Natalie Wood wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Natalie Wood
(Natalia Nikolaevna Zakharenko)

Pohlaví:
Žena
Narození:
20.7. 1938 - 11:16h
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
† 43 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
29.11.1981 (Příčina: Utonutí)
Povolání:
herečka

Natalie Wood - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
20.7.1938 - 11:16  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.7.1938 - 19:16  
US, San Francisco:
37°47' s.š., 122°25' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Natalie Wood 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Natalie Wood
datum narození 20.7.1938
(herečka, instagram)

Natalie Wood - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Warren Beatty, une obsession hollywoodienne
(2015) - Tab Hunter Confidential
(2005) - James Dean: Forever Young
(1996) - Rediscovering a Rebel
(1983) - Brainstorm
(1980) - Willie and Phil
(1980) - Poslední manželství v Americe
(1980) - The Memory of Eva Ryker
(1979) - Meteor
(1979) - Hart to Hart
(1979) - From Here to Eternity (TV seriál)
(1979) - The Cracker Factory
(1977) - The American Film Institute Salute to Bette Davis
(1976) - Peeper
(1976) - Cat on a Hot Tin Roof
(1975) - James Dean: The First American Teenager
(1975) - Elizabeth Taylorová zblízka
(1974) - I'm a Stranger Here Myself
(1973) - Vzplanutí
(1972) - Kandidát
(1969) - Bob a Carol a Ted a Alice
(1966) - Penelope's Fashion Show
(1966) - Zakázaný majetek
(1966) - Penelope
(1965) - Behind the Scenes with Blake Edwards' 'The Great Race'
(1965) - Velké závody
(1965) - Jaká je Daisy Cloverová
(1964) - Sex and the Single Girl
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - The Theater of Tomorrow
(1963) - Muž, o němž nic nevím
(1962) - Gypsy
(1961) - West Side Story
(1961) - Třpyt v trávě
(1960) - The Annual Crafts & Arts Contest
(1960) - Cash McCall
(1960) - All the Fine Young Cannibals
(1958) - Marjorie Morningstar
(1958) - Králové jsou vpředu
(1957) - The James Dean Story
(1957) - Bombardéry B-52
(1956) - Stopaři
(1956) - The Girl He Left Behind
(1956) - A Cry in the Night
(1956) - The Burning Hills
(1955) - Rebel bez příčiny
(1955) - One Desire
(1955) - King's Row (TV seriál)
(1955) - Camera Three (TV seriál)
(1954) - Stříbrný kalich
(1953) - The Pride of the Family (TV seriál)
(1952) - The Bob Hope Show
(1952) - The Rose Bowl Story
(1952) - The Star
(1952) - Just for You
(1951) - The Blue Veil
(1951) - Dear Brat
(1950) - The Jackpot
(1950) - No Sad Songs for Me
(1950) - Never a Dull Moment
(1950) - Jsi opravdu naše
(1949) - Chicken Every Sunday
(1949) - The Green Promise
(1949) - Father Was a Fullback
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Scudda Hoo! Scudda Hay!
(1948) - Chicken Every Sunday
(1947) - Zázrak v New Yorku
(1947) - The Ghost and Mrs. Muir
(1947) - Driftwood
(1946) - Zítra je navždy
(1946) - The Bride Wore Boots
(1943) - The Moon Is Down
(1943) - Happy Land
Natalie Wood - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.7.1938 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Natalie Wood 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Natalie Wood - herečka

se narodila 20.7.1938 ve městě San Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Natalie Wood

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Natalie Wood
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
27°23’
10
 
LunaLuna:
Býk
0°58’
7
 
MerkurMerkur:
Lev
22°08’
11
 
VenušeVenuše:
Panna
7°33’
11
 
MarsMars:
Rak
28°37’
10
 
JupiterJupiter:
Ryby
0°55’
5
R
SaturnSaturn:
Beran
17°57’
7
 
UranUran:
Býk
17°20’
8
 
NeptunNeptun:
Panna
19°02’
12
 
PlutoPluto:
Rak
29°36’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°34’
2
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
12°49’
3
 
CheirónCheirón:
Rak
5°02’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
15°23’
10
Domy:
Váhy
11°48’
Beran
11°48’
2:
Štír
9°08’
8:
Býk
9°08’
3:
Střelec
10°03’
9:
Blíženci
10°03’
Kozoroh
13°20’
Rak
13°20’
5:
Vodnář
16°17’
Lev
16°17’
6:
Ryby
16°12’
Panna
16°12’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
27°34’
11
Slun./Luna:
Blíženci
14°10’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »