Mischa Barton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mischa Barton
(Mischa Anne Marsden Barton)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
32 let
Povolání:
herečka, modelka

Mischa Barton - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
24.1.1986 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mischa Barton 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Mischa Barton
datum narození 24.1.1986
(herečka, modelka, instagram)

Mischa Barton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Phantasmagoria: The Movie
(2016) - Into the Darkness
(2015) - 24 Hours
(2015) - Zombie Killers: Elephant's Graveyard
(2015) - Operator
(2015) - L.A. Slasher
(2015) - Kickback
(2015) - Checkmate
(2015) - Hope Lost
(2015) - The Hoarder
(2015) - Ghost Station
(2015) - American Beach House
(2015) - Deserted
(2014) - Starcrossed
(2014) - Mining for Ruby
(2014) - Bhópál: Modlitba za déšť
(2014) - Beyond Justice
(2013) - A Resurrection
(2013) - Gutsy Frog
(2012) - Život ve strachu
(2012) - I Will Follow You Into the Dark
(2012) - Date-A-Max (TV seriál)
(2012) - Ben Banks
(2012) - Apartment 1303 3D
(2011) - You and I
(2010) - Don't Fade Away
(2009) - Zazděná
(2009) - Návrat domů
(2009) - The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
(2008) - Hotel Gramercy Park
(2008) - Atentát na střední
(2007) - The Dame Edna Treatment
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2007) - Tajemství prstenu
(2007) - Holky z naší školky
(2007) - Andělé a panny
(2006) - The Teen Choice Awards 2006
(2006) - Germany’s Next Topmodel - by Heidi Klum
(2006) - Divoká jízda
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Fashion News Live
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Jingle Ball (koncert)
(2003) - Oktanový kult
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2002) - Fashion Police
(2002) - Prsten věčného světla
(2002) - Fastlane (TV seriál)
(2001) - Ztracená
(2001) - Julie Johnson
(2001) - Drsná škola
(2000) - Vynechané stránky
(2000) - Paranoia
(2000) - Frankie a Hazel
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Šestý smysl
(1999) - Pups
(1999) - Notting Hill
(1999) - Druhá šance (TV seriál)
(1997) - Lawn Dogs
(1996) - New York Crossing
(1996) - Kablam! (TV seriál)
(1995) - Polio Water
(1970) - All My Children (TV seriál)
Mischa Barton - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.1.1986 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mischa Barton 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mischa Barton - herečka, modelka

se narodila 24.1.1986 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mischa Barton

Dnes se narodili
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Mischa Barton
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
4°12’
 
LunaLuna:
Rak
16°22’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
29°08’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
5°21’
 
MarsMars:
Štír
24°47’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
23°31’
 
SaturnSaturn:
Střelec
7°22’
 
UranUran:
Střelec
20°45’
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
4°26’
 
PlutoPluto:
Štír
7°17’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
4°34’
R
Černá LunaLilith:
Býk
26°13’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
9°31’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Maxim Gorkij
(*1868 - 1936) spisovatel

Norsko Roald Amundsen
(*1872 - 1928) norský polární badatel

Portugalsko José Saramago
(*1922 - 2010) dramatik, prozaik

Francie Marcel Bigeard
(*1916 - 2010) francouzský vojenský důstojník

Francie Jean Cau
(*1925 - 1993) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »