Neil Young wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Neil Young
(Neil Percival Kenneth Robert Ragland Young)

Pohlaví:
Muž
Narození:
12.11. 1945 - 06:45h
Místo:
Toronto, Ontario
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
skladatel, zpěvák

Neil Young - Horoskop, Vztahy, Skladatelská filmografie

Zdroj údajů:
McKay-Clements (C)
Datum narození a čas (místní čas):
12.11.1945 - 06:45  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.11.1945 - 11:45  
CA, Toronto:
43°39' s.š., 79°23' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Neil Young 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Neil Young
datum narození 12.11.1945
(skladatel, zpěvák, instagram)

Neil Young - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Neil Young - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - David Geffen: Král Hollywoodu
(2012) - A Musicares Tribute to Paul McCartney (koncert)
(2011) - Neil Young Journeys (koncert)
(2011) - The Bridge School Concerts - 25th Anniversary Edition (koncert)
(2010) - Grammy Awards 2010
(2009) - Neil Young Trunk Show
(2009) - Glastonbury 2009 (koncert)
(2008) - Fuel
(2008) - Fields of Fuel
(2008) - CSNY/Déjà Vu
(2006) - Mulatschag
(2006) - Neil Young: Heart of Gold (koncert)
(2004) - Musikprogrammet - programmet om musik (TV seriál)
(2004) - The Greatest Canadian (TV seriál)
(2003) - Příběh pop music a politiky (TV seriál)
(2003) - Mayor of the Sunset Strip
(2003) - Live at Vicar St. (koncert)
(2003) - Brian Wilson on Tour
(2003) - Greendale
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - The Best of Music Flashback Television Shows: Featuring Music Scene and Hullabaloo
(2000) - Red Rocks Live: Neil Young Friends & Relatives (koncert)
(2000) - Neil Young: Silver and Gold (koncert)
(1997) - Farm Aid '97
(1997) - Rok koně
(1996) - Farm Aid '96 (koncert)
(1996) - Dolly Parton: Treasures
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 6
(1995) - Farm Aid: The Tenth Anniversary Concert (koncert)
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - The Complex Sessions (koncert)
(1993) - Willie Nelson: The Big Six-0 (koncert)
(1993) - Bob Dylan: 30th Anniversary Concert Celebration (koncert)
(1991) - The Charlie Rose Show
(1991) - Two Rooms: A Tribute to Elton John & Bernie Taupin (koncert)
(1990) - Weld (koncert)
(1990) - Famous Last Words (TV seriál)
(1990) - Hledá se láska
(1989) - Freedom (koncert)
(1988) - '68
(1987) - Rolling Stone Presents Twenty Years of Rock & Roll
(1987) - Farm Aid '87 (koncert)
(1987) - Láska nebeská
(1985) - Tears Are Not Enough
(1985) - Live Aid (koncert)
(1984) - Solo Trans
(1983) - Neil Young in Berlin (koncert)
(1982) - Human Highway
(1979) - Rust Never Sleeps (koncert)
(1978) - Poslední valčík (koncert)
(1974) - Journey Through the Past
(1971) - Celebration at Big Sur

Neil Young - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Neil Young - Knihy
2012 - Hipíkovy sny
Neil Young - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.11.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Neil Young 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Neil Young - skladatel, zpěvák

se narodil 12.11.1945 ve městě Toronto, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Neil Young

Dnes se narodili
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Neil Young
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
19°44’
1
 
LunaLuna:
Vodnář
13°46’
3
 
MerkurMerkur:
Střelec
11°19’
1
 
VenušeVenuše:
Štír
0°14’
12
 
MarsMars:
Lev
0°09’
9
 
JupiterJupiter:
Váhy
16°42’
11
 
SaturnSaturn:
Rak
24°52’
9
R
UranUran:
Blíženci
16°27’
8
R
NeptunNeptun:
Váhy
7°41’
11
 
PlutoPluto:
Lev
11°48’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
2°05’
8
R
Černá LunaLilith:
Štír
10°40’
12
 
CheirónCheirón:
Váhy
15°05’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
20°27’
9
Domy:
Štír
14°29’
Býk
14°29’
2:
Střelec
13°58’
8:
Blíženci
13°58’
3:
Kozoroh
18°56’
9:
Rak
18°56’
Vodnář
25°51’
Lev
25°51’
5:
Ryby
28°11’
Panna
28°11’
6:
Beran
23°54’
Váhy
23°54’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
5°10’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
1°45’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Rudolf Hess
(*1894 - 1987) německý nacistický politik

Česká republika Ludvík Kundera
(*1920 - 2010) dramatik, překladatel, básník, prozaik

Itálie Umberto Boccioni
(*1882 - 1916) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Německo Ludwig Mies van Der Rohe
(*1886 - 1969) architekt

Austrálie Azaria Chamberlain
(*1980 - 1980) děvčátko zabité šelmou



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »