Nelly Furtado wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nelly Furtado
(Nelly Kim Neto Furtado)

Pohlaví:
Žena
Narození:
2.12. 1978 - 08:20h
Místo:
Victoria, Britská Kolumbie
Země:
Věk:
41 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Nelly Furtado - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
2.12.1978 - 08:20  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
2.12.1978 - 16:20  
CA, Victoria:
48°26' s.š., 123°22' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nelly Furtado 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Nelly Furtado
datum narození 2.12.1978
(zpěvačka, textařka, instrumentalistka, instagram)

Nelly Furtado - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Contemporary Color
(2015) - A Date with Miss Fortune
(2012) - K'naan ft. Nelly Furtado: Is Anybody Out There? (hudební videoklip)
(2012) - Nestoudní idealisté
(2012) - Billboard Music Awards 2012
(2010) - XXI Winter Olympics Opening Ceremony
(2010) - Score: A Hockey Musical
(2009) - Watch What Happens: Live
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2008) - Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo
(2008) - Grammy Awards 2008
(2008) - Nelly Furtado: Loose (koncert)
(2008) - Max Payne
(2007) - Nelly Furtado ft. Timbaland - Say It Right (hudební videoklip)
(2007) - Nelly Furtado - Do It (hudební videoklip)
(2007) - Nelly Furtado - All Good Things (Come To An End) (hudební videoklip)
(2007) - What Perez Sez
(2007) - The BRIT Awards 2007
(2007) - MTV Video Music Awards 2007
(2007) - Dance Life
(2007) - Juanes: A Musical Journey
(2007) - Concert for Diana (koncert)
(2006) - Nelly Furtado: Maneater (hudební videoklip)
(2006) - Nelly Furtado ft. Timbaland - Promiscuous (hudební videoklip)
(2006) - The Teen Choice Awards 2006
(2006) - David Tench Tonight
(2004) - Nelly Furtado - Try (hudební videoklip)
(2004) - Forca (hudební videoklip)
(2004) - 95.8 Capital FM's Party in the Park for the Prince's Trust 2004 (koncert)
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2003) - Nelly Furtado - Powerless (Say What You Want) (hudební videoklip)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Napálené celebrity
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Grammy Awards 2002
(2001) - Nelly Furtado - Turn Off the Light (hudební videoklip)
(2001) - Nelly Furtado - ... On the Radio (Remember the Days) (hudební videoklip)
(2001) - All Star: What's Going On (hudební videoklip)
(2001) - Party in the Park 2001 (koncert)
(2001) - Michael Jackson Live (koncert)
(2001) - John Lennon: Come Together (koncert)
(2000) - Nelly Furtado - I'm Like a Bird (hudební videoklip)
(1999) - Total Request Live
(1999) - Roswell (TV seriál)
(1998) - CD:UK
(1997) - The View
(1996) - Access Hollywood
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1964) - Top of the Pops
(1951) - Festival di Sanremo
Nelly Furtado - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.12.1978 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nelly Furtado 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nelly Furtado - zpěvačka, textařka, instrumentalistka

se narodila 2.12.1978 ve městě Victoria, Britská Kolumbie, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nelly Furtado

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Nelly Furtado
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
10°08’
12
 
LunaLuna:
Kozoroh
12°03’
1
 
MerkurMerkur:
Střelec
17°36’
1
R
VenušeVenuše:
Štír
7°40’
10
 
MarsMars:
Střelec
22°26’
1
 
JupiterJupiter:
Lev
8°58’
8
R
SaturnSaturn:
Panna
13°29’
9
 
UranUran:
Štír
18°08’
11
 
NeptunNeptun:
Střelec
17°44’
1
 
PlutoPluto:
Váhy
18°29’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
22°46’
9
R
Černá LunaLilith:
Lev
5°40’
8
 
CheirónCheirón:
Býk
5°55’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
17°47’
1
Domy:
Střelec
15°52’
Blíženci
15°52’
2:
Kozoroh
23°26’
8:
Rak
23°26’
3:
Ryby
7°49’
9:
Panna
7°49’
Beran
13°53’
Váhy
13°53’
5:
Býk
9°28’
Štír
9°28’
6:
Býk
28°55’
Štír
28°55’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
14°52’
11
Slun./Luna:
Střelec
26°06’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »