Miloš Zeman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Miloš Zeman

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
75 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
politik, ekonom, prezident

Miloš Zeman - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
média
Datum narození:
Rok 1944 (?)
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Miloš Zeman 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Miloš Zeman
datum narození v roce *1944
(politik, ekonom, prezident, instagram)

Miloš Zeman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana
(2015) - Předávání státních vyznamenání prezidentem republiky
(2015) - Koncert ke Dni vítězství (koncert)
(2014) - ZOH 2014 Soči: Slavnostní zahájení
(2014) - Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana
(2014) - Studio Soči
(2014) - Předávání státních vyznamenání prezidentem republiky
(2013) - Závod o Hrad
(2013) - Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana
(2013) - Předávání státních vyznamenání prezidentem republiky
(2013) - Prezidentský duel
(2013) - Hlavní zprávy
(2013) - Volba prezidenta: za kamerou
(2013) - Hledá se prezident
(2013) - Expremiéři (TV seriál)
(2013) - Český žurnál: Spřízněni přímou volbou
(2013) - Český žurnál (TV seriál)
(2013) - Kandidát
(2012) - Volejte prezidentovi
(2012) - Dobrý večer, Česko!
(2012) - Cesta na Hrad
(2012) - Hra o kámen
(2011) - Tah dámou
(2011) - Interpelace
(2010) - Velké politické retro
(2010) - Hyde Park
(2010) - Český mír
(2009) - Politická střelnice
(2008) - Máte slovo
(2008) - Co týden vzal
(2008) - V hlavní roli Gustáv Husák
(2008) - Tady je Šloufovo...!
(2007) - Události v regionech
(2007) - Vládneme, nerušit
(2007) - Papírový atentát
(2007) - Občan Havel
(2007) - Miloš Zeman - nekrolog politika a oslava Vysočiny
(2006) - Cesta k moci
(2005) - Partie
(2005) - Středoletní noci sen
(2004) - Otázky Václava Moravce
(2004) - Jak šly dějiny
(2001) - Lesk a bída země České
(2001) - Chaos
(2000) - Ekohistorie
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Kotel
(1997) - Zprávy TV Prima
(1996) - Co dělat?
(1994) - 7 čili sedm dní
(1994) - Televizní noviny
(1993) - Události
(1993) - Debata
(1992) - Nový Hyperion aneb Volnost, rovnost, bratrství
Miloš Zeman - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Miloš Zeman 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Miloš Zeman - politik, ekonom, prezident

se narodil v roce *1944 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Miloš Zeman

Dnes se narodili
Spojené státy Rene Russo
(*1954) herečka, modelka

Česká republika Jiřina Jirásková
(*1931) herečka

Česká republika Jan Přeučil
(*1937) herec

Spojené státy Michael Bay
(*1965) režisér, herec

Spojené státy Joseph Gordon-Levitt
(*1981) herec, scénárista, režisér, zpěvák, skladatel


Miloš Zeman
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
5°30’
5
 
LunaLuna:
Vodnář
17°45’
10
 
MerkurMerkur:
Panna
19°28’
5
 
VenušeVenuše:
Štír
0°39’
6
 
MarsMars:
Váhy
20°07’
6
 
JupiterJupiter:
Panna
13°49’
5
 
SaturnSaturn:
Rak
10°14’
2
 
UranUran:
Blíženci
13°05’
1
R
NeptunNeptun:
Váhy
4°02’
5
 
PlutoPluto:
Lev
9°51’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°47’
3
R
Černá LunaLilith:
Panna
24°49’
5
 
CheirónCheirón:
Panna
23°33’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
25°20’
9
Domy:
Blíženci
7°34’
Střelec
7°34’
2:
Blíženci
28°31’
8:
Střelec
28°31’
3:
Rak
16°07’
9:
Kozoroh
16°07’
Lev
5°16’
Vodnář
5°16’
5:
Panna
1°04’
Ryby
1°04’
6:
Váhy
12°37’
Beran
12°37’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
11xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
6°25’
11
Slun./Luna:
Střelec
11°38’
7


Zítra slaví narozeniny
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Macháček
(*1922 - 1991) herec

Německo Heinrich Heine
(*1797 - 1856) básník

Česká republika Petr Bezruč
(*1867 - 1958) básník a prozaik

Spojené státy Geronimo
(*1829 - 1909) apačský náčelník, šaman

Německo Marie-Louise von Franz
(*1915 - 1998) psycholožka, spolupracovnice C. G. Junga



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »