Nautica Thorn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nautica Thorn
(Shauna Tokumi)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Oahu
Země:
Věk:
34 let
Povolání:
herečka

Nautica Thorn - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
13.6.1984 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nautica Thorn 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Nautica Thorn
datum narození 13.6.1984
(herečka, instagram)

Nautica Thorn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Naked Ambition: An R Rated Look at an X Rated Industry
(2008) - One Wild & Crazy Night
(2008) - Filthy Feet
(2008) - The Erotic Ghost Whisperer
(2007) - Zbouchnutá
(2007) - Strap It on 6
(2007) - POV Fantasy 7
(2007) - Nasty Girls 36
(2007) - Jesse Jane: Fuck Fantasy
(2007) - Hard Hat Hotties
(2007) - Glory Hole
(2007) - Babysitters
(2007) - All Access
(2006) - POV Cock Suckers 2
(2006) - Cum Shots 9
(2006) - Control 2
(2006) - Cockasian
(2005) - Oživlá mumie
(2005) - Meat Holes 3
(2005) - Cum Buckets! 2
(2004) - 18eighteen Xtra #2
(2004) - Young Latin Girls 12
(2004) - Young Hot and Horny Girls
(2004) - Total Babe 4: 'It Girls'
(2004) - Throat Bangers 4
(2004) - Teens with Tits 2
(2004) - Teen Power! 8
(2004) - Sweatshop
(2004) - Super Naturals
(2004) - Suckers 3
(2004) - Spread Your Legs
(2004) - Small Sluts Nice Butts
(2004) - Pussyman's Whores of the Orient
(2004) - Pussy Foot'n 11
(2004) - Proud to Be a Baby Doll
(2004) - P.O.V. 3
(2004) - Perfect Pink 18
(2004) - Oh Me So Horny!
(2004) - Not Just Another 8 Teen Movie 3
(2004) - Nothing Underneath 2
(2004) - North Pole #47
(2004) - Night Calls Hotline (TV seriál)
(2004) - Lewd Conduct 21
(2004) - Legal Tender 3
(2004) - Keepers
(2004) - Jkp Sex Camp
(2004) - Jkp Girls of the Hook
(2004) - Jack's Teen America 1
(2004) - Jack's Teen America: Mission 2
(2004) - I Wanna Get Face Fucked
(2004) - Interracial Addiction 3
(2004) - Chica Boom 25
(2004) - Howard Ramone's Bada Bimbos 5
(2004) - Fuck Dolls 2
(2004) - Fitness Sluts 1
(2004) - First Offense 2
(2004) - Fetish Dolls
(2004) - Feeding Frenzy 4
(2004) - Fashionably Laid
(2004) - Double Decker Sandwich 4
(2004) - The Collector
(2004) - Busty Beauties 12
(2004) - The Blowjob Adventures of Dr. Fellatio 43
(2004) - Barely Legal 48
(2004) - Barefoot Confidential 31
(2004) - Banzai!!
(2004) - Asians
(2004) - Asian Hoze 3
(2004) - Asian Hoze 2
(2004) - Artcore House of Whores
(2004) - Absolutely Adorable
(2003) - 12 On One
(2003) - 100% Strap-on
(2003) - Young Pink 4
(2003) - Young Chicks Who Drink Dicks 3
(2003) - Witch Coven College
(2003) - Trained Teens 3
(2003) - Throat Gaggers 5
(2003) - Spring Chickens 6
(2003) - Screaming Orgasms 12
(2003) - Santeria
(2003) - Sakura Tales 3
(2003) - Please Cum Inside Me 16
(2003) - Perfect Pink 17: Pink Matters
(2003) - More Dirty Debutantes 258
(2003) - Me Luv U Long Time 5
(2003) - Mandingo 8
(2003) - Malibu's Most Hunted
(2003) - Kittens 13
(2003) - Invasian!
(2003) - I Love Lesbians 14
(2003) - I Know You're Watching 2
(2003) - Charm School Brats
(2003) - Good Girls Doing Bad Things 2
(2003) - Fuck Dolls
(2003) - Flesh Hunter 6
(2003) - Fem: Diva
(2003) - The Feeding
(2003) - Dirtier Debutantes 7
(2003) - Deep Throat This 10
(2003) - Cum Swapping Sluts 4
(2003) - Breakin' and Enterin'
(2003) - Baby Doll Naughty Confessions
(2003) - Asylum
(2003) - Asian Divas 4
(1998) - Texas Sex Tour
Nautica Thorn - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1967) Evan Seinfeld
(*1980) Jesse Jane

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.6.1984 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nautica Thorn 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nautica Thorn - herečka

se narodila 13.6.1984 ve městě Oahu, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nautica Thorn

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Nautica Thorn
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
22°38’
 
LunaLuna:
Střelec
21°14’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
11°14’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
21°58’
 
MarsMars:
Štír
11°57’
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
10°04’
R
SaturnSaturn:
Štír
10°24’
R
UranUran:
Střelec
11°05’
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
0°15’
R
PlutoPluto:
Váhy
29°29’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
5°49’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
20°38’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
4°32’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »