Mira Sorvino wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mira Sorvino
(Mira Katherine Sorvino)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Tenafly, New Jersey
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herečka

Mira Sorvino - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
28.9.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mira Sorvino 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Mira Sorvino
datum narození 28.9.1967
(herečka, instagram)

Mira Sorvino - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Wake
(2016) - Exposed
(2016) - Beneath the Leaves
(2016) - A Dog & Pony Show
(2015) - Quitters
(2015) - Indiscretion
(2015) - Chloe and Theo
(2015) - Do You Believe?
(2014) - Journey to Sundance
(2014) - Perfect Sisters
(2014) - Nekonečné Vánoce
(2014) - Intruders (TV seriál)
(2013) - Trooper
(2013) - Space Warriors
(2012) - Woody Allen
(2012) - The Trouble with Cali
(2012) - Trade of Innocents
(2012) - Smitty - nejlepší přítel
(2012) - Finding Mrs. Claus
(2011) - Union Square
(2011) - Jeremy Fink and the Meaning of Life
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2011) - Angels Crest
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - The Presence
(2010) - Multiple Sarcasms
(2009) - Poslední templář
(2009) - Osudné rozhodnutí
(2009) - Leningrad
(2007) - Reservation Road
(2006) - Organizace Alfa: Hádův faktor
(2005) - Obchod s bílým masem
(2004) - Final Cut
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Bohové a generálové
(2002) - Film Trix 2002
(2002) - Behind the Scenes of 'Wisegirls'
(2002) - Semana Santa
(2002) - Mezi cizinci
(2002) - Mafiánky
(2001) - Massive Attack: Eleven Promos (hudební videoklip)
(2001) - Chow Yun-Fat Goes Hollywood
(2001) - Triumf lásky
(2001) - Šedá zóna
(2000) - F. Scott Fitzgerald's 'The Great Gatsby': The Making of a Classic
(2000) - Famous
(2000) - Artists of Hell's Kitchen
(2000) - Síla klamu
(2000) - Gatsby
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Na první pohled
(1999) - Krvavé léto v New Yorku
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Vítejte v Hollywoodu
(1998) - Unaven zemřít
(1998) - Střelci na útěku
(1998) - Prachy k likvidaci
(1998) - Lulu na mostě
(1997) - Romy a Michele
(1997) - Mimic
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Tarantella
(1996) - Tales of Erotica
(1996) - Norma Jean a Marilyn
(1996) - Nádherný holky
(1996) - Jakeovy ženy
(1995) - Vztek
(1995) - The Buccaneers (TV seriál)
(1995) - Sladké nic
(1995) - Mocná Afrodité
(1994) - Everybody Just Stay Calm
(1994) - The Second Greatest Story Ever Told
(1994) - Parallel Lives
(1994) - Otázky a odpovědi
(1994) - The Dutch Master
(1994) - Barcelona
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Policajt z New Yorku
(1993) - Mezi přáteli
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Swans Crossing (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1952) - U nás ve Springfieldu (TV seriál)
Mira Sorvino - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.9.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mira Sorvino 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mira Sorvino - herečka

se narodila 28.9.1967 ve městě Tenafly, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mira Sorvino

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Mira Sorvino
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
4°40’
 
LunaLuna:
Rak
23°32’
 
MerkurMerkur:
Váhy
27°58’
 
VenušeVenuše:
Lev
28°52’
 
MarsMars:
Střelec
12°25’
 
JupiterJupiter:
Lev
26°13’
 
SaturnSaturn:
Beran
9°21’
R
UranUran:
Panna
25°27’
 
NeptunNeptun:
Štír
22°23’
 
PlutoPluto:
Panna
20°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
28°59’
R
Černá LunaLilith:
Býk
0°40’
 
CheirónCheirón:
Ryby
27°11’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »