Miloš Kopecký wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Miloš Kopecký

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Miloš Kopecký - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.8.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Miloš Kopecký 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Miloš Kopecký
datum narození 22.8.1922
(herec, instagram)

Miloš Kopecký - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Soukromý život Miloše Kopeckého
(2012) - Tajemství Miloše Kopeckého
(2011) - Inventura Febia: Miloš Kopecký a Stella Zázvorková
(2008) - Hitparáda 60. let (hudební videoklip)
(2008) - Hvězdy slaví na Silvestra
(2007) - Život je kabaret
(2005) - Semafor - Největší hity (hudební videoklip)
(2005) - Vladimír Menšík nonstop
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Tak mi tedy řekněte
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(1999) - Příběhy slavných - Miloš Kopecký
(1998) - Potomci slavných (TV seriál)
(1997) - Setkávání
(1996) - Kouzelný měšec
(1995) - GENUS
(1995) - Život herce Miloše Kopeckého podle Jaromila Jireše
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Trio
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Brněnské varieté před dvaceti lety
(1994) - Učitel tance
(1994) - Andělské oči
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Kanárská spojka
(1993) - Co za to stálo... (TV seriál)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - La Valle di pietra
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1991) - Album
(1991) - Mí Pražané mi rozumějí
(1991) - Labyrint
(1991) - Honorární konzul
(1990) - Vyvěste fangle
(1990) - Šaráda
(1990) - Hovory H ještě po dvaceti letech
(1990) - Radostný život posmrtný
(1989) - Sobota v dívčí škole
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Šampáňo
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Chráněný Qak
(1989) - Dokonalý muž, dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy
(1988) - Výhra
(1988) - Orfeum 24.00
(1988) - Mistr Kornelius
(1988) - Lékaři
(1988) - Co medvědi nevědí
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - To se ti povedlo, tatínku
(1987) - Poslední leč Alfonse Karáska
(1987) - O nejchytřejší princezně
(1987) - Mistr Pleticha a pastýř Jehňátko
(1987) - Čaj s Vladimírem Brázdou
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Přijďte k nám na večeři
(1986) - Písničky Na zábradlí
(1986) - Zkrocení zlého muže
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Prstýnek bez kamínku
(1986) - Pojďte s námi mezi bohy
(1986) - Klobouk, měšec a láska
(1985) - Videostop
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Galasuperšou
(1985) - Sny kominíka Sazivce
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Růžový Hubert
(1985) - Případ ukradených vědomostí
(1985) - Medvěd
(1985) - Když vy jste taková jiná
(1985) - Jak se tančí brumbambule
(1985) - Čarovné dědictví
(1984) - Krok do neznáma
(1984) - Praha - neklidné srdce Evropy
(1984) - Tajemství staré půdy
(1984) - Prodloužený čas
(1984) - Paragrafy na kolech (TV seriál)
(1984) - Hloupá pohádka
(1984) - Bergman a Bergman, detektivní kancelář
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1983) - Sešlost
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Zbohom, sladké driemoty
(1983) - Tři veteráni
(1983) - Síť na bludičku
(1983) - Pražské mosty
(1983) - Domeček plný koleček
(1983) - Cesta na Borneo
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Románek za tři krejcary
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Vyhnanství
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Povídání z bílých strání (TV seriál)
(1982) - Nejhlavnější hodinky na světě
(1981) - V divadélku pod věží
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Benefice orchestru Karla Vlacha
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zakázaný výlet
(1981) - Vdova po dvou mužích
(1981) - Tajemství hradu v Karpatech
(1981) - Přišel na večeři (divadelní záznam)
(1981) - Křtiny
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Můj táta byl filmař
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Už vám není dvacet, paní Bláhová
(1980) - Útěky domů
(1980) - Tak co, mladý muži?
(1980) - Panenka
(1980) - Kotva u přívozu
(1980) - Jak napálit advokáta
(1980) - Eva Eva
(1980) - Džungle před tabulí
(1980) - Dům na nebesích (divadelní záznam)
(1980) - Aucassin a Nicoletta
(1979) - Silvestr 1979 - Hrajeme si jako děti
(1979) - Ring volný
(1979) - Komik a jeho svět
(1979) - Pyžamo
(1979) - Proč má člověk psa
(1979) - Kde šiješ, Hamlete?
(1979) - Grandle
(1979) - Causa Králík
(1979) - Božská Ema
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Báječné ženy na létajících strojích
(1978) - Zatloukat
(1978) - Vdovcovy intimní večery
(1978) - Úplně beznadějný případ
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Hokej je hra
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Americké humoresky (TV seriál)
(1977) - Adéla ještě nevečeřela
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Dostaveníčko u Orloje
(1976) - Dostaveníčko
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Štipku soli
(1976) - Šikulka
(1976) - Svůdnice na šest
(1976) - Náš dědek Josef
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Tři muži se žralokem
(1975) - Příběhy z manéže (TV seriál)
(1975) - Potulné pohádkové divadlo
(1975) - Kouzelný dědeček
(1975) - Čtrnáctý v řadě
(1975) - Bohoušův syn
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Večer s Oskarem Nedbalem
(1974) - Potulné pohádkové divadlo
(1974) - Musím se ti k něčemu přiznat
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Egyptologové
(1974) - Dobrodružství s Blasiem
(1973) - Trhani
(1973) - Toulavý Engelbert
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Hodný strýček Imre
(1972) - Šest medvědů s Cibulkou
(1972) - Straussovský dekameron
(1972) - Slepé střevo
(1972) - Pokušení mladého muže
(1972) - Pan Tau a tisíc kouzel
(1972) - Miláček
(1972) - Lakomec (divadelní záznam)
(1972) - Hledá se pan Tau
(1972) - Ctná paní Lucie (TV seriál)
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1971) - Slaměný klobouk
(1971) - Noc labutí
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Konec draka Kusodrápa
(1971) - Jsouc na řece mlynář jeden
(1971) - Jak se dělá televizní soutěž
(1971) - Hry lásky šálivé
(1971) - Francouzská opereta mimooffenbachovská
(1971) - Bakaláři (TV seriál)
(1971) - Alfons Karásek v lázních
(1970) - Televarieté
(1970) - Herecké Vánoce
(1970) - Muž, který rozdával smích
(1970) - Země úsměvů a snů (TV seriál)
(1970) - Šest uprchlíků
(1970) - Svatby pana Voka
Miloš Kopecký - Knihy

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.8.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Miloš Kopecký 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Miloš Kopecký - herec

se narodil 22.8.1922 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Miloš Kopecký

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Miloš Kopecký
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
28°35’
 
LunaLuna:
Lev
23°34’
 
MerkurMerkur:
Panna
12°52’
 
VenušeVenuše:
Váhy
13°19’
 
MarsMars:
Střelec
19°17’
 
JupiterJupiter:
Váhy
16°38’
 
SaturnSaturn:
Váhy
5°35’
 
UranUran:
Ryby
12°08’
R
NeptunNeptun:
Lev
16°11’
 
PlutoPluto:
Rak
10°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
1°18’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
25°33’
 
CheirónCheirón:
Beran
17°03’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »