Molly Parker wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Molly Parker

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Maple Ridge
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herečka, hudebnice

Molly Parker - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.6.1972 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Molly Parker 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Molly Parker
datum narození 14.6.1972
(herečka, hudebnice, instagram)

Molly Parker - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 9th Life of Louis Drax
(2016) - Darwin
(2016) - American Pastoral
(2014) - Warren Jeffs: Prorok mimo zákon
(2013) - The Writers' Room
(2013) - Pete's Christmas
(2013) - Hold Fast
(2013) - Domek z karet (TV seriál)
(2012) - Hemingway a Gellhornová
(2012) - Firma (TV seriál)
(2012) - Dětský pokoj
(2011) - Pohřešovaná
(2010) - The Wonderful Maladys
(2010) - Trigger
(2010) - The Quinn-tuplets
(2010) - Oliver Sherman
(2010) - Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
(2010) - Dvojí identita (TV seriál)
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2009) - Cesta
(2008) - Swingtown (TV seriál)
(2006) - Rituál
(2006) - Hollywoodland
(2006) - Dny plné Slunce
(2005) - On Screen! (TV seriál)
(2005) - Making 'Deadwood': Season Two
(2005) - Zlom vaz
(2005) - Nine Lives
(2004) - Tajná zpověď
(2004) - Deadwood (TV seriál)
(2004) - Andělé s ocelovým hlasem
(2002) - Nehynoucí láska
(2002) - Vometáci
(2002) - Slabost pro Leonarda (Cohena)
(2002) - Pure
(2002) - Max
(2002) - Marion Bridge
(2001) - Válečná nevěsta
(2001) - Střed světa
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Na ptáky jsme krátký
(2001) - Last Wedding
(2000) - Suspicious River
(2000) - Čekání na smrt
(1999) - V zemi divů
(1999) - Sluneční jas
(1999) - Narušitel
(1999) - The Five Senses
(1999) - Dámské předpokoje
(1998) - Under Heaven
(1998) - Twitch City (TV seriál)
(1998) - From Morning On I Waited Yesterday
(1997) - Nákaza
(1997) - Intensity
(1997) - Doteky
(1996) - Titanic
(1996) - Kissed
(1996) - The Chain
(1996) - Hard Core Logo
(1996) - Good Things Too
(1995) - Zrazená důvěra
(1995) - Zálesáci
(1995) - Vánoční koleda
(1995) - Tajná služba
(1995) - Pád letu 174
(1995) - Malí kriminálníci
(1995) - Last of the Dogmen
(1995) - Křídla odvahy
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - Paris or Somewhere
(1994) - One More Mountain
(1993) - Nebezpečná učitelka
(1993) - Anything for Love
(1992) - Hate Mail
(1991) - My Son Johnny

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.6.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Molly Parker 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Molly Parker - herečka, hudebnice

se narodila 14.6.1972 ve městě Maple Ridge, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Molly Parker

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Molly Parker
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
23°30’
 
LunaLuna:
Lev
3°55’
 
MerkurMerkur:
Rak
4°54’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
28°26’
R
MarsMars:
Rak
21°00’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
4°45’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
11°47’
 
UranUran:
Váhy
14°12’
R
NeptunNeptun:
Střelec
3°20’
R
PlutoPluto:
Panna
29°19’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
27°52’
R
Černá LunaLilith:
Štír
12°28’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°48’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »