Miloš Pokorný wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Miloš Pokorný

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
zpěvák, moderátor

Miloš Pokorný - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1964 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Miloš Pokorný 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Miloš Pokorný
datum narození v roce *1964
(zpěvák, moderátor, instagram)

Miloš Pokorný - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - To byl váš rok (TV pořad)
(2014) - Těžkej Pokondr: Kníra mám (hudební videoklip)
(2014) - Souboj národů
(2014) - Kdo je kdo?
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2014) - Making of Megakoncert Lucie 2014
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kurňa, co to je?
(2012) - Buty: Píseň práce (hudební videoklip)
(2012) - Líbáš jako ďábel
(2011) - Pokondr live
(2010) - VIP zprávy
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Český slavík Mattoni 2008
(2008) - Těžkej Pokondr: Tucatero aneb po práci legraci!
(2008) - Nestyda
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2006) - Český slavík Mattoni 2006
(2005) - Silvestr 2005
(2004) - Všichni tančí Novambu
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Pánský klub
(2003) - Těžkej Pokondr: Pejzy (hudební videoklip)
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2001) - Těžkej Pokondr: Laminát (hudební videoklip)
(2001) - Těžkej Pokondr: Božský Kája (hudební videoklip)
(2001) - Vabank
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - Bárymetr
(2000) - Těžkej Pokondr: Vontové (hudební videoklip)
(2000) - Těžkej Pokondr: Čórli mi kola (hudební videoklip)
(1999) - Těžkej Pokondr: Nájem zvedej (hudební videoklip)
(1999) - Těžkej Pokondr: Máma má rýmu (hudební videoklip)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - XXL
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Novoty
(1996) - Těžkej Pokondr: Šopák (hudební videoklip)
(1996) - Těžkej Pokondr: Saša jede (hudební videoklip)
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1991) - Bago

Miloš Pokorný - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Miloš Pokorný 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Miloš Pokorný - zpěvák, moderátor

se narodil v roce *1964 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Miloš Pokorný

Dnes se narodili
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Miloš Pokorný
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
8°13’
 
LunaLuna:
Štír
27°38’
 
MerkurMerkur:
Býk
6°27’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
22°28’
 
MarsMars:
Beran
23°06’
 
JupiterJupiter:
Býk
3°53’
 
SaturnSaturn:
Ryby
3°14’
 
UranUran:
Panna
6°00’
R
NeptunNeptun:
Štír
16°42’
R
PlutoPluto:
Panna
11°44’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
5°04’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
11°43’
 
CheirónCheirón:
Ryby
17°32’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Zuzana Stivínová ml.
(*1973) herečka

Česká republika Vlastimil Harapes
(*1946) herec, choreograf, tanečník

Česká republika Lukáš Pavlásek
(*1978) komik, herec, moderátor

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802) prozaik, dramatik, spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920 - 1966) herec

Velká Británie Amy Winehouse
(*1983 - 2011) zpěvačka, textařka

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873 - 1932) významný letecký průkopník a konstruktér

Itálie Serge Reggiani
(*1922 - 2004) herec, zpěvák, malíř

Argentina Joseph Kessel
(*1898 - 1979) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »