Natalie Cole wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Natalie Cole
(Natalie Maria Cole)

Pohlaví:
Žena
Narození:
6.2. 1950 - 18:07h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 65 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
31.12.2015 (Příčina: Selhání srdce)
Povolání:
zpěvačka

Natalie Cole - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
6.2.1950 - 18:07  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
7.2.1950 - 02:07  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Natalie Cole 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Natalie Cole
datum narození 6.2.1950
(zpěvačka, instagram)

Natalie Cole - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Amy
(2014) - Nat King Cole: Afraid of the Dark
(2010) - Talk show bez zábran
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - Natalie Cole v Basileji (koncert)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2004) - Hudba duše
(2004) - Apollo at 70: A Hot Night in Harlem
(2004) - De-Lovely
(2003) - Intimate Portrait: Chaka Khan
(2003) - The Nick at Nite Holiday Special
(2002) - The Royal Variety Performance 2002
(2002) - Muhammad Ali's All-Star 60th Birthday Celebration!
(2000) - Žít pro lásku: Příběh Natalie Coleové
(1999) - Arista Records' 25th Anniversary Celebration
(1999) - Pixelon's iBash
(1999) - Intimate Portrait: Natalie Cole
(1999) - Freak City
(1998) - Tony Bennett Live by Request: An All-Star Tribute
(1998) - Goodwill Games Opening Celebration
(1998) - Pavarotti & Friends for the Children of Liberia (koncert)
(1998) - Vždy proti přesile
(1998) - To Life! America Celebrates Israel's 50th
(1997) - Kočky netančí
(1996) - Abducted: A Father's Love
(1995) - Sinatra: 80 Years My Way
(1995) - The Wizard of Oz in Concert: Dreams Come True
(1994) - Lily in Winter
(1993) - WrestleMania IX
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - A Musical Christmas at Walt Disney World
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Nat King Cole: The Incomparable Nat King Cole Volume 2
(1991) - Nat King Cole: The Incomparable Nat King Cole Volume 1
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - Motown 30: What's Goin' On!
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1988) - Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
(1987) - Motown Merry Christmas
(1986) - 1986 World Series (TV seriál)
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1981) - The Grammy Hall of Fame
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1977) - Sinatra and Friends
(1976) - The Captain and Tennille
(1971) - Great Performances
(1956) - The Nat King Cole Show
Natalie Cole - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1972) Karl Urban

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.2.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Natalie Cole 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Natalie Cole - zpěvačka

se narodila 6.2.1950 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Natalie Cole

Dnes se narodili
Spojené státy Lillian Gish
(*1896) herečka

Velká Británie Roger Moore
(*1927) herec

Rakousko Karel Plicka
(*1894) národní umělec, fotograf, hudebník, režisér, kameraman, spoluzakladatel AMU v Praze

Spojené státy Usher
(*1978) herec, zpěvák, skladatel, model, choreograf, tanečník

Spojené státy Dwight D. Eisenhower
(*1890) generál, 34. prezident USA


Natalie Cole
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
17°44’
6
 
LunaLuna:
Váhy
12°22’
2
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
22°10’
5
 
VenušeVenuše:
Vodnář
6°50’
6
R
MarsMars:
Váhy
10°52’
2
 
JupiterJupiter:
Vodnář
15°12’
6
 
SaturnSaturn:
Panna
18°08’
1
R
UranUran:
Rak
1°20’
11
R
NeptunNeptun:
Váhy
17°15’
2
R
PlutoPluto:
Lev
16°59’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
10°08’
8
R
Černá LunaLilith:
Býk
2°53’
9
 
CheirónCheirón:
Střelec
19°27’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
1°59’
5
Domy:
Lev
26°37’
Vodnář
26°37’
2:
Panna
21°00’
8:
Ryby
21°00’
3:
Váhy
19°53’
9:
Beran
19°53’
Štír
22°32’
Býk
22°32’
5:
Střelec
26°08’
Blíženci
26°08’
6:
Kozoroh
27°51’
Rak
27°51’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
8xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
9°34’
11
Slun./Luna:
Střelec
15°03’
4


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Linda Rybová
(*1975) herečka

Česká republika Petr Jablonský
(*1979) herec, moderátor, bavič, imitátor

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844) filosof, klasický filolog

Francie Michel Foucault
(*1926) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bing Crosby
(*1903 - 1977) herec, zpěvák

Austrálie Errol Flynn
(*1909 - 1959) herec

Spojené státy Leonard Bernstein
(*1918 - 1990) herec, skladatel, scénárista

Česká republika Gabriela Wilhelmová
(*1942 - 2002) herečka

Česká republika Bedřich Zelenka
(*1921 - 2011) herec, scénárista, dramaturg, humorista, satirik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »