Milo O'Shea wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Milo O'Shea
(Milo Donal O'shea)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Dublin
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Milo O'Shea - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.6.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Milo O'Shea 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Milo O'Shea
datum narození 2.6.1926
(herec, instagram)

Milo O'Shea - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Mystikové
(2002) - Puckoon
(2000) - Rough for Theatre I
(2000) - Moonglow
(1999) - Cena za život
(1997) - Oz (TV seriál)
(1997) - Malý řezník
(1997) - Dohazovač
(1993) - Vrah z Heartlandu
(1992) - Komedianti
(1991) - Sám a sám
(1990) - Životní šance
(1989) - Parta snů
(1987) - Porušený slib
(1987) - Once a Hero (TV seriál)
(1987) - Angel in Green
(1985) - Purpurová růže z Káhiry
(1985) - Arena
(1984) - Ellis Island (TV seriál)
(1982) - Rozsudek
(1980) - Newsnight
(1980) - A Time for Miracles
(1980) - Portrait of a Rebel: The Remarkable Mrs. Sanger
(1980) - The Pilot
(1979) - Arabské dobrodružství
(1977) - Peter Lundy and the Medicine Hat Stallion
(1977) - The Best of Families (TV seriál)
(1974) - QB VII (TV seriál)
(1974) - Professor Popper's Problem
(1974) - Percyho možnosti
(1973) - Steptoe and Son Ride Again
(1973) - The Love Ban
(1973) - Krvavé divadlo
(1973) - Great Mysteries (TV seriál)
(1973) - Digby, the Biggest Dog in the World
(1973) - And No One Could Save Her
(1972) - Tales from the Lazy Acre (TV seriál)
(1971) - Sacco a Vanzetti
(1970) - Paddy
(1970) - Kořist
(1970) - Anděl Levine
(1969) - Something in the Cellar
(1969) - The Adding Machine
(1968) - Romeo a Julie
(1968) - Me Mammy (TV seriál)
(1968) - Barbarella
(1967) - Odysseus
(1966) - Silent Song
(1965) - The Nutter
(1965) - Come Buttercup, Come Daisy, Come...?
(1964) - Never Put It In Writing
(1963) - Maupassant (TV seriál)
(1963) - Carry On Cabby
(1962) - Mrs. Gibbons' Boys
(1959) - This Other Eden
(1951) - Talk of a Million
(1940) - Kontraband

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.6.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Milo O'Shea 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Milo O'Shea - herec

se narodil 2.6.1926 ve městě Dublin
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Milo O'Shea

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Milo O'Shea
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
11°10’
 
LunaLuna:
Ryby
0°04’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
8°27’
 
VenušeVenuše:
Beran
29°37’
 
MarsMars:
Ryby
21°16’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
26°51’
 
SaturnSaturn:
Štír
21°23’
R
UranUran:
Ryby
29°00’
 
NeptunNeptun:
Lev
22°14’
 
PlutoPluto:
Rak
13°24’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
18°13’
R
Černá LunaLilith:
Lev
29°08’
 
CheirónCheirón:
Býk
0°25’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
0xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »