Nadja Uhl wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nadja Uhl

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Stralsund
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herečka

Nadja Uhl - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.5.1972 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nadja Uhl 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Nadja Uhl
datum narození 23.5.1972
(herečka, instagram)

Nadja Uhl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Operation Zucker – Jagdgesellschaft
(2015) - 300 Worte Deutsch
(2015) - Tannbach (TV seriál)
(2014) - Alles Inklusive
(2013) - Schlussmacher
(2013) - Ein weites Herz - Schicksalsjahre einer deutschen Familie
(2013) - Der Kaktus
(2012) - Věž
(2012) - Operation Zucker
(2011) - Srdce mužů... a jedna opravdová láska
(2011) - Dítě džungle
(2010) - Die Toten vom Schwarzwald
(2009) - Der Tote im Spreewald
(2009) - Tak štastný jsem ještě nikdy nebyl
(2009) - Mužská srdce
(2008) - Mogadišu
(2008) - Hanami - čas kvetoucích třešní
(2008) - Baader Meinhof Komplex
(2006) - Všichni nebyli vrazi
(2006) - Probuzení Šípkové Růženky
(2006) - Čtyři minuty
(2006) - Bouřlivý příliv
(2005) - La Volpe a tre zampe
(2005) - Mord am Meer
(2005) - Léto v Berlíně
(2004) - Harald Schmidt
(2004) - Soundless
(2003) - Světlo v temnotách
(2002) - Scherbentanz
(2002) - Dvojčata
(2001) - Zúčtování s minulostí
(2001) - My Sweet Home
(2000) - Verrat
(2000) - Verhängnisvolles Glück
(2000) - Die Stille nach dem Schuß
(1999) - Schnee in der Neujahrsnacht
(1999) - No Sex
(1998) - Vůně pokušení
(1998) - Ufos über Waterlow
(1998) - Stan Becker - Na vlastní pěst
(1998) - Mörderisches Erbe - Tausch mit einer Toten
(1998) - Blutiger Ernst
(1997) - Zpověď
(1997) - Tatort - Eiskalt
(1997) - Mein ist die Rache
(1997) - First Love - Die große Liebe (TV seriál)
(1996) - Zerrissene Herzen
(1996) - Polizeiruf 110 - Kleine Dealer, große Träume
(1994) - Zelený Jindřich
(1979) - NDR Talk Show

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.5.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nadja Uhl 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nadja Uhl - herečka

se narodila 23.5.1972 ve městě Stralsund
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nadja Uhl

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Nadja Uhl
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
2°26’
 
LunaLuna:
Váhy
11°10’
 
MerkurMerkur:
Býk
18°19’
 
VenušeVenuše:
Rak
4°29’
 
MarsMars:
Rak
7°00’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
7°05’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
8°56’
 
UranUran:
Váhy
14°33’
R
NeptunNeptun:
Střelec
3°55’
R
PlutoPluto:
Panna
29°23’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
29°02’
R
Černá LunaLilith:
Štír
10°00’
 
CheirónCheirón:
Beran
15°59’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »