Miloš Nedbal wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Miloš Nedbal

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Rožmitál pod Tremšínem
Země:
Věk:
† 76 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Miloš Nedbal - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.5.1906 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Miloš Nedbal 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Miloš Nedbal
datum narození 28.5.1906
(herec, instagram)

Miloš Nedbal - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Příběhy slavných - Tatíček profesor (TV seriál)
(2002) - Spravedlnosti času...
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1990) - Svědek umírajícího času
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Miloš Nedbal
(1982) - Dobrá Voda (TV seriál)
(1981) - Uličnictví pana Čabouna
(1981) - Tu es Petrus
(1981) - Hodina života
(1981) - Divoký koník Ryn
(1980) - Panenka
(1980) - Nezralé maliny
(1980) - Každý má svůj stín
(1980) - Hrdina se nebojí
(1979) - Proti větru
(1979) - Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV seriál)
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Julek
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - Odměna
(1977) - Kandrdasové
(1977) - Prokop Diviš
(1977) - Podivné přátelství herce Jesenia
(1977) - Paličova dcera
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1976) - Revizoři
(1976) - Posel dobrých zpráv
(1976) - Nezbedná pohádka
(1975) - Údržbáři
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - Nebezpečí smyku (TV seriál)
(1975) - Hřiště
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Vrtkavý král
(1974) - Volba cíle
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Nepřátelé veřejnosti
(1974) - Konec semestru
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Země zlatých plodů
(1973) - Trhani
(1973) - O doktorovi Vševědovi
(1973) - Německé pohádky (TV seriál)
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Příběh se starou lenoškou
(1972) - Hotel Miramare
(1972) - Dva bratři
(1971) - Bakaláři (TV seriál)
(1970) - Psíčci lorda Carltona
(1970) - Mášenka
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1969) - Zápisník zmizelého
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1967) - Tajemství Viléma Storitze
(1967) - Sedmero krkavců
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1967) - Malá Dorritka
(1967) - Barevné úterý
(1966) - Nahá pastýřka
(1966) - Evženie Grandetová
(1965) - Úplně vyřízený chlap
(1965) - Oliver Twist
(1965) - Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou
(1964) - Zpívali jsme Arizonu
(1964) - Limonádový Joe aneb Koňská opera
(1964) - Čintamani & podvodník
(1963) - Strach a bída třetí říše
(1963) - Mezi námi zloději
(1962) - Pozdní láska
(1962) - Pevnost na Rýně
(1962) - Malý Bobeš ve městě
(1962) - Kočár nejsvětější svátosti
(1962) - Jejich den
(1962) - Horoucí srdce
(1961) - Svědectví
(1961) - Zločin na Volavčím jezeře
(1961) - Magdalena Dobromila Rettigová
(1961) - Kde alibi nestačí
(1960) - Strýček Váňa
(1960) - Srpnová neděle
(1960) - Pochodně
(1959) - Taková láska
(1959) - Romeo, Julie a tma
(1959) - O medvědu Ondřejovi
(1959) - Nedohledné dálky
(1959) - Medvěd a strašidla
(1959) - Májové hvězdy
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Morálka paní Dulské
(1957) - Snadný život
(1957) - Případ ještě nekončí
(1957) - Poslušně hlásím
(1957) - Páté kolo u vozu
(1957) - Padělek
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Váhavý střelec
(1956) - Proti všem
(1956) - Nezlob, Kristino
(1956) - Neporažení
(1956) - Jurášek
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Ztracená stopa
(1955) - Z mého života
(1955) - Tanková brigáda
(1955) - Psohlavci
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Na konci města
(1954) - Ještě svatba nebyla...
(1954) - Jan Hus
(1953) - Výstraha
(1953) - Olověný chléb
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1953) - Americké řešení
(1952) - Únos
(1951) - Mordová rokle
(1951) - Císařův pekař a pekařův císař
(1950) - Temno
(1949) - Prvá léta
(1949) - Němá barikáda
(1948) - Svědomí
(1948) - O ševci Matoušovi
(1948) - Kariéra
(1948) - Dravci
(1947) - Týden v tichém domě
(1947) - Tři kamarádi
(1947) - Siréna
(1946) - 13. revír
(1946) - Průlom
(1946) - Pancho se žení
(1946) - Lavina
(1944) - Skalní plemeno
(1943) - Tanečnice
(1943) - Mlhy na blatech
(1942) - Velká přehrada
(1942) - Přijdu hned
(1942) - Okouzlená
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Kníže Václav
(1941) - Tetička
(1941) - Provdám svou ženu
(1941) - Pražský flamendr
(1941) - Advokát chudých
(1940) - Pohádka máje
(1940) - Pelikán má alibi
(1940) - Minulost Jany Kosinové
(1940) - Katakomby
(1940) - Dva týdny štěstí
(1940) - Druhá směna
(1939) - Cesta do hlubin študákovy duše
(1938) - Soud boží
(1937) - Ztratila se Bílá paní
(1932) - Peníze nebo život
(1931) - Pudr a benzin

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.5.1906 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Miloš Nedbal 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Miloš Nedbal - herec

se narodil 28.5.1906 ve městě Rožmitál pod Tremšínem
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Miloš Nedbal

Dnes se narodili
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Miloš Nedbal
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
6°13’
 
LunaLuna:
Lev
3°29’
 
MerkurMerkur:
Býk
23°01’
 
VenušeVenuše:
Rak
2°06’
 
MarsMars:
Blíženci
20°23’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
15°46’
 
SaturnSaturn:
Ryby
14°20’
 
UranUran:
Kozoroh
7°42’
R
NeptunNeptun:
Rak
8°51’
 
PlutoPluto:
Blíženci
21°50’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
15°19’
R
Černá LunaLilith:
Býk
24°56’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
12°39’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Thomas A. Edison
(*1847 - 1931) vynálezce fonografu a žárovky

Německo Gudrun Ensslin
(*1940 - 1977) levicová teroristka, spoluzakladatelka a vůdkyně Frakce Rudé armády

Německo Andreas Baader
(*1943 - 1977) anarchista, levicový aktivista, terorista, spoluzakladatel a vůdce Frakce Rudé armády

Česká republika Josef Thomayer
(*1853 - 1927) lékař, zakladatel českého lékařského názvosloví

Francie Danielle Darrieux
(*1917 - 2017) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »