Myriam Boyer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Myriam Boyer

Pohlaví:
Žena
Narození:
23.5. 1948 - 22:00h
Místo:
Lyon
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, režisérka

Myriam Boyer - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
de Jabrun (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
23.5.1948 - 22:00  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.5.1948 - 21:00  
FR, Lyon:
45°45' s.š., 4°51' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Myriam Boyer 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Myriam Boyer
datum narození 23.5.1948
(herečka, režisérka, instagram)

Myriam Boyer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Je me tue à le dire
(2015) - Le chant du merle
(2011) - Monsieur Papa
(2010) - Zvonění ledu
(2009) - Mensch
(2008) - Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
(2008) - Veřejný nepřítel č. 1
(2008) - Neptunův trojzubec
(2008) - La mort n'oublie personne
(2007) - Le Voyageur de la Toussaint
(2007) - Le Sang noir
(2007) - Kde se cesty kříží
(2006) - Itinéraires
(2005) - Gris blanc
(2004) - Peurs
(2004) - L'Homme qui venait d'ailleurs
(2003) - Tvoje ruce na mé půlce
(2003) - Le Télégramme
(2003) - Orages
(2003) - Les Enfants de Charlotte
(2001) - Paranoïa
(2001) - Jalousie
(2000) - Vie privée, vie publique
(2000) - T'aime
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - La Mère Christain
(1996) - Thé ou café
(1996) - Un drôle de cadeau
(1996) - L'amerloque
(1995) - Le Plus bel âge...
(1995) - Le R.I.F. (TV seriál)
(1994) - La Poudre aux yeux
(1994) - L'Eté de Zora
(1993) - Le Vin que tue
(1993) - La Sieste
(1993) - Cukr, káva, limonáda
(1993) - Bláhové mládí
(1992) - Srdce v zimě
(1992) - Maigret a noc na křižovatce
(1992) - From Time to Time
(1991) - Všechna jitra světa
(1991) - Le Miel amer
(1990) - Uranus
(1990) - La Bonne âme du Setchouan
(1989) - Příliš krásná
(1988) - Il y a maldonne
(1986) - Golden Eighties
(1985) - Le Voyage à Paimpol
(1984) - Ať žije život
(1983) - Sarah dit... Leila dit...
(1982) - Village sur la colline, Le (TV seriál)
(1981) - L'Examen
(1980) - Ça va? Ça va!
(1979) - Laisse-moi rêver
(1979) - Černá řada
(1979) - Aujourd'hui deux femmes
(1978) - Vas-y maman
(1978) - L'Hôtel de la plage
(1977) - Le Vieux pays où Rimbaud est mort
(1977) - La Mort amoureuse
(1977) - La Communion solennelle
(1976) - Jonas, kterému bude 25 let v roce 2000
(1976) - Die Hinrichtung
(1975) - Vždycky prší tam, kde je mokro
(1975) - Une vieille maîtresse
(1975) - Le Triangle écorché
(1975) - Cinéma 16 (TV seriál)
(1974) - Le Voyage d'Amélie
(1974) - Vincent, François, Paul a ti druzí...
(1974) - Pain noir, Le (TV seriál)
(1974) - L'Ombre d'une chance
(1974) - Bažanti jdou do boje
(1973) - Největší událost od chvíle, kdy člověk vstoupil na Měsíc
(1973) - Malataverne
(1973) - Ici peut-être
(1972) - La Vie et la passion de Dodin-Bouffant
(1972) - La Tuile à loups
(1972) - Slavné útěky (TV seriál)
(1972) - Le Rendez-vous des Landes
(1970) - Nausicaa

Myriam Boyer - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.5.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Myriam Boyer 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Myriam Boyer - herečka, režisérka

se narodila 23.5.1948 ve městě Lyon
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Myriam Boyer

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Myriam Boyer
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
2°36’
5
 
LunaLuna:
Střelec
12°53’
12
 
MerkurMerkur:
Blíženci
24°45’
6
 
VenušeVenuše:
Rak
9°15’
7
 
MarsMars:
Panna
2°05’
8
 
JupiterJupiter:
Střelec
26°45’
1
R
SaturnSaturn:
Lev
16°55’
8
 
UranUran:
Blíženci
24°51’
6
 
NeptunNeptun:
Váhy
10°25’
9
R
PlutoPluto:
Lev
12°44’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°12’
4
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
23°28’
2
 
CheirónCheirón:
Štír
20°43’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
15°02’
6
Domy:
Střelec
25°19’
Blíženci
25°19’
2:
Vodnář
5°04’
8:
Lev
5°04’
3:
Ryby
18°48’
9:
Panna
18°48’
Beran
22°56’
Váhy
22°56’
5:
Býk
17°33’
Štír
17°33’
6:
Blíženci
7°08’
Střelec
7°08’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
24°08’
11
Slun./Luna:
Ryby
7°44’
2


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »