Mr. T wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mr. T
(Lawrence Tureaud)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec

Mr. T - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.5.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mr. T 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Mr. T
datum narození 21.5.1952
(herec, instagram)

Mr. T - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - W.W.E. 24 (TV seriál)
(2014) - WWE Hall of Fame 2014
(2014) - WrestleMania XXX
(2014) - WCW Greatest Pay-Per-View Matches, Volume 1
(2013) - WWE: Best of WWE at Madison Square Garden
(2011) - The True Story of WrestleMania
(2009) - Starrcade: The Essential Collection
(2009) - Zataženo, občas trakaře
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2004) - The Nick & Jessica Variety Hour
(2003) - Late Night with Conan O'Brien: 10th Anniversary Special
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2001) - Rank (TV seriál)
(2001) - Judgment
(2001) - Bulšit
(1999) - Mr. T: The E! True Hollywood Story
(1999) - Inspektor Gadget
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1996) - Agent WC 40
(1995) - Battlecade: Extreme Fighting #1
(1995) - Kids Against Crime
(1994) - Starrcade
(1994) - Howard Stern
(1994) - Halloween Havoc
(1994) - The Magic of the Golden Bear: Goldy III
(1993) - Freaked
(1992) - Sleazemania on Parade
(1992) - Kocour Raplík (TV seriál)
(1991) - Rodney Dangerfield's The Really Big Show
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Straight Line
(1988) - T. and T. (TV seriál)
(1987) - Alice a čarovné zrcadlo
(1986) - WrestleMania II
(1985) - WrestleMania
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - Bob Hope Buys NBC?
(1984) - WWF Superstars of Wrestling
(1984) - Nejsilnější muž světa
(1984) - Be Somebody or Be Somebody's Fool!
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Battle of the Network Stars XV
(1983) - Battle of the Network Stars XIV
(1983) - Taxikáři
(1983) - Mister T (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Twilight Theater
(1982) - Rocky III
(1982) - Penitentiary II
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1973) - Praise the Lord
(1969) - Sezame, otevři se

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.5.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mr. T 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mr. T - herec

se narodil 21.5.1952 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mr. T

Dnes se narodili
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Mr. T
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
0°21’
 
LunaLuna:
Býk
2°29’
 
MerkurMerkur:
Býk
10°51’
 
VenušeVenuše:
Býk
21°01’
 
MarsMars:
Štír
3°45’
R
JupiterJupiter:
Býk
5°18’
 
SaturnSaturn:
Váhy
8°31’
R
UranUran:
Rak
11°36’
 
NeptunNeptun:
Váhy
19°19’
R
PlutoPluto:
Lev
19°11’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°57’
R
Černá LunaLilith:
Lev
6°00’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
11°49’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Crenna
(*1926 - 2003) herec

Velká Británie král Olaf V.
(*1903 - 1991) král

Spojené státy Bobby Fischer
(*1943 - 2008) šachista

Česká republika Josef Rössler-Ořovský
(*1869 - 1933) sportovec, sportovní organizátor

Slovensko Karol Polák
(*1934 - 2016) slovenský sportovní komentátor



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Novoluní v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »