Miro Noga wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Miro Noga

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec, zpěvák, moderátor, humorista

Miro Noga - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1959 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Miro Noga 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Miro Noga
datum narození v roce *1959
(herec, zpěvák, moderátor, humorista, instagram)

Miro Noga - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Agáva
(2015) - Sedmero krkavců
(2014) - Souboj národů
(2014) - Jak jsme hráli čáru
(2014) - Gazdova krv (divadelní záznam)
(2013) - Legenda o rytieroch zo Sitna - Viva zbor! (divadelní záznam)
(2013) - Babovřesky
(2011) - Televízia po slovensky (TV seriál)
(2011) - Mŕtvola musí zomrieť
(2010) - Mŕtvola musí zomrieť - Film o filme
(2010) - Nesmrtelní (TV seriál)
(2008) - Priateľky (TV seriál)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2007) - Český Honza
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Zůstane to mezi námi
(2003) - Vox papuli
(2002) - O 3 štart
(2002) - Knockout
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Hanele
(1998) - Šoubyznys
(1998) - Rivers of Babylon
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - Podvečer svätého Ondreja
(1997) - Duchovia (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Telecvoking
(1996) - Dovolíte, prosím? (TV seriál)
(1996) - Vianočné rozprávanie (TV seriál)
(1996) - Štedrý večer nastal
(1996) - Prišiel svätý Mikuláš
(1996) - Modrá ruža
(1996) - Medvedie vajíčko (TV seriál)
(1996) - Lucia strážkyňa poriadku
(1996) - Bumerang
(1996) - Bud Bindi (TV seriál)
(1995) - Škriatok (TV seriál)
(1995) - Anatol
(1994) - Vášnivé známosti
(1994) - Prečo (TV seriál)
(1993) - Qyx a Qyxová (TV seriál)
(1993) - Kazimír a Karolína (divadelní záznam)
(1993) - Chudobných rodičov syn
(1993) - Česká soda (TV seriál)
(1991) - Dvaja z jedného cesta
(1991) - Zbytočné trápenia
(1991) - Safari za kuchyňou (TV seriál)
(1991) - Pravda
(1991) - Druhý komediant
(1991) - Dlhá cesta domov
(1991) - Čerti nespia
(1991) - Bolo a nebolo
(1990) - Zostane to medzi nami
(1990) - Ujo maliar pozýva (TV seriál)
(1990) - Rýchlik
(1990) - O popletenej víle
(1990) - Modrý Jonatán
(1989) - Zázrak svätého Vitalija
(1989) - Ráno ako pes
(1989) - Pytačky
(1989) - Prorok Rak
(1989) - Maškarný ples
(1989) - Inzerát na sny
(1989) - Čertiská
(1988) - Zázračná ihla
(1988) - Sedem jednou ranou
(1988) - Rýchliková rozprávka
(1988) - Ono a onô
(1988) - O Džaudarovi a jeho bratoch
(1988) - Karakušov rozsudok
(1988) - Holič Britva a duch Vydriduch
(1987) - Tristotridsaťtri strieborných prepelíc
(1987) - Skúška vedenia
(1987) - Nové Pištáčikové dobrodružstvá
(1987) - Mahulena, zlatá panna
(1987) - Kto zaplatí nohavice
(1986) - Recepty na slávu
(1986) - Vynález
(1986) - Utekajme, už ide!
(1986) - Sokovia
(1986) - Požičiam si koňa
(1986) - Polepetko
(1986) - Milovaný Célimar
(1986) - Keby to naši vedeli
(1985) - Silvestrovské predsavzatia
(1985) - Zelená léta
(1985) - Výlet do Paríža
(1985) - Mladší brat
(1984) - Zločin Arthura Savilla
(1984) - Škrupiniačik
(1984) - Stalo sa v našom mestečku
(1984) - Seminárna práca
(1984) - Loktibrada
(1984) - Kto chce získať princeznú
(1984) - Dekanský termín
(1983) - 5xP
(1983) - Strapatí gentlemani
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Výlet do mladosti
(1983) - Učiteľka
(1983) - Spevák
(1983) - Sojky v hlave
(1983) - Princezná a mesiac
(1983) - Kľúče od mesta
(1983) - Drotár
(1983) - Anička Jurkovičová
(1982) - Pavilón šeliem
(1982) - Pád hore
(1982) - Chameleón a tí druhí
(1982) - Čarbanice
(1981) - Katera
(1981) - Dievča do dažďa
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Kamarátky
(1971) - Vtipnejší vyhráva

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Miro Noga 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Miro Noga - herec, zpěvák, moderátor, humorista

se narodil v roce *1959 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Miro Noga

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Miro Noga
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
1°19’
 
LunaLuna:
Lev
8°45’
 
MerkurMerkur:
Štír
23°12’
 
VenušeVenuše:
Panna
15°59’
 
MarsMars:
Štír
2°46’
 
JupiterJupiter:
Střelec
3°51’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
2°27’
 
UranUran:
Lev
20°35’
 
NeptunNeptun:
Štír
6°29’
 
PlutoPluto:
Panna
5°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
2°18’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
8°05’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
22°43’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »