Miloš Forman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Miloš Forman
(Jan Tomas Forman)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Čáslav
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
14.4.2018 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Miloš Forman - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Datum narození:
18.2.1932 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Miloš Forman 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Miloš Forman
datum narození 18.2.1932
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Miloš Forman - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Miloš Forman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Olga
(2014) - Chaplin bez masky
(2014) - Československý filmový zázrak (TV seriál)
(2013) - 60 pečetí
(2012) - Tvoje slza, můj déšť: Přítomnost Arnošta Lustiga
(2011) - Můj otec George Voskovec
(2011) - Miloš Forman - americká léta
(2011) - Hořelo, má panenko
(2011) - Byl jednou jeden film: Přelet nad kukaččím hnízdem
(2011) - Bohdalka je NAŠE
(2011) - Milovaní
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - 25 ze šedesátých aneb Československá nová vlna
(2010) - Sodankylä ikuisesti (TV seriál)
(2010) - Miloš Forman
(2009) - Na slovíčko
(2009) - Zlatá šedesátá (TV seriál)
(2009) - Uuden aallon jäljillä
(2009) - Předčasná úmrtí: Ecce homo Šebánek
(2009) - Nejlepší hollywoodští režiséři (TV seriál)
(2009) - Miloš Forman: Co tě nezabije…
(2009) - Miloš Forman
(2009) - Peklo s princeznou
(2008) - Čtenářský deník
(2008) - Chelsea on the Rocks
(2008) - Générations 68
(2007) - Dobře placená procházka '07
(2005) - Filmaři proti magnátům
(2004) - Řekni jim, kdo jsi
(2004) - Příběhy slavných: Klaunova antická tragédie
(2003) - AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains
(2003) - Pokoj nedaleko
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(2003) - Charlie: Život a dílo Charlese Chaplina
(2003) - A Decade Under the Influence
(2002) - The Making of 'One Flew Over the Cuckoo's Nest'
(2002) - The Making of 'Amadeus'
(2002) - Hollywood Rocks the Movies: The 1970s
(2000) - Milos Forman: Kino ist Wahrheit
(2000) - Man on the Moon: Behind the Moonlight
(2000) - Laterna magika - život se snem
(2000) - In the Shadow of Hollywood
(2000) - The Beatles Revolution
(2000) - Rabín, kněz a krásná blondýna
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1998) - V centru filmu - v teple domova
(1998) - Studená válka (TV seriál)
(1998) - Prostory Theodora Pištěka
(1997) - Cannes... les 400 coups
(1996) - Who Is Henry Jaglom?
(1996) - Chuť slávy
(1995) - Kresleno z paměti
(1992) - L'Envers du décor: Portrait de Pierre Guffroy
(1991) - The Republic Pictures Story
(1991) - Proč Havel?
(1990) - Drž se toho snu
(1989) - Milos Forman: Portrait
(1989) - Novoroční večírek
(1986) - Hořkost
(1985) - The Statue of Liberty
(1985) - Milos Forman - Das Kuckucksei
(1982) - Before the Nickelodeon: The Cinema of Edwin S. Porter
(1981) - James Cagney: That Yankee Doodle Dandy
(1981) - Chytilová Versus Forman
(1966) - Příležitost promluvit
(1962) - Tam za lesem
(1961) - Strop
(1956) - Dědeček automobil
(1954) - Stříbrný vítr
(1952) - Slovo dělá ženu
Miloš Forman - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.2.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Miloš Forman 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Miloš Forman - režisér, scénárista, herec

se narodil 18.2.1932 ve městě Čáslav
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Miloš Forman

Dnes se narodili
Česká republika Linda Rybová
(*1975) herečka

Česká republika Petr Jablonský
(*1979) herec, moderátor, bavič, imitátor

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844) filosof, klasický filolog

Francie Michel Foucault
(*1926) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France


Miloš Forman
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
28°38’
 
LunaLuna:
Rak
12°00’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
21°58’
 
VenušeVenuše:
Beran
6°56’
 
MarsMars:
Vodnář
24°46’
 
JupiterJupiter:
Lev
16°13’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°23’
 
UranUran:
Beran
16°40’
 
NeptunNeptun:
Panna
6°50’
R
PlutoPluto:
Rak
20°20’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
27°43’
R
Černá LunaLilith:
Beran
21°40’
 
CheirónCheirón:
Býk
18°52’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Hermann Göring
(*1893 - 1946) nacistický politik, válečný zločinec

Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922 - 2012) kambodžský politik, král, scénárista, režisér

Nizozemsko Mata Hari
(*1876 - 1917) orientální tanečnice, umělkyně, kurtizána, agentka Německa a Francie

Bělorusko Tadeusz Kościuszko
(*1746 - 1817) generál, pevnostní inženýr

Francie Marie Dubois
(*1937 - 2014) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »