Morgan Farley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Morgan Farley

Narození:
Místo:
Mamaroneck, New York
Země:
Věk:
† 90 let
Úmrtí:

Morgan Farley - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.10.1898 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Morgan Farley 2017, 2018 - Wikipedie info)

Morgan Farley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1981) - Charlie and the Great Balloon Chase
(1979) - Vlak naděje
(1979) - Valentine
(1979) - Dreamer
(1979) - Beanes of Boston
(1978) - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
(1978) - Nebe může počkat
(1977) - Smrtelný zásah
(1977) - Eleanor and Franklin: The White House Years
(1976) - Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
(1976) - Poslední magnát
(1976) - Bijásek
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - Phyllis (TV seriál)
(1975) - Konečně láska
(1974) - Apple's Way (TV seriál)
(1973) - Štír
(1973) - Soylent Green
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1971) - The Barefoot Executive
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1971) - Bedknobs and Broomsticks
(1970) - Night Gallery (TV seriál)
(1969) - Hello, Dolly!
(1966) - Star Trek (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1954) - Jivaro
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1953) - Remains to Be Seen
(1953) - Julius Caesar
(1952) - V pravé poledne
(1952) - The Wild North
(1952) - My Wife's Best Friend
(1952) - Mr. & Mrs. North (TV seriál)
(1952) - Love Is Better Than Ever
(1952) - Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
(1952) - Cavalcade of America (TV seriál)
(1952) - Angel Face
(1951) - Tomorrow Is Another Day
(1951) - The Strange Door
(1951) - The Lady from Texas
(1951) - Sky King (TV seriál)
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Sealed Cargo
(1951) - Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
(1951) - Goodbye, My Fancy
(1951) - Double Crossbones
(1950) - The Man Who Cheated Himself
(1950) - Racket Squad (TV seriál)
(1950) - Guilty of Treason
(1950) - Barricade
(1949) - Top o' the Morning
(1949) - That Forsyte Woman
(1949) - Special Agent
(1949) - Manhandled
(1949) - Flamingo Road
(1949) - Fireside Theatre (TV seriál)
(1949) - Bride of Vengeance
(1949) - Abbott and Costello Meet the Killer, Boris Karloff
(1948) - You Were Meant for Me
(1948) - The Winner's Circle
(1948) - The Walls of Jericho
(1948) - Open Secret
(1948) - Macbeth
(1948) - Hollow Triumph
(1948) - Behind Locked Doors
(1947) - Džentlemanská dohoda
(1934) - Beloved
(1930) - The Devil's Holiday
(1930) - Slightly Scarlet
(1930) - Only the Brave
(1930) - Men Are Like That
(1930) - A Man from Wyoming
(1929) - The Mighty
(1929) - The Greene Murder Case
(1929) - The Love Doctor
(1929) - Half Marriage

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.


Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.10.1898 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Morgan Farley 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 3.10.1898 ve městě Mamaroneck, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Morgan Farley

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Morgan Farley
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
10°17’
 
LunaLuna:
Býk
23°14’
 
MerkurMerkur:
Panna
28°13’
 
VenušeVenuše:
Štír
26°10’
 
MarsMars:
Rak
17°24’
 
JupiterJupiter:
Váhy
18°21’
 
SaturnSaturn:
Střelec
7°58’
 
UranUran:
Střelec
0°49’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
24°47’
R
PlutoPluto:
Blíženci
15°39’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
13°13’
R
Černá LunaLilith:
Rak
13°45’
 
CheirónCheirón:
Štír
27°04’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »