Myrna Loy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Myrna Loy
(Myrna Adele Williams)

Pohlaví:
Žena
Narození:
2.8. 1905 - 21:00h
Místo:
Radersburg, Montana
Země:
Věk:
† 88 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Myrna Loy - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
2.8.1905 - 21:00  (MST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.8.1905 - 04:00  
US, Radersburg:
46°12' s.š., 111°38' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Myrna Loy 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Myrna Loy
datum narození 2.8.1905
(herečka, instagram)

Myrna Loy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Leslie Howard: The Man Who Gave a Damn
(2009) - 1939: Hollywood's Greatest Year
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1991) - Hollywood Remembers: Myrna Loy - So Nice to Come Home to
(1988) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1982) - Night of 100 Stars
(1981) - Letní slunovrat
(1980) - Tak mi řekni, co chceš
(1978) - Konec
(1977) - Mravenci
(1976) - It's Showtime
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1974) - Letiště 1975
(1974) - Indict and Convict
(1974) - The Elevator
(1972) - The Couple Takes a Wife
(1972) - Columbo: Etuda v černém
(1971) - Do Not Fold, Spindle, or Mutilate
(1971) - Death Takes a Holiday
(1969) - Den zamilovaných bláznů
(1965) - The Love Goddesses
(1965) - Hollywood My Home Town
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1961) - The Legend of Rudolph Valentino
(1960) - Z terasy
(1960) - Midnight Lace
(1959) - Meet Me in St. Louis
(1958) - Lonelyhearts
(1956) - Velvyslancova dcera
(1956) - Some of the Greatest
(1955) - Screen Snapshots: Ramblin' Round Hollywood
(1952) - Belles on Their Toes
(1950) - Cheaper by the Dozen
(1949) - The Red Pony
(1949) - That Dangerous Age
(1948) - Vysněný dům pana Blandingse
(1947) - The Senator Was Indiscreet
(1947) - The Bachelor and the Bobby-Soxer
(1947) - Song of the Thin Man
(1946) - So Goes My Love
(1946) - Nejlepší léta našeho života
(1945) - The Thin Man Goes Home
(1944) - Twenty Years After
(1943) - Show Business at War
(1941) - Shadow of the Thin Man
(1941) - Love Crazy
(1940) - Northward, Ho!
(1940) - Hollywood: Style Center of the World
(1940) - Third Finger, Left Hand
(1940) - I Love You Again
(1939) - From the Ends of the Earth
(1939) - Verdensberømtheder i København
(1939) - Lucky Night
(1939) - Když nastaly deště...
(1939) - Another Thin Man
(1938) - Another Romance of Celluloid
(1938) - Too Hot to Handle
(1938) - Pilot č. 7
(1938) - Man-Proof
(1937) - Screen Snapshots Series 17, No. 1
(1937) - The Romance of Celluloid
(1937) - Nad Irskem hřmí
(1937) - Double Wedding
(1936) - 20th Century Fox Promotional Film
(1936) - Žena v rozvodu
(1936) - Wife vs. Secretary
(1936) - Velký Ziegfeld
(1936) - Petticoat Fever
(1936) - Děvče se špatnou pověstí
(1936) - After the Thin Man
(1935) - Wings in the Dark
(1935) - Whipsaw
(1934) - Stamboul Quest
(1934) - Men in White
(1934) - Manhattan Melodrama
(1934) - Evelyn Prentice
(1934) - Dostihy smrti
(1934) - Detektiv Nick v New Yorku
(1933) - When Ladies Meet
(1933) - Topaze
(1933) - The Prizefighter and the Lady
(1933) - Scarlet River
(1933) - Penthouse
(1933) - Noční let
(1933) - The Barbarian
(1932) - Vanity Fair
(1932) - Thirteen Women
(1932) - The Woman in Room 13
(1932) - The Wet Parade
(1932) - The Mask of Fu Manchu
(1932) - The Animal Kingdom
(1932) - New Morals for Old
(1932) - Miluj mne dnes v noci
(1932) - Emma
(1931) - Transatlantic
(1931) - Skyline
(1931) - Rebound
(1931) - The Naughty Flirt
(1931) - Hush Money
(1931) - Consolation Marriage
(1931) - Body and Soul
(1931) - Arrowsmith
(1931) - A Connecticut Yankee
(1930) - Under a Texas Moon
(1930) - The Truth About Youth
(1930) - The Last of the Duanes
(1930) - The Devil to Pay!
(1930) - The Bad Man
(1930) - Rogue of the Rio Grande
(1930) - Kavalíři smrti
(1930) - The Jazz Cinderella
(1930) - Isle of Escape
(1930) - Cock o' the Walk
(1930) - Cameo Kirby
(1930) - Bride of the Regiment
(1929) - The Squall
(1929) - The Show of Shows
(1929) - The Black Watch
(1929) - Hardboiled Rose
(1929) - The Great Divide
(1929) - Fancy Baggage
(1929) - Evidence
(1929) - The Desert Song
(1928) - Všude jiné děvče
(1928) - Turn Back the Hours
(1928) - State Street Sadie
(1928) - Pay as You Enter
(1928) - The Midnight Taxi
(1928) - The Crimson City
(1928) - Beware of Married Men
(1928) - Archa Noemova
(1927) - When a Man Loves
(1927) - The Heart of Maryland
(1927) - The Girl from Chicago
(1927) - Simple Sis
(1927) - A Sailor's Sweetheart
(1927) - Jazzový zpěvák
(1927) - If I Were Single
(1927) - Ham and Eggs at the Front
(1927) - Finger Prints
(1927) - The Climbers
(1927) - Bitter Apples
(1926) - Why Girls Go Back Home
(1926) - The Third Degree
(1926) - The Gilded Highway
(1926) - Tak žije Paříž
(1926) - The Love Toy
(1926) - Exquisite Sinner
(1926) - Don Juan
(1926) - The Caveman
(1926) - Across the Pacific
(1925) - Zkáza Ninive
(1925) - What Price Beauty?
(1925) - Sporting Life
(1925) - Pretty Ladies
(1925) - Ben Hur
Myrna Loy - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1895) Gene Markey - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1925) Paul Newman
(*1900) Spencer Tracy
(*1899) Ramon Novarro (fáma)
(*1909) Max Baer
(*1893) Leslie Howard (fáma)
(*1882) John Barrymore
(*1886) Victor McLaglen
(*1908) James Stewart
(*1901) Clark Gable
(*1900) Adlai Stevenson
(*1899) Humphrey Bogart
(*1908) Collier Young

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.8.1905 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Myrna Loy 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Myrna Loy - herečka

se narodila 2.8.1905 ve městě Radersburg, Montana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Myrna Loy

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Myrna Loy
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
10°07’
6
 
LunaLuna:
Panna
6°27’
6
 
MerkurMerkur:
Panna
7°23’
6
 
VenušeVenuše:
Blíženci
26°31’
4
 
MarsMars:
Štír
20°29’
8
 
JupiterJupiter:
Blíženci
2°08’
3
 
SaturnSaturn:
Ryby
0°59’
12
R
UranUran:
Kozoroh
0°48’
10
R
NeptunNeptun:
Rak
9°05’
4
 
PlutoPluto:
Blíženci
22°17’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
1°07’
6
R
Černá LunaLilith:
Beran
21°33’
1
 
CheirónCheirón:
Vodnář
3°37’
12
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
13°02’
12
Domy:
Ryby
9°21’
Panna
9°21’
2:
Beran
29°32’
8:
Váhy
29°32’
3:
Býk
29°04’
9:
Štír
29°04’
Blíženci
20°17’
Střelec
20°17’
5:
Rak
9°46’
Kozoroh
9°46’
6:
Lev
2°38’
Vodnář
2°38’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
29°49’
11
Slun./Luna:
Lev
23°17’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »