Nana Bryant wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nana Bryant

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Cincinnati, Ohio
Země:
Věk:
† 67 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Nana Bryant - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.11.1888 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nana Bryant 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Nana Bryant
datum narození 23.11.1888
(herečka, instagram)

Nana Bryant - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1955) - The Private War of Major Benson
(1955) - Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
(1954) - The Outcast
(1954) - Adventures of the Falcon (TV seriál)
(1954) - About Mrs. Leslie
(1953) - Topper (TV seriál)
(1953) - The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
(1953) - Make Room for Daddy (TV seriál)
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1953) - Geraldine
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - Our Miss Brooks (TV seriál)
(1952) - Four Star Playhouse (TV seriál)
(1951) - Only the Valiant
(1951) - Follow the Sun
(1951) - Bright Victory
(1950) - The Du Pont Story
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Harvey
(1949) - State Department: File 649
(1949) - Hideout
(1949) - Fireside Theatre (TV seriál)
(1948) - The Kissing Bandit
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1948) - Stage Struck
(1948) - The Return of October
(1948) - Reaching From Heaven
(1948) - Lady at Midnight
(1948) - Ladies of the Chorus
(1948) - Inner Sanctum
(1948) - Eyes of Texas
(1947) - The Unsuspected
(1947) - The Hal Roach Comedy Carnival
(1947) - The Fabulous Joe
(1947) - The Big Fix
(1947) - Posedlá
(1947) - The Perfect Marriage
(1947) - Millie's Daughter
(1947) - Her Husband's Affairs
(1947) - Goodbye, Miss Turlock
(1947) - Dangerous Years
(1947) - Big Town
(1946) - The Virginian
(1946) - The Runaround
(1945) - Week-End at the Waldorf
(1945) - Brewster's Millions
(1945) - Black Market Babies
(1944) - Take It or Leave It
(1944) - Marriage Is a Private Affair
(1944) - Jungle Woman
(1944) - Dobrodružství Marka Twaina
(1944) - Can't Help Singing
(1944) - Bathing Beauty
(1943) - West Side Kid
(1943) - The Song of Bernadette
(1943) - Princess O'Rourke
(1943) - I katové umírají!
(1943) - Get Going
(1943) - Best Foot Forward
(1942) - Youth on Parade
(1942) - Thunder Birds
(1942) - Madame Spy
(1942) - Get Hep to Love
(1942) - Calling Dr. Gillespie
(1941) - Thieves Fall Out
(1941) - The Corsican Brothers
(1941) - Public Enemies
(1941) - One Foot in Heaven
(1941) - Nice Girl?
(1941) - Nerozhodný drak
(1940) - The Flag of Humanity
(1940) - Sirotek Glorie
(1940) - Father Is a Prince
(1940) - Brother Rat and a Baby
(1940) - A Little Bit of Heaven
(1940) - Alice in Movieland
(1939) - Street of Missing Men
(1939) - Parents on Trial
(1939) - Our Neighbors - The Carters
(1939) - Old Hickory
(1939) - Lincoln in the White House
(1939) - Espionage Agent
(1938) - The Adventures of Tom Sawyer
(1938) - Swing, Sister, Swing
(1938) - Peck's Bad Boy with the Circus
(1938) - Out West with the Hardys
(1938) - Ostrov ztroskotaných
(1938) - Midnight Intruder
(1938) - Man-Proof
(1938) - Mad About Music
(1938) - Give Me a Sailor
(1938) - Always in Trouble
(1937) - The League of Frightened Men
(1937) - The Devil Is Driving
(1937) - Let's Get Married
(1937) - Counsel for Crime
(1937) - A Dangerous Adventure
(1936) - You May Be Next!
(1936) - The Man Who Lived Twice
(1936) - The King Steps Out
(1936) - Pennies from Heaven
(1936) - Meet Nero Wolfe
(1936) - Lady of Secrets
(1936) - Divoká Theodora
(1936) - Blackmailer
(1935) - Unknown Woman
(1935) - The Lone Wolf Returns
(1935) - One-Way Ticket
(1935) - Guard That Girl
(1935) - Crime and Punishment
(1935) - Atlantic Adventure
(1935) - A Feather in Her Hat

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.


Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.11.1888 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nana Bryant 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nana Bryant - herečka

se narodila 23.11.1888 ve městě Cincinnati, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nana Bryant

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Nana Bryant
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
1°40’
 
LunaLuna:
Rak
24°37’
 
MerkurMerkur:
Štír
13°29’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
5°54’
 
MarsMars:
Kozoroh
23°23’
 
JupiterJupiter:
Střelec
13°51’
 
SaturnSaturn:
Lev
20°17’
 
UranUran:
Váhy
20°13’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
0°53’
R
PlutoPluto:
Blíženci
5°02’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°54’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
2°41’
 
CheirónCheirón:
Rak
10°49’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »