Naomi Watts wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Naomi Watts
(Naomi Ellen Watts)

Pohlaví:
Žena
Narození:
28.9. 1968 - 11:00h
Místo:
Shoreham-by-Sea, Anglie
Země:
Věk:
48 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Naomi Watts - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (A)
Datum narození a čas (místní čas):
28.9.1968 - 11:00  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
28.9.1968 - 10:00  
GB, Shoreham-by-Sea:
51°20' s.š., 0°11' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Naomi Watts 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Naomi Watts
datum narození 28.9.1968
(herečka, instagram)

Naomi Watts - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Ascendant
(2016) - The Book of Henry
(2017) - The Bleeder
(2016) - Shut In
(2016) - Holland, Michigan
(2016) - Aliance
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - Oscar's Red Carpet 2015
(2015) - The Sea of Trees
(2015) - Rezistence
(2015) - Demolition
(2015) - About Ray
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - While We're Young
(2014) - Miluj souseda svého
(2014) - BoJack Horseman (TV seriál)
(2014) - Birdman
(2013) - The 39th Annual People's Choice Awards
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The Last Impresario
(2013) - Sunlight Jr.
(2013) - Mládeži nepřístupno
(2013) - Diana
(2013) - Adoration
(2012) - Katie
(2012) - Woody Allen
(2012) - Nic nás nerozdělí
(2011) - J. Edgar
(2011) - Dům snů
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Poznáš muže svých snů
(2010) - Fair Game
(2009) - The Making of 'The International'
(2009) - Mother and Child
(2009) - International
(2008) - Mezi dvěma kapradinami
(2008) - Heath Ledger: A Tribute
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Maquillando entre monstruos
(2007) - Východní přísliby
(2007) - Funny Games USA
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Inland Empire
(2006) - Barevný závoj
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - King Kong: Deník režiséra
(2005) - Kruh 2
(2005) - King Kong
(2005) - Hranice života
(2005) - Home and Away: Weddings
(2005) - Home and Away: Romances
(2005) - Ellie Parker
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - 21 Grams: In Fragments
(2004) - Zabiji Nixona
(2004) - Už tady nežijeme
(2004) - Mám rád Huckabees
(2003) - Nicole Kidman: An American Cinematheque Tribute
(2003) - 21 gramů
(2003) - Rozvod po francouzsku
(2003) - Ned Kelly
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Rabbits
(2002) - Odpadlík
(2002) - Láska až za hrob
(2002) - Kruh
(2001) - Výtah smrti
(2001) - Never Date an Actress
(2001) - Mulholland Drive
(2001) - Ellie Parker
(2000) - The Wyvern Mystery
(1999) - Strange Planet
(1999) - Mulholland Dr.
(1999) - Hon na vraha
(1998) - Vánoční přání
(1998) - Nebezpečná krása
(1998) - A House Divided
(1998) - Babe 2: Prasátko ve městě
(1997) - Under the Lighthouse Dancing
(1997) - Náměsíčníci (TV seriál)
(1996) - Timepiece
(1996) - Kukuřičné děti: Zjevení
(1996) - Hra o život
(1996) - Bermudský trojúhelník
(1995) - Pancéřová holka
(1993) - Širé Sargasové moře
(1993) - Matiné
(1993) - Krutý omyl
(1993) - The Custodian
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1991) - Flirtování
(1991) - Brides of Christ (TV seriál)
(1988) - Home and Away (TV seriál)
(1987) - Hey Dad..! (TV seriál)
(1986) - For Love Alone
(1984) - Cinema 3
(1981) - Entertainment Tonight

Naomi Watts - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Naomi Watts - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.9.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Naomi Watts 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Naomi Watts - herečka

se narodila 28.9.1968 ve městě Shoreham-by-Sea, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Naomi Watts

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Naomi Watts
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
5°20’
10
 
LunaLuna:
Střelec
24°49’
2
 
MerkurMerkur:
Váhy
29°54’
12
 
VenušeVenuše:
Štír
2°06’
12
 
MarsMars:
Panna
4°09’
9
 
JupiterJupiter:
Panna
20°33’
10
 
SaturnSaturn:
Beran
23°24’
5
R
UranUran:
Panna
29°59’
10
 
NeptunNeptun:
Štír
24°31’
1
 
PlutoPluto:
Panna
23°08’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°37’
5
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
11°21’
7
 
CheirónCheirón:
Beran
0°52’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
6°52’
3
Domy:
Štír
17°23’
Býk
17°23’
2:
Střelec
17°20’
8:
Blíženci
17°20’
3:
Kozoroh
25°53’
9:
Rak
25°53’
Ryby
5°37’
Panna
5°37’
5:
Beran
6°51’
Váhy
6°51’
6:
Beran
29°46’
Váhy
29°46’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
11°30’
11
Slun./Luna:
Štír
15°04’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »