008
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - MTV Video Music Awards 2008
(2008) - Grammy Awards 2008
(2008) - Hannah Montana a Miley Cyrus: To nejlepší z obou světů
(2008) - Bolt - pes pro každý případ
(2007) - 2007 Primetime Creative Arts Emmy Awards
(2007) - Xposé
(2007) - The Teen Choice Awards 2007
(2007) - Británie má talent
(2007) - Muzikál ze střední 2
(2006) - Macy's Thanksgiving Day Parade
(2006) - El Hormiguero
(2006) - The Disney Channel Games
(2006) - Vladařova nová škola (TV seriál)
(2006) - Hannah Montana (TV seriál)
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
(2004) - The Xtra Factor
(2004) - The X Factor
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Velká ryba
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - American Idol
(2001) - Doc (TV seriál)
(2001) - Doc
(1999) - Taff
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1989) - Unplugged (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live

Miley Cyrus - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Miley Cyrus - Knihy
Miley Cyrus - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.11.1992 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Miley Cyrus 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Miley Cyrus - herečka, zpěvačka, textařka

se narodila 23.11.1992 ve městě Nashville, Tennessee, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Miley Cyrus

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Miley Cyrus
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
1°53’
7
 
LunaLuna:
Štír
26°12’
6
 
MerkurMerkur:
Štír
27°12’
6
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
12°27’
8
 
MarsMars:
Rak
27°27’
3
 
JupiterJupiter:
Váhy
8°34’
5
 
SaturnSaturn:
Vodnář
13°04’
10
 
UranUran:
Kozoroh
15°35’
8
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
17°03’
9
 
PlutoPluto:
Štír
23°13’
6
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
22°26’
7
R
Černá LunaLilith:
Ryby
4°14’
10
 
CheirónCheirón:
Lev
23°26’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
22°57’
12
Domy:
Býk
28°38’
Štír
28°38’
2:
Blíženci
23°52’
8:
Střelec
23°52’
3:
Rak
15°38’
9:
Kozoroh
15°38’
Lev
8°40’
Vodnář
8°40’
5:
Panna
7°12’
Ryby
7°12’
6:
Váhy
15°14’
Beran
15°14’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
3°39’
11
Slun./Luna:
Štír
29°03’
7


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »